IRC-Galleria

Koiran omistajan arki palasi paikalleen...Sunnuntai 04.11.2007 18:14

Nyt on jokunen päivä vietetty taas rakkaan karvaturpa urpon kanssa aikaa yhdessä...
Eilen...kun tulin töistä huomasin että makkarissa oli käyty...makkarin verho oli vedetty sivuun ja sängyssä oli mustia karvoja...hmm...se on alkanu aukomaan ovia..taas!! noh pää asia että koira on ollut kuitenkin hiljaa.
Tänään....naapurilta viesti aamulla seitsemältä kun olin töissä että mukava ystäväni herättelee koko kerrostaloa...tosin joku naapuri kanssa villiintyi kuulemma paukuttamaan lämpöpatteria...
Aamu kasin aikoi tulee uusi vieti että koira on hiljentynyt...hyvä niin ja jatkoin tyytyväisenä töitäni,pieni paha aavistus kuitenkin mielessä.
n Klo:15 saavun kotiin...MITÄÄÄH...väliovi on auki.Eka ajatus...onko joku käynyt täällä..sitten tulin järkiini..ei kukaan tule sisälle kun vahtimurre on kotona...astun peremmälle kotiini...huomaan että vessan ovikin on avattu...onneksi vessa näyttää kuitenkin ehjältä..
Käännän pääni ja huomaan että kaskas...makkarin ovi on taas auki...kurkkaan makkariin...Voi helvetti...pahvilaatikollinen dvd:itä ja pahvilaatikon palasia ympäriinsä makkarissa...no..puren hammasta ja mietin että oikeastaan ne pitikin jo ottaa pois pahvilaatikosta...Eli ah niin ihana normi arki on koittanut...ja koiralla on ollut tylsää yksin kotona ja kehitellyt siis itselleen ohjelmaa koska äiti on ostanut vaan niitä pahoja luita.
Lähettiin sitten metsään vielä riekkumaan ja riekuttiinkin ulkona yhteensä melkeen tunnin verran...
Seuraava operaatio taitaakin olla kahvojen säätö vaikeasti avattavaan malliin...Jepjep...ei ole tylsää ainaskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.