IRC-Galleria

Minä ja Kosminen poikaniLauantai 14.10.2006 01:55

Työpäivä sujui hyvin. Sain aikaan paljon.Osaan jo montaa juttua itsenäisesti:se tuo tyydytystä:)
Ketuttaa vaan ne vähäpuheiset jörrikät. Olen ainoa nainen,ellei maalaamon muijia lasketa. Mutta näen heitä vain tauoilla pääsääntöisesti.
Yritän saada keskustelua aikaan useaan otteeseen vaan eipä oikein nappaa. Tunnen itseni ylimääräiseksi toisinaan.Paras siis keskittyä vain pakertamiseen. Pöh!

Suuri Sirkkeli oli oikein altis työkone tänään. Olen leuhka siitä että kykenen tekemään hankalista rimoista kauniita ohuita listoja.Jeee.

Hain poitsun isältään töitten jälkeen. olin niin ryytynyt, että kun makoilin olkkarin divaanilla rottien ja Kosmisen kanssa ja hän luki rotanhoito-opasta ääneen, nukahdin, kuin joku olisi lukenut iltasadun. Havahduin välillä siihen kun vipeltävät tassut tassuttelivat pitkin selkääni ja vinhasti vipattavat viikset kutittivat uumaani...iiiuh!
Niin suloisia palleroita ja kovasti kesyyntyneet ja luottavaisina tarkkailevat ympäristöään<3

Nukkuessani oli Youko käynyt ostoksilla ja hieman nolona kertoi tehneensä hienot kaupat. Oli haaveillut kauan hankkivansa ultrahienon pelihiiren ja maton...Jee! näytti kyllä siistiltä ja hintakin vain 47+22 ekee!!
Sanoi olevansa nolona ,koska itselläni on rahat tiukoilla ja hän tekee moisia kauppoja.Nauroin. Omapa asiansa mihin rahansa käyttää. Harrastuksia tuetaan=)
No saimme leffatiketteihin hilloo ,jipii, joten sunnuntaina käyn katsomassa poikien kanssa lastenleffan.
Kosmis on ihastunut tyttöön samalta luokalta...söpöä<3 ! Kertoi tästä nätistä,ruskeasilmäisetä neidosta paljonkin...hiiih.
Mami antoikin roppakaupalla ohjeita, kuinka tyttöön tehdään vaikutus ;)

Tänään söimme pannaria ja mansikka-banskuhilloa...nam! Säästimme Saritalle myös.Sitten kun neiti palaa kotiin.Toivottavsti ajoissa!
Rauhallinen ja mukava vkloppu tiedossa:) Kekaroilla syysloma. Jeah.

Kotona pöydällä oli ykkösristeilyn valvottavien lista...Mun nimen alla oli kaikki epäilyttävät tyypit,kuten Ansku ja Sasu ja kauheesti poikia...Taitaa tulla raskas reissu:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.