IRC-Galleria

jau :DPerjantai 14.08.2009 04:02

voisin yrittaa kirjottaa jotain kunnollista!

eilen oltii colocolo-u de chile fudismatsis ja naa on HULLUJA. tai ite olin ihan sivistynees katsomos vaik meian vieressa oli joku alyton u de chile friikki joka karju koko ajan :D mut vastapaisis nurkis oli kunnon elainosastot, siel oli (erillaa kummanki joukkueen kannattajat ettei ne tapa toisiaan) kaikki sekopaat jotka laulo ja mesos koko illan, alkaen pari tuntii ennen pelin alkuu :D ne oli kyl koomisii, ku toiset alko laulaa jotai nii toiset yritti viheltaa nii kovaa et se laulu peittys. ja oli melko rumia lauluja toisesta joukkueesta :D harmittaa ku en saanu mun lempilauluu videolle.
njoo en tieda mitaa futiksest mitaa mut papa on himmee colocolo-fani (ja mun yopoydalla on colocolo-lamppu ja sangyssa colocolo-tyyny..) joten heiluin sit siel lipun kaa :D noo colocolo havis.

ja edelliseen aiheeseen liittymatta, taa naiden perulais-rakkaus on aika koomista.
ope: "ja tiedattehan, kun on paljon rahaa niin ketka ilmaantuu..."
luokkalainen: "perulaiset!"
ope: =D "eeeeei, varkaat"

ja jipii! ens viikolla otetaa oma pitka viikonloppu ja lahetaa keskiviikkoiltana ajaa kohti iquiquee, rantoi ja jotain kuumia lahteita mis voi uiskennella. Jau, kelpaa :D ja saat alkaa lampee taas kai kivasti!! tanaa kavelin himaa t-paidas ja shortseis ja oli kuuma. ja nilkassa tyylikas rusketusraja.

vitsiiii. sisko kerto tanaa et ens kuus wisin y yandel tulos santiagoo, mut nonii varmaa turha ees kirjottaa onko mul rahaa ostella enaa kauheen monii lentolippui ja varaa olla koulust pois nyt :D ja ehka selviin, keikal saisin kuitenki vaa turpaani, en tiia onko naa aina isois tapahtumis niin riehakkait ku eilen mut noh.. ehka pysyn vaa kotona :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.