IRC-Galleria

estuve enferma =(Torstai 05.03.2009 03:25

...eli olin kipee :D nonii nyt tuli jo :D <- merkki

Haluutte kaikki varmasti lukee likaset yksityiskohdat? Kohta irtoo.

Oltiin eilen (tiistai) aamupaivalla rannalla fran (sisko dudet) ja feñan (luokkakaveri) kanssa. Oli kivaa ja kaverit hyvin lupaavia. Mut luvattii vieda partyihin pian :D (mut muistan kylla afs:n golden rulesit - i will not abuse alcohol!!!!!!!).
Miten taa juttu luistaa nyt nain epamaarasesti? :D iltapaivalla kuitenkin lahettiin sit isoon ostoskeskukseen ja olin jopa ymmartany oikein et mennaa ostaa mulle kengat kouluu. Malliin meidankaa lahti sit pari yks toinen tuleva luokkakaveri ja Fran luokkalainen. Ne oli kivoi mut ikava kylla en muista nimii.

(oon selvasti ollu ihan kuollu, hyva ku saan kirjotettuu nimeni kirjaimet oikeessa jarjestyksessa)

Totesin heti kenkakauppaa paastyamme et koulukenkavaihtoehdot oli niin saatanan rumia et ihan sama minka parin tuun ostamaan. Hulluinta oli et aina ku otin jonku ruman tohvelin kapalaan nii kaikki ymparilla ulisi "oooo que lindooo!" yhteen aaneen. Mika ei ole naiden mielesta kaunista??? :D Ostin sit semmoset katsyt sporttiversiot etten ihan tuhoo jalkojani. Taal naa ravaa pitkin kaupunkia lipulapyissa, ja kotona myos.

Seuraavana oli ohjelmassa sit mun koululaukun osto. Totesin heti saman kaameen jutun etta laukku/reppuvaihtoehdot mita mulle esiteltii oli aivan karseita. Ja taas oli kylla sama homma et minka tahansa reppuronton otin kateeni nii "oooo que lindoo!" jajajaja :D
En tahtonu teha toista suurta henkista puolta nii paljon koettelevaa kompromissia nii tongin sit lapi ties kuin monta kauppaa kunnes vihdoin loysin jonkun espritin pussukan. Ei ollut reppu eika laukku mutta olipa musta, edullisempi ja natimpi ku oikeestaan kaikki muut vaihtoehdot.

Olin ja kauppakeskuksessa aika kuollu ja ku paastiin kotii ni makasin sangyssa ku raato kunnes naa ilmotti 21 aikaa et lahetaa autoclubille syomaan. En tajunnu siin vaihees et olin kipee (einstein) nii lahin sit messii.
Ruokaa venatessa aloin sit pelkaa et laatta lentaa ja sit jossai vaihees yhen ranskalaisen kymmenena palana jarsittyani halusin onneks lahtee vessaa ja joo oli hauskaa melkee laattaa matkalla johki puskaa. Sisko hyppi siin edel "corre corre!!" ja paasin sit vessaa asti :D loppusafkan istuinki sit nojatuolis vessan aulas tarisemas vesipullon kaa. Paula ja Fran tuli sinne istuu mun kaa ja laulo ku ravasin yrjoomas :D voi pienet olin varmaan hyvaa seuraa.

Yleisen viihtyvyyden ja lukuelamyksen takaamiseksi oli pakko kirjottaa edellinen.

Tanaa aamul sit koko yon laatattuani en paassy yhtaa mihinkaa. Meinasin pyortyy ku yritin avaa ikkunan ku huone oli ihan kuuma ja aurinko vaa paahto. Jossai vaihees sit paasin keittioon asti juomaa mehuu ja selvisin hengissa jee. Nana teki mulle ruokaaki ja olin taas elavien kirjoissa.
Vitsi muuten et nanan pesemat pyykit tuoksuu hyvalta. Im in loooov.

Nii missasin ekan koulupaivan mut huomen sit meen. Tartutin muuten papalle kans tan taudin. "ahora vamos a comprar remedios para tu y papa"
Aaaa gracias!!! Kohta saadaa laaketta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.