IRC-Galleria

zuttura_

zuttura_

pojan ja tytön äiti <3
ei oo sit yhtään kuuma, juu ei.. käytettiin taas koiruuksia uimassa, niinko eilenki. Aada hokas eilen (vihdoin ja viimein!!) et miten pystyy uimaan, ja et ei siel järves oo alligaattoreita - kyl sinne uskaltaa mennä! Hauskan näkönen ku se yritti sukellella;) otti näköjään Jolasta mallia. Keppiä tuli heiteltyä, samoin palloa, ja kyllähän nuo karvatassut hakee mitä vaaan.. Aada innostu uimaan ihan "matkaa" - uida porskutteli rantaa ees taas..outo<3

kävin hoitaa Nöpsyn laitsalla. Ostin eilen mineraalikiven sinne ja sekteriä, ku edellinen ötökkämyrkky loppuu kohta. Ihana tammuska, höris mulle ku vihelsin sille<3 laitsal oli käyny tänää joku yliopiston (tmv) porukka, opettajia ja jtn professoreja..olivat olleet siel pari tuntia. Ja olivat ihasteelleet kivoja ja kilttejä heppoja:) ja joku niistä oli varta vasten tuonu heposille porkkanaa... Laitsalla oloa on ollu ny reilu vko, oisin luullu et toi eläin ois paisunu enemmänki, mut ehkä sitä ei vaan huomaa, ku käy siel joka päivä.

käääks...finnderby ois nyt tulevana vkonloppuna, mut enpä taida päästä sinne:/ ei oo autoo, eikä sen puoleen rahaakaan..ja täältä on kuiteski useamman tunnin ajomatka (etenki jos vaan yhen päivän takia menis sinne). Vaik voisinhan mä lähteä tolla "pikku-kauppa-kassi" - asuntoautolla sinne. Sais nukkumapaikanki saman tien:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.