IRC-Galleria

pää kumisee tyhjyyttäänTiistai 24.10.2006 00:37

Jopas tuli duunarieinariolotila kun kukko kiekui kello viisi aamulla ja takana oli ainoastaan parin tunnin yöunet.Hehhe,kyllä sitä näin nuorena jaksaa vaikka koko yön valvomisen jälkeen lähteä hihnalle. Rastapoika oli tullut lomilta ja sen kanssa oli kiva työskennellä,koska sillä on samaa perfektionistin vikaa ja silti se on niin kivan erehtyväinen :) Teimme hienoa yhteistyötä ja jälkikin oli sen mukaista.
Olin ainoa ,joka mahtui siihen kopperoon ,mitä duunattiin, sisälle. Mutta työasennot eivät olleet MINULLE mukavia...sen sijaan herra Päällikkö saapui irvailemaan ,että näytän paremmalta siellä kopperossa.Heeh.No varmalla kun pelkkä arsenaali pilkisti lodjusta:D
Palkaksi sain mojovan selkäsäryn.Rankkaa.
Pojalle piti shoppailla syys/talvireleitäkin ja shoppailimme reilut kolme tuntia Itiksessä.Löytyi ihan khuulit vetimet. Punaiset lenkkarit pisti pojan hiljaseksi ja epäröiväksi,mutta ne hän kelpuutti mietittyään asiaa.
Vettä tuli taivaan täydeltä kauppareissun jälkeen; ja edelleen sataa ja tuulee myrskyn lailla. Onneksi mulla on tollanen festarisadepalttoo.Njoo.
Rokrok...kittaan Lapin lutkan kitaani ja hymistelen tyytyväisenä. Asiat alkaa olla mallillaan:)
Teinin kanssa olemme kokeilleet luonnon kosmetiikkaa ihonhoidossa ja hän valmisti eilen hunajasta ja salaisista ainesosista kasvonaamion,joka näyttää kasvoilla aivan yrjöltä...hahahhaaaa. Kaunista. Olemme niiiinn söpöi<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.