IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 04:54

Vois ostaa Kagrra,:sta tommosen viuhkan, jos siellä on niitä ylipäänsä/jos niitä on vielä jäljellä.
En sit tiä mihin tossa sen nimmarin ees sais laitettua, ko son niin musta. Juliste ois ihan kiva varmaan kans, mut ku en Kagrra,:aa ihan niin paljoa fanita, ni tuntuu hassulta laittaa julisteeseen esim. 10 e (Rock ID:ssä, mistä kuvakin on, tuo viuhka maksoi 20e O_O Kallis, mutta myös hieno.). Paidasta en tiä yhtään ja Core olis ehkä paras nimmaria ajatellen ja myös ihan muutenkin. Haluun viuhkan *ininääjainttämistä*! Jos ostan viuhkan, ni ei mul tasan oo varaa Coreen, ko en suunnitellu käyttäväni täällä fanikamoihin neljääkymppiä, ko ois jokku Mukkunki liput ehkä mahdollisesti ostettavana + Tsukiconiin olen menossa näillä näkymin. Se on halpa, mut sit se kaikki _krääsä_ -__________-

Jos ne ois ollu fiksui PSC:llä ni oisivat pistäneet sitten tuon viuhkan toisen puolen vaaleeksi tai vaikka koko viuhkan. Toki ei se kyl niin hieno välttis ois. Mutkun...
Näköjään Ainin viuhkahimo ja nimmarit on aika onkelmainen yhdistelmä. Ja no...sitku tuolla ei ny sit ole jonotuslappusysteemiä, nin en tiä miten se vaikuttaa viuhkaan, mut en halua ryntäystä! Toki, ei siellä välttämättä koulujen takia heti ole niin paljolti porukkaakaan ja koko keikallekaan ei ole tulossa läheskään yhtä paljon populaa kuin suositumpien kohdalla.
Back to teh Viuhka. Miun pitiäs käytännössä vaan mennä ostaa se ennen keikkaa ja tyytyä heilumaan jossain taaempana. Oletuksella, että sitä ylipäänsä myydään. En tasan oo yhtään varma mitä siellä on.
Helpointahan se olisi, jos koko viuhkaa ei olisi myynnissä xD Huomenna selviää sit oliko vai eikö. Selvästi yksi maailmankaikkeuden peruskysymyksistä. Ollakko viuhka myynnissä vaiko eikö olla?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.