IRC-Galleria

10 FAKTAA SINUSTA

- Pidätkö enemmän etu- vai toisesta nimestäsi? - Hmm.. Molemmat on kivoja, Juho voittais jos se olis Y:llä koska vituttaa olla jewhow. Tasapeli.
- Onko sukunimesi -nen päätteinen? - Onhan se.
- Horoskooppimerkkisi - ja kuvaako se sinua? - Oinas, ja en oo oikeen perehtynyt näihin, mutta mitä olen kuullut, niin ei kuvaa.
- Kumpi on pidempi, etusormesi vai nimettömäsi? - Etusormi!
- Minkä värisiä villasukkia omistat? - Omistan yli 9000 villasukkaa, mutta vain muutaman villasukkaparin, koska Putzi. Ja nyt mulla on jalassa tälläiset sinimusta-raidalliset!
- Ovatko kyntesi tällä hetkellä pitkät vai lyhyet? - Tooooosi lyhyet, pureskelen niitä armotta.
- Löytyykö sinulta kaksihaaraisia? - Tässä kysymyksessä varmaankin viitataan hiuksiin. En ole tutkinut asiaa sen enempää, joten en tiedä 8(
- Minkä värinen on hiusharjasi? - ... pinkki.
- Entäpä hammasharjasi? - Sininen!
- Ja matka (bussi)korttisi? - Sellanen oksennuksenvihreä, niiku meijän talo!

9 JOS SAISIT...

- Valita silmiesi värin, mikä se olisi? - Nykyiset tai sitten kirkkaan vihreät!
- Olla joku eläin päivän ajan, niin mikä olisit? - Hmm.. Joku lintu varmaan, olis kiva lennellä ympäriinsä ja syödä matoja jne.
- Olla joku julkkis päivän ajan, niin kuka olisit? - mmm.. Jos olisin jonkun muun kehossa en kuitenkaan periaatteessa olisi se henkilö, paitsi ulkoisesti. Joten valitsisin jonkun tosi hyvännäköisen jota voisin sitten sinä päivänä fyysisesti hyväksykäyttää.. Valinta on kyllä tosi vaikea en keksi oikeen. Palaan asiaan ja raportoin tänne.
- Valita oman etunimesi, mikä se olisi? - Herman-Koriander
- Miljoona euroa, mitä ostaisit? - Uuden tietsikan ja vitusti pelejä <3_____<3 Jonkun kämpän johon voisin linnottautua sitten nauttimaan tästä materiasta!
- Takaisin jotain, mitä olet menettänyt, mitä se olisi? - Sosiaalisen elämäni. -- XDDD no en - ne tunnit jota olen siihen käyttänyt niin voisin pelata lisää. Okei ei ehkä. Vaikea päätös - haluaisin jonkun kivan asian takaisin. Ottaisin kuitenkin paljon mielummin jotain uutta kun vanhaa!
- Tietää että elät enää viikon, mitä tekisit? - .. Mikään tuskin muuttuisi. En vaan kävis koulussa - dataisin vaan.

8 MIELIPIDETTÄSI, OIKEIN VAI VÄÄRIN

- Abortti? - Tottakai oikein. Moraalihomot jotka väittää elämän olevan pyhä blablab voisivat miettiä hetken sanojaan ja laskea pihvinsä alas ja aloittaa uuden elämänsä vegaani-ituhippinä. Jokaisella on oikeus omaan ruumiiseensa ja ei ole pakko tuhota vaginaansa synnyttämällä jnejne. Vauvat ei tajua mitään, koska ei aivoja ja sikiöitä jotka ovat tuolloin sama asia kuin vaikka se pihvi.
- Eläinkokeet? - Eettisesti arvelluttavaa, kosmeettiseen käyttään en eläinkokeita tue, lääketieteessäkin voisi mielummin käyttää vaikka opiskelijoita, joille raha kelpaisi.
- Lapsityövoima? - Hmm, no. Eettisesti arvelluttavaa, mutta jos lapsille maksetaan rahaa, niin ok. Jos ei makseta mitään, niin ei-ok.
- Fazerin lakupoika-kiista? - En ole perehtynyt asiaan, mutta veikkaan että tässä jotain rasistikorttia vilautellaan. Jos lakupoika on loukannut jotain lakupoikaa eihän se tietenkään sovi.
- Uskonnot? - Jokainen saa uskoa mitä haluaakin.

