IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

Asiaa.Tiistai 27.01.2009 17:27

Joittenki ihmisten pinnallisuus ja esittäminen ottaa oikeesti pataan! Ei tarttis leikkiä kaveria, jos tarkotuksena on vaan onkia tietoja jostai muusta ihmisestä. Juoruilu on kivaa, okei. Muttei kukaa sais kärsiä siitä.. On tosi typerää roikkua jonkun kanssa vaan siksi, että on kiinnostunu jonkun sen toisen lähipiiriin kuuluvan asioista. Sitä roikkujaa voi oikeesti luulla kaveriksi! Ja sitten kun kaikki kuukausien, tai vuosien päästä paljastuu, ettei se toinen ollukaan sun ystävä, vaikka olisit luottanu sen ihmisen käsiin sun hengen ja luottanu siihen täysin, ja että se vaan leikki sulla, siinä voi hajota tosi pahasti. Voisko kaikki nyt ymmärtää, ettei näin saa tehdä?

Toinen tosi ärsyttävä tapa on esittää tosi hyvää kaveria, kun haluu vaan kaverikseen jonkun sellasen, jota pääsee arvostelemaan ja dissaamaan, koska "se pärjää huonommin" ja "se tekee kaikkee hullua". Ei semmonen ole reilua!

Ja sitten vielä yksi..jos näkee, että jollain on paha olla ja oikeesti välittää siitä, niin sitä apua voi myös yrittää tarjota. Ei se aina mene niin, että sen apua haluavan on tultava sun luo. ÄLYHOI, ei se välttämättä edes uskalla, tai kokee että siitä on vaivaa, kun se angstaa. Ja seki olis ihan kiva, jos oikeesti tarkottais sitä, mitä suustaan päästää..

ANTEEKSI AVAUTUMISENI.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.