IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

A N T E E K S I .Tiistai 10.03.2009 22:29

Oon kyllästyny ihmisten häikäilettömään kaksnaamasuuteen, ja siihen että esitetään satunnaisesti, että viihdytään jonkun seurassa, koska halutaan imeä siltä tietoa jostain, mistä itse ei varmaa tietoa saa. On ärsyttävää, kun jotkut on niin helvetin itserakkaita omaan-napaan-tuijottajia, ettei toisten tunteilla ja ihmisarvolla ole mitään merkitystä. On se mukavaa olla tosi kaksnaamanen..

Jotkut ilmeisesti pitää minuu tosi tyhmänä, kun ne luulee että haluun jotenki olla niitten kanssa jossai tekemisissä muuten kun ihan pakolla. Enköhän jopa mie tajua, että jos joku sanoo minuu päin naamaa idiootiks, urpoks, nössöks, huoraks, tms.. Niin se ei kyllä halua olla miun kaveri. Niin luulkaa vaan, etten tajua sitä, hienoa! Meinaan en kyllä hyväksy sellasten ihmisten ystäväkutsuja YHTÄÄN MISSÄÄN netti-yhteisössä, jotka haluaa vaan tietää jostakin asiasta enemmin, kun se asia niille kuuluu..Voin nyt tässä suoraan ilmasta, koska tän haluatte ilmeisesti saada selville:

EN OLE TULOSSA KOULUUN ENNEN ENS JAKSOA. JA ENSSYKSYNÄ TEIDÄN EI TARTTEE ENÄÄ UDELLA SALAA MIUN ASIOITA, KOSKA EN OLE TEIDÄN LUOKALLA ENÄÄ SILLOIN. (ja tää on eka ja viiminen kerta, kun kirjotan TEISTÄ galleriaan, kun te sitä niin pohditte ennen joulua, että oonko kirjottanu teistä!)

HYVÄÄ LOPPU ELÄMÄÄ, EI TULE IKÄVÄ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.