IRC-Galleria

Tylsä päiväLauantai 09.02.2008 23:33

Kyllä taas on niin tylsää että...
mä oon niin yrittänyt tehdä kaikkeni että ei vituttais näin paljoa..seisoin päälläni...kun eikös ole sanonta että seison vaikka päälläni ja teen sen..tai jotain...
Päällä seisominen autto ja ja ei auttanut..sattu pirusti ainakin kun hiusklipsut puristu aivoihin(ainakin se siltä tuntui) ja piti lopettaa koko homma hetimiten,autto kuitenkin siinä mielssä että muistin yhden hyvä biisin jota kuunnellessa aika meni rattoisasti,harmi vaan että sekin juhla loppui aikanaan.

Musta muuntautuu kohta joku erakkorapu ja mulle kasvaa sakset ja kidukset(en edes tiedä onko niillä sellasia..) jos jatkan tätä kotona jumitusta.

Metsässäkin kävin tänään Blackyn kanssa..
Puoltuntia jaksoin talsii sielä ja kuunnella ton apinan haukkumista(sillä oli kai niin kivaa taas että piti oikeen huutaa kuinka kivaa oli) ja muutenkin sen kanssa metsässä kulku oli vähän hankalaa..Mä siis olin tulossa tuolla lumisohjossa n 10m melko jyrkkää pudotusta alas..mua ehkä vähän jännitti että pysynkö pystyssä joten tarrauduin lähes kaikkiin risuihin kiinni jotka eteen tuli ja toi apina luuli että sen pitää sitten tuhota ne,eli se tuli roikkuu kanssa niihin oksiin..että ihan jees.--->tulos:
löysin grillipaikan,eli kesällä siis sinne,mutta siihen pikkasen liian pitkä aika..
että tarvis varmaan keksii jotain muuta siihen väliin...huoh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.