IRC-Galleria

OinasTorstai 06.09.2007 18:39

Oinas
Oinas on kevään merkki, alkuvoimaisen elämännälän ja vaistojen juhlinnan symboli. Oinas on muodikkaasti ajatellen katutodellisuuden merkki. Naisena ja miehenä tämä merkitsee kykyä elää päivästä päivään suunnittelematta liiaksi asioita etukäteen. Tämä koskee mitä suurimmassa määrin myös tunnesuhteita ja rakkautta. Rakkaus tulee jos on tullakseen, sitä ei voi pakottaa eikä sitä voi kaapata haltuun järkeilemällä. Sydämellä on oma logiikkansa ja sinä jos kuka tutustut siihen.
Oinasmaisuus sinussa merkitsee voimakkaita vaistoja, viettejä ja tunteiden äkkinäisyyttä. Olet leimahtavaa tyyppiä, joka syöksyy rakkauteen arvelematta ja laskelmoimatta.

Sydämen tasolla olet jossain määrin hiomaton timantti, jota vahvat vietit heittelevät eikä hienommat ja hitaammin kehittyvät tunteet aina jaksa kehittyä samaan tahtiin. Helpointa on ihastua päätä pahkaa, vaikeinta tehdä tästä alusta kestävä pitkäaikainen liitto, joka sietää elämän vaihteluita. Olet nainen tai mies, joka elät luonnollista elämää lähellä biologisten vaistojen ja alitajuisten yllykkeiden maailmaa. Siksi sinussa on kesytön, taisteleva, hanakasti itseä vaistonvaraisesti ajatteleva puolesi, joka sekä kiinnostaa että pelottaa muita. Sinussa on ripaus villeyttä ja estottomuutta, joskus myös teet pilaa tekopyhyydestä ja ulkokullatuista tavoista. Sinua ihailevat ne, joilta itseltä puuttuu kykyä lyödä leikiksi ihmisen kehittelemiä sovinnaisia tapoja ja tottumuksia.

Tulisena merkkinä, rakkaus syttyy helposti, roihuaa hetken ja voi tukahtua käsittämättömistä syistä. Parhaimmillaan olet avoimesti ja suorasukaisesti eroottinen ihminen, joka ei peitä seksuaalisuuttaan. Luonnonlapsessa on aina viattomuutta kun et ole tietoinen siitä, että seksi on syntiä. Jos taas käytät vetovoimaasi tietoisesti, se menee helposti pilalle ja alkaa tuottamaan huonoja tuloksia ihmissuhteissa. Aloitteet eivät pelota sinua, eivät vaikeudet, ei myöskään kumppanin erilaisuus, sillä et ajattele pitkälle parisuhteen monimutkaisuuksia. Alku sujuu, mutta miten on jatkon laita?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.