IRC-Galleria

"Hello! Miks melkein kaikki 14-17 vuotiaat tytöt luulevat, että jos on 10-vuotias, pitää olla vauva? Kyllä 10-vuotiaskin saa käydä kavereiden kanssa kaupassa ja diskoissa, jos siihen on mahdollisuus. Esimerkiksi Koululaisen nettisivuilla on eräs henkilö (en viitsi mainita nimeä), joka haukkuu koko ajan 8-12-vuotiaita. Siinäkään ei ole mitään järkeä, jos ryhtyy nettikiusaajaksi. Ottakaa kantaa!"

"Ja sinulle, joka et tykkää Habbon hehkuttamisesta. Itse pelaan ko. peliä, jos se nyt pelaamiseksi lasketaan. Se on mielestäni n. 50 kertaa persoonallisempi chatti, kuin esim Runescape tai WOW. Vihdoinkin virtuaalia ilman mättöä. Ja pelaatkos niiden 50 000 pelaajan kanssa yhtä aikaa -_-"

"Moi! musta tuntuu, et nykyään kaikki alle 18 vee tytöt ja pojat yrittää olla vanhempii, ku mitä ne on. Siis ihan oikeesti, eiks kukaan tajuu, et lapsi kannattaa olla viel ku voi! Mä oon ikäsiini pidempi, joten näytän LUONNOSTAAN vanhemmalta, ku normaalit 11 veet, ja HÄPEÄN sitä! Mä HALUAISIN vielä olla lapsi, mut kaikki kohtelee mua TEININÄ! Siinä ei oo järkee, olkaa lapsia ku viel oikeesti voitte! Ottakaa kantaa!"


Miks luen tämmöst skröbää?! :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.