IRC-Galleria

voihan villit vempaimet!Keskiviikko 04.10.2006 22:28

Kiva harjoittelupäivä...Naamat ja nimet alkaa jo jäädä muistiin. Harmittaa vain se että työparini lähtee takaisin koulun penkille maanantaina. Nyyh...oli tosi hauskaa tehdä yhdessä hommia ja pälistä siinä ohessa jonnin joutavia.
Mä jään sinne niiden vähäpuheisten miesten kanssa...ne saa musta riesan jos oon juonut kahvia kupillisenkaan liikaa...hahahahhaaaaa! No sitä yhtä pitkätukkaa voisin häiritä mielelläni vaikka ilman kahviakin:)
Opin käyttämään uutta laitetta aikas mallikkaasti ja se sirkkelikään ei aiheuttanut pysyvää traumaa näköjään:)
Mutta hulluin tempaus oli kun hion "huippusalainen" työtäni ja se kirottu vehje karkasi kourastani ja sätki siinä hulluna.Kaiken järjen mukaan sen ois kuulunut sammua automaattisesti kun ote lipeää!
Ei muuta kuin kiroilua ja piuhasta kiinni. Vähänkö nolotti. En viittinyt ees kattoo näkikö kukaan vaan jatkoin muina naisina niiku mitään ei ois tapahtunut. Oli ehkä hieman posket punasena.
Tytär sai hepulin noista mun lennokkaista vastauksista...mitäs urkit mun juttuja...siitäs sait=)

Leivoin himassa sämpylöitä..nam...maistuipa. Saritakin kuulemma "rakastui" mutta vaan mun sämpylöihin..plääh! Mä saan kuulla joka päivä että "mä vihaan sua" hahahahahahahaha
ei o vielä nyrkistä tullut sentään=D
Mä tappelin oman äipän kanssa vaikka mistä älyttömästä.Ei saanut keskellä yötä kuulemma soittaa punkkia..outoa.
Voi mä olin ihan hirvee kersa. Mutta ei se mudekaan mikään äiti aurinkoinen ollut! Molemmat saatiin mitä ansaittiin...Muahhahahahaaaaa

Nyt on sellanen kutina jos Kelajumalani suo,että vkloppuna vois irrotella hieman.Olen kökkinyt kotosalla aivan liikaa.Ei se etteikö ois viihtynyt mutta jotain puuttuu...
Ja pojan vois viedä jonnekkin uimaan.Sekin kasvaa niin nopeesti pituutta että paino ei kerry yhtä nopeesti.On laiha kuin syvämeren rysäkeppi. Sillä saattaa uikkarit tippua päältä pois.heh.
Sarita<3 Kosminen poikani<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.