IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Viimeaikoina meitä KRISTITTYJÄ miehiä on SUUTUTTANUT selkärangattomien, pääasiassa nuorten RAHVAANMIESTEN mesoaminen tekijänoikeuksien oikeutuksesta ja piratismin, eli MERIROSVOUKSEN jaloudesta. Olemme myös HUOLESTUNEENA seuranneet SAMMUVAN naapurimaamme poliittista elämää, jossa MERIROSVOLIITTONA tunnettu poliittinen voima on vahvassa nousussa. Hiljattainhan Ruotsissa oikeus VOITTI tuomitsemalla MERIROSVOJA ankariin sakkoihin rikoksistaan. Tämä kuitenkin johti odottamattomaan sivuvaikutukseen, kun MERIROSVOJEN haureellista elämää ihannoivat KÖYHÄT yllättäen alkoivat massaliittyä MERIROSVOLIITTOON. Nyt se onkin jo noussut ISLAMILAISEN Ruotsin kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi.

Koko aiheenhan voisi tiivistää siihen, että TINGATAAN saako ihminen käyttää toisen ihmisen tuottamaa viihdettä ilmaiseksi, ilman tämän lupaa. Tämän hämmästyttävän YKSINKERTAISEN asian ympärille on yritetty saada hieman KEINOTEKOISTA täytettä liittämällä mukaan RAHVAALLE vaikeasti ymmärrettäviä sanoja, kuten "immateriaali, aineeton ja tekijänoikeusmafia." YLIVOIMAISESTI suurin osa meistä HYVISTÄ miehistä ymmärtää, ettei toisen työtä saa varastaa. Se on ankarasti kielletty ja siitä voi seurata jopa KURISTUSHUONETTA. Nämä MERIROSVOT eivät kuitenkaan asiaa hyväksy, vaan vaativat oikeutta käyttää tätä toisen ajalla ja rahalla tekemää tuotetta ilmaiseksi, ilman minkäänlaista korvausvelvollisuutta. Tämän he perustelevat itse median (yleisin MERIROSVOUKSEN kohde) aineettomuudella, tai taiteen ja informaation vapaudella sen kummemmin ajattelematta mitä itseasiassa vaativatkaan.

Päähuomio koko FARSSISSA keskittyy kolmeen suureen tekijään, eli elokuviin, musiikkiin ja peleihin. Kaikki ovat aineettomia ja siten MERIROSVOJEN mielestä täysin ilmaisjakeluun kuuluvia, joiden lataaminen ja levittäminen on suorastaan VELVOLLISUUS. Mitä enemmän he samalla jättävät tekijänoikeuksien parissa työskenteleviä ihmisiä, kuten muusikkoja, pelintekijöitä ja näille tukitöitä tekeviä kolmansia osapuolia, kuten siivoojia työttömiksi, sen parempi. Erityisen onnellisia MERIROSVOT ovat, jos kuulevat jonkun siivoojan menettäneen kotinsa rikollisuuden vuoksi. Työskentelihän se sentään tekijänoikeusmafialle, joka on suuri PAHUUS näiden rikollisten mielestä. Onhan poliisikin paha RAISKAAJIEN mielestä kun ottaa niitä kiinni.

Informaation, taiteen, eikä minkäänlaisten näiden yhdistelmien kuulu olla vapaita, ellei niiden tekijät niin halua. Yleensä tekijät antavat levitysoikeuden julkaisijalle, joka siis on se suuri tekijänoikeusmafia, jota vastustetaan. Vasta julkaisijan jälkeen mustalla listalla ovat itse taiteilijat, yms varsinaiset taiteentekijät.

MERIROSVOT eivät ymmärrä että informaatio ja taide ei synny ilman rahaa. Rahaa taas saadaan myymällä em asioita, tai niiden yhdistelmiä. On TÄYDELLISEN selvää myynnin laskevan, mikäli itse tuote on internetissä ladattavissa jo ennen VIRALLISTA julkaisupäivää. Toki MERIROSVOT puhuvat paljon maksamisesta suoraan tuottajille, mutta ei taida kovin moni pelintekijä, tai edes muusikko saada tililleen täytettä kun MERIROSVOT huomaavat pitävänsä VARASTAMASTAAN tuotteesta. Puhe on ilmaista, mutta maksu vaatii rahaa, mitä näillä LURJUKSILLA ei tietenkään ole, RAHVASTA kun ovat.

Leikitellänpäs hetki ajatuksella että informaatio ja taide MERIROSVOJEN lopullisen voiton myötä vapautuisi. Heti ensimäisenä minä tietenkin marssisin pankkiin, ja pyytäisin siirtämään jonkun tunnetun MERIROSVON koko tilin omalle tililleni. Tämän jälkeen tyhjentäisin oman tilini ja alkaisin keräämään varani vastaisuudessa pelkkänä käteisenä. Tilillä oleva rahahan on kuitenkin vain AINEETONTA informaatiota, joten sen toki kuuluu vapautua muun informaation mukana. Tämän jälkeen marssisin myös johonkin museoon ja MARSSISIN ulos muutaman patsaan kanssa, jotka sitten pystyttäisin Helsingin, tuon Suur-Suomemme pääkaupungin keskustaan. Näin KAIKKI voisivat ihastella vapaata taidetta. Sähkötkin ottaisin naapurini pistorasiasta, sillä sähkö on aineetonta, eikä sitä KERTAKAIKKIAAN voi omistaa!

Meille KRISTITYILLE miehille on täysin selvää että MERIROSVOT ja heidän tukijansa EIVÄT ole kykeneväisiä yhteiskunnalliseen, monimutkaiseen ajatteluun. Tämän vuoksi heidän aktiivinen toiminta politiikassa pitääkin estää tarvittaessa VOIMAKEINOJA säästelemättä.

Vaadimmekin nyt presidenttiämme, Tarja Halosta ottamaan tämän TÄRKEIMMÄKSI tehtäväkseen ja ensitöikseen heti maanantain AAMURUKOUKSEN jälkeen hajottamaan MERIROSVOLIITON ja heittämään sen johtohenkilöstö KURISTUHUONEESEEN tapoja opiskelemaan. Lisäksi kaikille MERIROSVOLIITON jäsenille on langetettava ELINIKÄINEN kielto osallistua politiikkaan, tai edes JULKISEEN yhteiskunnalliseen keskusteluun. Lisäksi äänioikeus on otettava heiltä pysyvästi pois, sillä ovathan he jo osoittaneet olevansa KYKENEMÄTTÖMIÄ sen tuomaa vastuun taakkaa kantamaan. Heidän selkänsä olisi sen taakan alla vaarassa, koska siellä ei ole selkärankaa tukemassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.