IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 23:50

miten ehin murehtii nain paljon?
7.30 lahto kouluu, 17.45 himaan. nyt kello 18.30 ja koht salille michellen kaa. ja ma vaa jatkan tata sisaista ulinaa. voi angstia.
toisaalta kyl kivaa. ihmiset ilosia. ja salille eras kovin kelvollinen jatka joka kysyy aina ku nahaan et millon mennaa ulos :D (eilen tiistaina en tosin nahny hanta =( )

tanaan (keskiviikkooo, jatkuu taa merkinnan kirjotus ku tuli nopee lahto eilen) ei kouluu ku joku maikkojen virkistyspaiva, vaihtoehtosesti myos koulutuspaiva, en sattuneista syista aina ymmarra :D

perjantaina bailaaaa. ja lauantaina afs-tyyppien kaa rannalle, su takas. varmaa tulee jees :D

arsyttaa nyt vaan ku mikaan ei oo huonosti. oikeestaan mul menee sairaan hyvin. mut silti kelaan et suomessa kaikki ois paremmin. jos nyt tulisin sinne nii 2vk ja oisin kyllastynyt, jonkun verran tunnen itteeni :D nyt ryhdistaytyminen siis.

perhe haluis kyl et opiskelisin vaa. "vaihtarivuosi ei ole hauskanpitoon vaan opiskeluun". musta on harvinaisen riittavasti et meen aina mukisematta kouluun ja teen kaikki kokeet. tama saa riittaa tai muutan stefalle. nyt ei oo kyl pariin paivaa tullu mitaa koulunkayntivaatimuksii.

stefa ja paolo olis viemas mua san pedro de atacamaan, calamaan ja johki pohjois-argentiinaan, mutten varmaa saa lahtee niitten kaa ku ne ei ole mun perhe vaan kavereita. asuispa niiden kaa :/

nyt syomaan, heippa hei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.