IRC-Galleria

nii vitun buenoo etten sanois :DLauantai 11.04.2009 01:12

RAKKAUS :D chileee

eilen nii taydellinen yo :D hah ei vittu nyt oon laappiny kaht mun tukihenkiloo. on viel kolmas mut han on nainen joten ei hanta nyt viela. jajajaj.

joo mentii kamasuun vai mikas sen paikan nimi oli. naa halus yrittaa jotai ihme kikkailuu et ma ja yks niii chilelaisen nakonen jatka paastas ilmaseks sisaa. no mentii sit johki spesiaalijonoon ja oltii ku joku vitun pariskunta. sit puhutaa siin paskaa enkkuu ja espanjaa ja suomeeki haha. hyva ku naa osaa sanoo suomeks "ime sita lutka". hahaha kuka on opettanu. en mina ainakaa.

no sit ku oltii sisal nii taa tyyppi joka makso mut sisaa ja josta en ollu yhtaa kiinnostunu sit jatko tarjoilua ja mentii tanssimaa. tein sit hyvin karun feidauksen ja kavelin marcelon ja sen veljen luo. sanoin sit et hukkasin sen tyypin mut mitas ei seurannu mua. no tama feidaus kannatti meninkohan ma sit marcelon vai sen veljen kaa tanssii vai molempien. no mut tulos oikein hyva haha. btw se veli lahtee meian kaa paasiaissaarille ja han on hyvin kuuma.

se tanssilattia oli iiiso. katos oli jotku suihkut jost tuli vetta. se koko lattia oli ihan uitettu vedesta tai mika marka nyt onkaa. vesi vaa roisku ku ihmiset tanssi siel. tanssittii varmaa kaks tuntii franciscon kaa. en oo turhan estollinen (noh :D) taalla. marcelo tuli tanssimast ja suihkut oli ollu paal ni se oli ihan marka ja otti paidan pois nii ma hyokkaan sen kimppuun :D dont tell me how to live my life, im gonne live it noow.

its like having sex
now i can understand why women love men who can dance

JJEE TANAA TULEE ANNA CALAMASTAAAA. huomen vaha bailabaila niin sille lupasin.
joo alan koht vetaa nait mun merkintoi vaan sisaankirjautuneille. tai ehka kirjottaisin kaiken vaa paperille privajuttuna. naaaaaaaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.