IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 02:17

Olipahan reissu, mutta kannatti tehdä se! ;D

Oli muuan viikonloppu, joka alkoi eräänä perjantaina, kun jossu oli kaksi tuntia pois koulusta (sori Holanti). Eli puksuttelinpa junalla Tampereelle ja siellä säädettiin Emmillä kaikkea ja kuunneltiin kaikkia tosi mielenkiintosia levyjä *reps* Sitten jossai välissä käytiin nukkumaan ja lauantaina oli sitte edessä piekku retki Yliseen.

Säätiedote lupaili hyvää säätä, joten suunnattiin matkalle ilman sadevarustusta, paitsi tietenkin Nora, joka tajusi ottaa mukaan veden pitävän takin! Päästiin sitte festarialueellekin, missä Hilla ja Sari oli pitäny meille nätisti paikkoja eturivissä. Tosin kirkuva ja mukapomppiva Anna Abröö kuunneltiin kauempaa. Seisoskeltiin kolmisen tuntia mutavellissä, mukaan lukien se Uniklubin keikka, jota oltiin menty kattomaan. Hyvähän keikka oli ei siinä mitään, mutta oltiin kyllä astetta märempiä sen jälkeen. xD Sitten suunnattiin takasin Emmille ja oltiin tietty kaikki ihan läpimärkiä. Päästiimpä edes saunaan. Sielä sitten säädettiin loppuaika aina sunnuntai ilta-päivään asti, ennen, kun lähdin puksuttelemaan takasin kotio.

Oli kyllä parasta ja tarttuipa mukaan plekukin. ;D Kiitokset siis kaikille, etenki Emmin äitille joka pesi miun vaatteet JA KENGÄT ;> (..ja sori Sara siitä melkeen sydäristä. Sua on kiva säikytellä <3)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.