IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taas näinSunnuntai 29.10.2006 15:32

Päädyimme taivaallisen pizzan ja oluen (+kahvin ja kebabin) luvatusta maasta Romanosta Cafe Mascotin kautta Amarilloon. Helvetti tuli todistettua, että elän vaan iltaisin. Oli nimittäin hauskaa. Amarillo oli siit mielenkiintonen mesta, että siellä oli noin 20 inttituttua. Ja lisäks siellä oli yhen kaverin serkku ja sen frendejä. Myös jotain random tuttuja tuli nähtyä. Kaveri löysi itsellensä seuraa (peti). Hyvähyvä. Ja ihan sama, siel oli paljon tuttuja. Ja useimpia oli kiva nähdä. Oli kivaa. Ja lupauduttiin ens viikoks kattoo jotain punkrockbändin keikkaa

Kaverin serkun kaverit luuli mua homoks. Osaan kyl asiani. Kannattaapi mainostaa käyvänsä DTM:ssä. Tuli taas todistettua, et on kivaa, ku ei juo liikaa. Ei tullu sekoiltua ja oli helppoa ja hauskaa kävellä himaan. Jos ilman lämpötilaa ei oteta huomioon. I'm at my best when I'm not drinking three different whiskeys at the same time. Huomenna tentti. Pitäis lukee, mut vähän heikko lukuolo.

Lisäys: Poistin juuri 30sek sitten vahingossa juurivastaanotetun viestin kännykästäni. En tiedä keneltä tuli ja mitä asiaa, mutta koska näin kävi, niin aivan varmasti se tuli joltain naiselta, joka kerto tulisesti rakastavansa mua ja hyppäävänsä kalliolta, jos en vastaa sille. Vittu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.