IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

Kolmetoista.. ja risat.Sunnuntai 17.01.2010 02:24

Tuli tosiaan äsken katsottua. Onhan se ihan kiva, että teineille syötetään ideaa: "vaikka nyt on vaikeeta niin myöhemmin olet parempi kun muut", mutta kun ei se mene niin. Jos ala-asteella on suosittu niin sitä on myös yläasteella.. ja sama jatkuu lukiossakin. Jos taas on kuten minä: koulukiusattu nyhverö, jonka kanssa kukaan ei jaksa olla ja joka on kaikille se kakkosvaihtoehto, niin sitä on myös lukiossa.

Ei elämä mihinkään muutu, vaikka ns. aikuistuisi, vaan se sama "leima", joka siun otsaan on pienenä painettu on ja pysyy. Ei se elämä lakkaa potkimasta päähän, vaikka kuinka yrittäisi toimia niin että oma olo jotenkin helpottuisi. Ehkä joillekin oikeasti käy niin, että elämä muuttuu jotenkin paljon paremmaksi ja ala-asteen kiusaajat ja muut pissikset saavat "ansionsa mukaan", mutta hyvin harvoin ainakaan tosielämässä.

Kyllä voin myöntää, että itsekin kelaisin sitä elämää muutaman vuoden taaksepäin, jos voisin. Tietäisin ainakin, keihin voi luottaa ja kenen kanssa yrittää pitää kaverisuhdetta yksin kasassa, kun toista ei vähääkään kiinnosta - olethan sie sen kakkosvaihtoehto,mutta aina joku muu menee edelle. Tietäisin myös, mihin asioihin yms. on ihan turha lähteä mukaan, kun yht'äkkiä huomaakin olevansa täysin ulkona kaikesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.