IRC-Galleria

ei hitto. perheen vaihoin varmaan.... no ainaki sekavammin ku kukaan chilen afs:ssa vahaan aikaan mut ei oo mun vika ettei antofagastan vapaaehtoset oo toiminnassa mukana juuri muuten ku afs:n maksamien "valmennus"retkien ja "AFS-kokousten" (=ryyppyiltojen) muodossa.

nyt oon stefalla ja paololla. naa on nyt ottanu mut vauvakseen ku olin nii maassa ku tulin tanne monien vaiheiden jalkeen lauantaiaamuna. eilen stefa teki mun evaat kouluunki :D ja aamul paolo aamupalan ja himmeet valmistelut mut sit vaa ma kerkesin syomaa. voivoi.

tanaa tuli rakas marcelo kaymaan. aattelin et sielt tulis jotai vinee mut lopputulos oli et naurettiin puol tuntii sille miten koomista koko mun traaginen elama taalla on ja miten posilo afs on :D ja kaikkee mita nyt on sattunu ja tapahtunu. aijoo ja huomenna mun on mentava señora nellylle (afs antofagastan vapaaehtonen, aika tiukkis mut symppis tati jol on marcelon mukaa kiva mies, syy etta se voi ryyppaa sen kaa). nojoo. haluisin nyt rauhottuu jossain. hitto ku ne ei anna mun olla taalla, kouluunki voin taas kavella, nellylta taitaa olla vahan matkaa.

huomenna meen myos koulun jalkeen tapaamaan stefan ystavatatia. se asuu miehensa kanssa kaksisteen isossa talossa ihan keskustassa, niiden aikuiset lapset on muuttanu jo pois kotoa ja ne on ehka kiinnostuneita ottaa mut. hassuu kirjottaa nain itesta. pitaisko vaantaa "etsitaan kotia"-nettisivut. jotenki nyt kaiken tan saadon jalkeen ajattelen vaan et ei mitaan vaikka se sanois mulle suoraan jossei pida musta, parempi vaan.

hassua ku ennen oli ihan paskat housussa ku piti pitaa joku kamanen kirjaesitelma suomessa koulussa, ensi viikolla taalla vuorossa jonkun yhteiskuntaopin powerpoint-tyon esittely luokan edessa, mina yksin ja espanjaks. eika jaksa vahempaa hetkauttaa. tyoki jo melkein valmis, mita naa nyt vinee etten opiskele voi perhana sentaan. arsyttaa, yrittaako se ex-perheen mama saada mua suomeen vai mita taa jalkikateen vineeminen nyt oikee on. mut marcelo luottaa siihen mita sanon niinkun muutkin nuoret vapaaehtoset, señora nelly... no huomenna muutan hanelle, saa nahda miten hirvio oon johonki hissankokeeseen lukiessani.

hej po dig, kun nyt saan jopa melkeen lauseen sanottuu ruotsiks jos oikein yritan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.