IRC-Galleria

zamna

zamna

mieluummin överit ku vajarit

HYPNOTIZE & MEZMERIZEPerjantai 22.09.2006 23:45

Tänään tapahtui seuraavaa,,

Ajattelin, että Maanantain juoksutestiin on pakko vähän harjoitella... Meidän pitää siis juosta kenttä 5 kertaa ympäri, jolloin matkaa kertyy 1500 m. No, minä menin suorituspaikalle, tein yhden harjoituskiekan ja lähdin hölkkäämään. Kaksi kierrosta jaksoin, mutta kolmannenkin juoksin koska päätin niin. Sitten kävelin puoli kierrosta, juoksin lopun. Viimeiseltä kierrokselta kävelin vain 1/4. Eli juoksin 1275 metriä, joka on mun mielestä aika hyvin, kun ajattelee, etten ole harjoitellut yhtään.
Niin.
Sitten päivän päätapahtumaan, joka tapahtui kun tulin juoksuradalta.
Katsoin postilaatikkoon-- siellä oli paketti!! Nappasin postit ja vaikka olin väsynyt hölkkäämisestä, sain kauheasti lisää voimaa ja juoksin kotiin kovempaa vauhtia mitä olen koskaan juossut!! Kävin nopeasti suihkussa ja sitten.. Paketin avaaminen. Siellähän ne olivat, upouudet muovissa sormenjäljittä ja kauniina lähetetyt Mezmerize ja Hypnotize!! =)
Olen nyt iloinen, katsoin välittömästi Hypnotizen mukana tulleen DVD:n jossa kerrottiin kyseisten levyjen teosta. Daron selitti jotain että laulu kaikuu hyvin jos seinällä on kielettömiä akustisia kitaroita?! :D
Lisäksi levyllä on B.Y.O.B:in ja Question!:in videot. Nekin jo katsoin ja näyttivät ja kuulostivat Upeilta. Selitän kaiken yksityiskohtaisesti mutta olen nnniiiiinn iloinen! Nyt mun SOAD-kokoelma on täynnä. Completed. Nyt voin olla rauhassa.
Nyt soi: Tentative (UUDELTA HYPNOLTA!!)
No one, No one's gonna save us now

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.