IRC-Galleria

HaAsTe...Perjantai 27.01.2006 22:06

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


ei vitsit enhän mie keksi mitään..:D hmm..

1. Kännykkäni pitää koko ajan olla lähettyvillä ja katon niitä vähän väliä..:D Niin ja ne on tietenki yölläki sängyllä..:)

2. En tiä mistä johtuu mutta aina erään kaverini kanssa ajatellaan siis ihan kaikki kaksmielisesti..ja monesti muutenki..:D ja niin tähän nyt pakko lisätä et olinpa käydä täs yks päivä kamujen kans Vanilla Sky:ssa..käännyttiin kuiten ovelta takasin..:D ja kyl me viel kämppiksen kans joku päivä siel käydään..:D en oo oikeestikkaan tuhma..:D

3. Olen aivan älytön namujen perso...:D sanon itelleni monesti et nyt on pakko vähentää namujen syömistä mut silti on vain pakko...:)

4. Kun olen juomassa..tottakai siis hulluna humalassa, niin selitän aina umnet ja lamnet..:D ja ihan ventovieraillekki joskus..:D

5. Mun Kemin kämppä tai siis soluasuntohan se on..niin kuiten se on ihan PERSEESTÄ suoraan sanottuna mut silti siellä viihdyn..:) ja onhan se ihan keskustassa..:) nii ja kämppikset on ihan..miten sen nyt sanois..............mukavia..:D mut tottakai Jonna on mukavin..:)


Haastan:

ionnna
NeNNiLiiNI^
Marjukka]
Tuuli]
PoiSoN]
jenni´´´´


tiedän osaan laskea..:D mut oli pakko laittaa 6:lle..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.