7 USKOTKO..

- Jumalaan/jumaliin? - En (vielä.) Jos joskus pystytään todistamaan jokun jumalallisuuden olemassa olo, niin sitten kyllä.
- Itseesi? - Harvemmin.
- Yliluonnolliseen? - En.
- UFOihin? - Maapallon ulkopuoliseen elämään - kyllä.
- Kummituksiin? - ..
- Horoskooppeihin? - En.
- Rakkauteen? - Uskon, että ihminen voi kiintyä toiseen ihmiseen niin paljon, että kokee sen rakastamiseksi. Rakkaus on vain syvää kiintymystä ja aivoimpulsseja.

6 SUOSIKKIASI

- Lempijäätelömakusi? - Tykkään vähän kaikesta! Ben & Jerry´s - Cookie dough on aika hyvää.
- Lempiherkkusi? - Kaikki missä on tarpeeksi rasvaa ja sokeria on hyvää.
- Lempijuhlasi? - Tätä mietin näistä kaikista varmaan pisimpään! XD - Ei ainakaan joulu tai mikään muu uskonnollinen pyhä. Sanotaan sitten vaikka että vappu.
- Lempijouluruokasi? - Jouluruoat on lähes poikkeuksetta pahoja. Kinkku on ihan ookoo koska perus lihaa.

5 INHOKKIASI

- Inhottavin ruoka - Kaikki puuurot. Eteenkin se mitä jouluna tyrkytetään.
- Inhottavin väri? - Oksennuksen vihreä. XD
- Inhottavin tunne? - Semmonen kuumotus-tunne. Pala kurkussa etc, miksikä sitä nyt kukakin kutsuu! :D
- Inhottavin sana? - Kaikki sellaset murresanat, mie, sie ja muut pidemmät väännöt.
- Inhottavin jäätelömaku? - Suklaa!

4 KYSYMYSTÄ

- Pureskeletko kynsiäsi? - Ikävä kyllä, tai oikeestaan, musta se on ihan kivaa. Hyvää ajanvietettä kun kattoo vaikka telkkaria, toisaalta senkin pitäisi olla ajanvietettä joten.. no :D
- Kumman puolen voitelet näkkileivästä? - Jos on pakko syödä niin se missä ei ole reikiä.
- Monellako tyynyllä nukut? - Ennen nukuin toosi monella! Mun sängyssä oli varmaan 7 tyynyä. Nykyään siellä on vieläkin 7 tyynyä, joista käytän vaan yhtä.
- Missä asennossa nukut mieluiten? - Varmaan kyljelläni.

3 VALINTAASI

- Hammastikku vai hammaslanka? - Tikku, langalla saa aina ikenet vuotamaan.. Ien on muuten aika hirvee sana, se sopis tohon ylempään!
- Palasokeri vai taloussokeri? - Kahviin varmaan? Leipoessa en käyttäis palasokeria.. Talousskokeri on parasta.
- Hiusharja vai kampa? - Random lakanpoistoon sun muuhun harja, muotoiluun tai semmoseen kampa.

2 OSAATKO...

- Katsoa kieroon? - Osaan!
- Heiluttaa korviasi? - Vähäsen!

1 LOPPUKYSYMYS

- Miltä nyt tuntuu? - Ei hirveen hyvältä 8( Tuli hirvee lukiofilosofi-olo kun tein tätä, julkaisen kuitenkin sensuroimatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.