IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Seuraava päiväTorstai 02.11.2006 00:42

Eilinen oli taas tiistai. Ne ei oo mun päiviä. En menny edes sinne musiikin teoriatunnille, koska oli niin paha olo. Fyysisesti. Jos olisin mennyt sinne olisin oksentanut. On ennenkin tuntunu kurkussa kun on raahautunu Sibaan tolle samalle kurssille. Ei saa happee ja tuntuu paskalta. Kivat fibat tulee noista tunneista. Koita siinä sitte opiskella. Millä oon mukamas saamassa tota kurssia läpi. En oikeen millään. Pitää ruveta nappailemaan jotain rauhottavia aina ennen tunteja. Teoriapillereitä. Täytyy jostain ettiä niitä, joissa on hymynaama keskellä.

Tänään olin kuoleman väsynyt aamulla. Ei ollu mitään järkeä olla koululla. En pystyny seuraamaan opetusta. Opekin huomautti, et nyt voi Meske nukkua kun katotaan videota. Paska video se muutenki. Kerto suomalaisesta musiikista. Sibeliuksista ym. Kai. Kuuntelin kyllä. Ei siihen kuvaa tartte, että voi seurata.

Ruokailun ja helvetillisen kahvikupposen jälkeen palasin tunnille. Sit oli semmonen on/off -vitutustila. Oisin alussa ollu valmis seuraamaan jotain luennontynkää, mutta sit piti taas tehdä joku perkeleen ajatelkaa tehtävä. En ollu ajattelukunnossa. "Sori, mä en miettiny ollenkaan." "Noh, miten nyt niin" ajatus leijaili ilmassa. Joku sano sen kai ääneenkin. Antais väsyneen idiootin nukkua. Jos ei yöllä sängyssä, niin edes jossain sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.