IRC-Galleria

viikonloppu! me encanta :DMaanantai 16.03.2009 00:24

Kauan odotettu viikonloppu koitti perjantaina, yllattavaa ja epatavallista kylla. Perjantai ei sujunu kauheen railakkaasti, olin jo nukahtanu ku sisko 13v palas kotii jostain :DDD

Lauantaina mentiin aamupaivalla rannalle, ja lohnoiltiin siel joku 2h. Mun ruskettuminen sujuu ihan lupaavasti. :D Taas oli kylla karventyneita kohtia vaikka mul on aurinkorasva kerrointa 60, for babies :D Se putkilo on pinkki<3 (siks ostin sen :D)

Rannalta palattua en tehny oikeestaan mitaan moneen tuntiin, nukuin vissiin vaan. Aloin jo pelata et menis yhta kusisesti ku perjantaina, eli siis et lojuisin ku mata lahna himassa, mutta sitten 20 aikaan alko tapahtuu! :D Ja 21 aikoihin papa heitti mut Dodolle. Kelasin et lahettais aika pian fiestaan mutta eeeeei. Datailin ja katoin siel sit telkkuu johonki 23 asti ja sit saapu Gabi. Silta varalta et eksyisin partyis nii se kirjotti mun katee "prestame tu celular porfavor, estoy perdida (ja numerot peraa :D)". Sit ne nauro et hankitaa mulle kaulapanta ja laitetaan siihen yhteystiedot nii mut osataan palauttaa kun meen hukkaan. Toi teksti on kades vielki, papa nauro sille tanaa.

Mut lisaa eilisesta! :D Kello oli varmaa jotain 00.30 jo ennen ku paastii juhlapaikalle. Se oli jotain alytonta blingbling-aluetta, kamppa ihan semmonen et kelpais kyl (:DDD) ja porukkaa jotai 100 tyyppii ainaki. En tuntenu sielt juuri ketaa ja kavi ikavasti, tapasin ruotsalaisen. Mun kaverit kuskas sen mun luo juttelee mulle ja persaus ku en saanu oikeesti sanaakaa ruotsiks sanottuu :DD En muistanu MITAAN. Yritin nerokkaasti kysyy et onko se ruotsista mut mita lie mokelsin, vasasin sit varmaa loppukeskustelun espanjaks. Mulla tulee olee kovat ajat edessa ruotsin kirjotusten kanssa jos taa on jo 17 paivan jalkeen tammosta :DDDD

Ah enko saa kirjotettuu muusta ku jostai swedupellesta. Nyt ryhdistaytyminen!
Eka kaverit kuskas mut tanssii. Sit ne varvas jonku jatkanki tanssii mun kaa et oppisin :D Ne sano et oon lupaava xD Kuitenki vaa kohteliaisuudest. No kyl ma viel reggaetonii opin tanssii!
Sit sniikkailin siel pihal itekseni ja meian luokan jatkii ilmaantu paikalle. Niil oli piscoollitaaa ja jostain syyst mun seura oli niist hyvin hauskaa. Ei ma en ollu kannis mut ne nauro joka tapaukses kaikelle mita sanoin. Ehka siks et ne oli kannis. Tai sit mun espanjas on jotain vialla :D En tieda. Mulle esitettiin myos hienoja kysymyksia, henk koht lemppari oli "do you suck cocks". No kiitos stna xD Naytanko silta etten olis muuta tullu tanne tekemaan =( Haha no ei se mitaa ne oli tosi hauskoi kyl. Ne suri myos sita etten juonu mitaa. Sii sii, la gringa borracha on varmasti todella hauska naky. En oo kyl jenkeist en sen puolee en gringa mut jotkut kyl luuli et oon usast. >=((

Tyhjennys talosta tapahtu jo 2.30 aikaa. En ymmarra mita ideaa menna paikan paalle nii pirun myohaa jos kamppa tyhjan, eiko 21-22 aikaa ois jo ihan jees alottaa? Venailtii siin sit talon ulkon vahan aikaa kunnes mun porukat tuli hakee. Ne oli ollu ravintolas ja tuli sit sielta, katevaa.

Tanaa nukuin sit riittavan kauan vois sanoo. Onneks oli siirrytty talviaikaan nii sain tunnin anteeksi. :D Lahin sit rannalle herattyani. Oli kuumempi ku eilen, ei mukava vois sanoo. Enka uskaltanu menna uimaankaa ku olin yksin eika mun kamoi ois kukaa vahtinu. Polliny vaa stna. Kotiin takas paastyani latrasin sit puutarhaletkul etten ois ihan naantyny. Sit syotii hamburgereei.

Tahtoisin nyt menna kattoo Slummien miljonaarin tai minkalie mut kaverit opiskelee. Huoh. Viikko sit oltii perheen kaa leffas. Tosin ma menin yksin kattoo Operaato valkyriaa tai mitalie, ku se muitten leffa oli espanjaks vaa enka oiis ymmartany turhan paljoo. Olin sit vahan outsider ku naa kaikki raaky jotai leffan lauluu ja repliikkei taal.

Njoo voisin sen puhelimen menna ostaa. Harmi et mun lompakko on Dodol, en viittiny ottaa sinne partymestaan mukaa ku en yhtaa tii mika meno nail yleensa on ja kuinka suurel todennakosyydel se ois pollitty.
Ahaa no nyt mennaanki mallii mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.