IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Meitä KRISTITTYJÄ miehiä on jo pitemmän aikaa KAUHISTUTTANUT seurata miten maamme nuoriso, erityisesti se erittäin nuori osa, eli lapset LITKIVÄT sokerisia energiajuomia. Energiajuomathan on kehitetty meille aikuisille MIEHILLE, jotka työskentelemme ankarissa oloissa. Lapsien tehtävä on LEIKKIÄ, opiskella ja mennä illalla klo. 2100 kiltisti nukkumaan. Tähän he EIVÄT tarvitse energiajuomia.

Energiajuomien teho perustuu HERRAMME luoman aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen. Tämä tuo piristävän tuneen niin ruumiille, kuin sielullekkin, jonka olemassaolo on TIETEELLISESTI todistettu. Lukeehan Lidlin energiajuomissakin: "Energy for your soul." On täysin ymmärrettävää, että kaltaiseni, RASKASTA työtä tekevät MIEHET saatamme väsyä kesken työpäivän. Tällöin PIENI kulaus energiajuomaa on paikallaan, jotta SIELUMME manavarasto uusiutuu, ja jaksamme tehdä päivän työmme loppuun. Me kuitenkin noudatamme energiajuomissa annettuja kehoituksia ja varoituksia TUNNOLLISESTI.

En ymmärrä miksi PIKKULAPSET lipittävät niin paljon energiajuomia. Jotkut yksilöt tuntuvat juovan ainoastaan sitä, sillä olen, RASKAASSA työssäni oppinut ulkonäöltä tunnistamaan useammankin alle 15-vuotiaan pojan, jotka juovat näitä juomia reilusti yli suositusten. Tämä on tietysti vain jäävuoren huippu, jos sitäkään. Eivätkö vanhemmat RAKASTA lapsiaan riittävästi, sillä luulisi VITSAN säästelyn loppuvan jos oma lapsi jää kiinni SALAKAVALASTA energiajuomien juomisesta. Erityisen hyväksi SELKÄSAUNA olisi niille yksilöille jotka juovat niitä ihan jatkuvasti yleisenä janonehkäisyjuomana, eli jatkuvasti. Kyllä siinä miettisi kahdesti juoko sen EnergyMixxin jos seurauksena on kaksi heleästi punoittavaa pakaraa ja isän ankara, mutta nuhteleva SAARNA.

Energiajuomat sisältävät yleensä erittäin paljon sokeria. Jo tämän aineen yksin pitäisi olla riittävä syy rajoittaa lasten MIELIPUOLISTA energiajuomienkulutusta. Tämän lisäksi ne sisältävät kofeiinia, tauriinia, joka on taureeneista tislattua HÄRKÄENTSYYMIÄ sekä erilaisia vitamiineja. Tosiasiassa KESKENKASVUINEN lapsi ei tarvitse kofeiinia. Itseasiassa häntä tulisi VARJELLA sen saamisesta, samoin kuin tauriinin ja muiden energiajuomissa olevien piristeiden saannilta. Vitamiinit ja tarvittavat sokerit hän saa terveellisestä kotiruoasta, jonka hänen äitinsä TUNNOLLISENA vaimona tietysti joka päivä tekee. Onhan naisen paikka ensisijaisesti KOTONA ja vasta tämän velvollisuuden jälkeen naisille SOPIVISSA töissä, kuten sihteerinä tai sairaidenhoitajana.

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta puuttumaan tähän VAKAVAAN ongelmaan tärkeimpänä tehtävänään! Hänen on henkilökohtaisesti julkistettava ANKARA laki, jossa energiajuomien alaikärajaksi asetetaan 16 vuotta. Tällöinkin alle 18-vuotialle energiajuomia saisi myydä KORKEINTAAN kaksi kappaletta vuorokaudessa, sillä se on nuorelle MIEHELLE enemmän kuin riittävästi. On lisäksi järjestettävä tietoiskuja energiajuomien haitoista lapsille, joista vähäisin ei ole VAKAVA vaara hampaille. Energiajuomat on PALAUTETTAVA aikuisten juomaksi ja RAHVAAN asenne on muutettava tukemaan tätä käsitystä. Lapsia on suojeltava energiajuomilta, sillä niistä on heille enemmän hyötyä kuin haittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.