IRC-Galleria

Ingles<3Torstai 13.11.2008 15:33

voi luoja, nyt se arki sitten koitti... eilen oltiin suomessa kaheksan aikaan. lento oli myöhässä tunnin, ku joku vitun idiootti yritti salakuljettaa kilpikonnaa suomeen, ei huomenta!
äsken hain röllin hoidosta ja nyt vissiin pitää siihenki tutustuu uudestaan, on ku ei tuntiskaan minuu, voi voi.
loma oli mitä parhain, ei voi sanoin kuvailla miten kivaa miula sielä oli, ja se on ihan varma että uudestaan kyllä menen. lämmintä päivällä, oli ihanaa ottaa aurinkoo joko hotellin uima-altaalla tai rannalla. paljoo ei nyt rannalla jaksanu olla, ku tuuli niin paljon, että hiekkaa oli ihan joka paikassa... (enkä ihan joka aamu ois jaksanu ees kävellä rantsuun=) sitten yleensä siinä neljän aikoihin mentiin syömään ja sen jälkeen ilta unille. herättiin uudestaan yheksältä ja sitte riehakkaaseen yöelämään=)=) ensin oli roger's, sitten scandic, pacha ja chic. chic oli yökerho, mikä avautu vasta kolmelta yöllä ja oli auki siihen kuuteen tai seittämään. miun muut matkaseuralaiset ei jaksanu kovinkaan pitkään, mut mie yleensä "kotiuduin" siin kuudelta aamulla, nukuin pari tuntii ja sit taas aurinkoo ottamaan.
rankka lomahan se oli, nukkunu en juuri yhtään... että siitä puolesta ihan hyvä oli tulla tänne suomeen takas lepäilemään.
se on sitte vaa ruvettava säästämään seuraavaa matkaa varten=) hih=)=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.