IRC-Galleria

no kmze hoy... creo que algo mejor!! :DPerjantai 10.04.2009 07:30

Saara dice:
aa my parents are great
MANDIOLARSS dice:
and your liason also is great
MANDIOLARSS dice:
ajajajajajaja
Saara dice:
yes xD
Saara dice:
i cant stop laughing i dont know why


no miksikohan en haha. kauhee partyfiilis paalla, lahetaa koht discoo marcelon ja sen kavereitten kaa. toivon et ne on kaikki miehii. haha. mut ei haittaa vaikkei oliskaa.

eka olin ihan down ku eras kuuma koululainen jonka suuri himoitsija olen oli sillee "nahaan kamikazes tanaa ;;))" mut en sit loytany luokkalaist tyttoo joka ois saanu luvan lahtee ja marcelo ei pida kamikazest nii sekaa ei sit kayny. no meen nyt sen mukaa johki muualle joka vissii parempi mesta :D nyt kokeillaa pitaako sen vaite paikkansa; "you could get a boyfriend in 15mins."
joo en kyl tiia haluunks 15min hankittuu poikaystavaa mut voisin olla biaatch tanaan.
aijuu tan oli tarkotus olla sukulaisille suunnattu paivakirja haha. no mut hyvin menee pidan latinomiehista moro teillekki.

jos kummastelette tata mun uloslahon aikaa ni oikeesti kello on taal nyt 21 ja jotain ja paiva torstai. kauan elakoon semana santa.

ah ja paasiassaaret edistyy. oon loytany halpoi lentoi, majotuksen (nonii nyt otan kaiken kunnian itelleni) ja miesseuraa tietenki. ja eli ja anna toki<3
plus et heitin tanaa puol lapal et haluisin machu picchuu ku vanhemmat sano et meidan perusta oleva nana lahti peruun perheensa luo semana santa -lomalle nii. miten taa lause nyt meni tammoseks. niin etta tahtoisin machu picchuun mut naiden mun pikkureissujen jalkee tuun olee aivan p.a. nii ne sano et voin menna vaik lokakuus jos tahon. no sanoin sit elille ja kuhan paasiaissaaret on kayty nii peru taalta tullaa. vallotan etela-amerikan. paitsi et paasiaissaaret ei oo e-ata. no iha sama.

marceloo ven aqii quiero saliiiirrrr.
jajaja y un hombre que no conosco todavia, seducemee porfaa.

joo kajahtanu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.