IRC-Galleria

Mahtava päivä! osa 2Keskiviikko 16.09.2009 01:26

Osa 2, koska oli aikasemmin tossa just toinen. Enpä tänne kirjottanu, mutta facebookiin kylläkin mainitsin.

Tänään oli mahtava päivä. Heti aamulla herätessä katoin ulos, että "hieno ilma". Ennen koulua päivittelin iPodin vielä musiikkeja myöten.
Kymmeneksi sitten Kaitaan lukioon (Keran aseman vieressä) filosofia03-tunnille. Opettaja ilmoitti, jotta nyt on pistari :D Shokki oli suuri, vaan itselleni tyypillisesti tuntui, etten tiedä mistään mitään, istuin 15-30min tekemättä mitään ja sitten kynä sauhusi vimmatusti lopputunnin ja pari sivua ihan mukavaa juttua tuli. Tyytyväinen olosuhteet huomioon ottaen.

Kunkkuun päästyäni oli vuorossa uskonnon tunti ja mitäs muutakaan kuin toinen pistari! :D
Taas tuli tunne, jotten mitään osaa, ja enpä täydellisesti osannutkaan, mutta taas tyytyväinen ja toinen tehtävistä meni jopa erityisen hyvin. Yli maksimin ei pisteitä vaan voinut saada.
Aluksi tunne oli, etten mitään tästäkään osaa, mutta silti mahtava fiilis vaan jotenkin päällä! Seuraava aatos oli, että jipii, pian pääsee syömään ja sitäkään ei pilannut se, että tiesin kunkun ruuan tason olevan hieman alhaalla. Ihmettelin, että miksikäs mulla nyt on tässä hyvä mieli, vaikka syyt kyllä on jo muuhunki ja meinasin revetä sille, että olin niin iloinen :D Mitäköhän sieniä vahingossa syönyt...

Ruokaa sitten ajan koittaessa söin ja istuinkin pöydässä koko ruokatunnin kavereiden kanssa.

Lopuksi sen verran kiinnostavahko biologia02-tunti kuin vaan nyt on realistisesti mahdollista, perinnöllisyyttä ja periytymisgeenejä. Tunnin jälkeen 270 tuli sopivasti myöhässä, sillä pääsin himaan etuajassa. Datasin ja söin hetken, kunnes Leon kanssa lähdettiin kerhoa vetämään (p.O) ja sehän meni yllättävän mahtavasti, vaikka edellisellä kerralla ei niin paljoa edistyttykään. Eri kerholaiset ja soiteltiin (kitaraa) oikein mukavasti.

Kerhon jälkeen isko, joka meni vakiosti.

Iskon jälkeen vielä aftergamet, joihin pari kaveria lisää saapuikin (muista iskoista?) ja oikein mukavat juttutuokiot tuli illalla vietettyä. Nyt tässä selittämässä mahtavasta päivästä.
Nyt eve jotai viestittelee ja täytyy sanoa, että olisin halunnu tänää tavata ja tehä jotaki kivaa, mut eipä ollu aikaa missään välis! Ja olis kiva saada tähän lisätyks kuva maisemasta ja tän aamun auringosta, mutta eipä ole sellasta, joten pärjätään tekstillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.