IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Suur-Suomemme vaiettu HÄPEÄ on viimeinkin otettava käsittelyyn, ja kuten aina, se tehtävä lankeaa minun LEVEILLE ja vankkumattomille hartioilleni. Kyse on IKIAIKAISESTA ja kunniakkaasta VAATTEESTAMME, turkista.

Turkis on TUHANSIA vuosia vanha vaate, jonka käyttö on nykyisessä Suur-Suomessamme harmillisen vähäistä. Turkis sopii niin KRISTITYILLE miehille, kuin naisillekkin. Se on myös ympärivuotinen ja erittäin KESTÄVÄ vaate, jolla voi myös osoittaa KORKEAA asemaansa, sekä SUURTA varallisuuttaan. KEHNOMPILAATUISET turkit ovat kuitenkin myös rahvaanmiehen hankittavissa, ja ovat nekin OIVALLISIA asusteita pohjoiseen isänmaahamme.

Käytön vähyyden vuoksi, ihmisten mielissä turkis on usein TURHAMAISTEN naisten asuste, mutta näinhän asia ei suinkaan ole. Turkiksia on helposti saatavilla monenlaisia, aina yksinkertaisista takeista ja käsineistä meille AATELISMIEHILLE sopiviin, mittatilaustyönä tehtyihin vaatekokonaisuuksiin aina VIITTAA myöten. VALHEELLINEN myytti on myös se, että turkis olisi vain talvivaate. Turkiksia voi olla myös keveitä, kesäkäyttöön sopivia, sekä kelirikkoajoille omansa.

VAKAVA myytti on se, että turkis olisi MURHAA! Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä murha on lakimme mukaan erinäisten RASKAUTTAVIEN seikkojen vallitessa suoritettu tappo. Tappo taas on tahallisen kuoleman tuottaminen toiselle IHMISELLE. Suur-Suomemme turkistarhat eivät tee turkkeja ihmisistä, joten turkistarhaajien, tai turkisten käyttäjien väittäminen murhaajaksi on KURISTUSHUONERANGAISTUKSEN arvoinen rikos!

Turkisten lisääntyneellä käytöllä olisi armaalle Suur-Suomellemme monia edullisia seurauksia. Turkistarhoja syntyisi kysynnä kasvaessa lisää, ja näinollen jopa useita sukupolvia kestäviä työpaikkoja. Turkistarhat ovat usein perheyrityksiä. Samoin se toisi turkiksia myyville kaupoille lisää asiakkaita, ja taas lisää työpaikkoja. Tämän lisäksi se olisi oiva askel kansamme KUNNIANTUNNON kohottamiseen. Olisihan se hienoa katsella kun presidenttimme menisi EU:n kokouksiin UPEA turkiskokonaisuuspäällä, muiden johtajien UJOSTELLESSA iänikuisissa kravateissaan ja tanssikengissään.

Vaadimmekin nyt tasavaltamme presidenttiä, Tarja Halosta ottamaan turkisten käytön lisäämisen TÄRKEIMMÄKSI tehtäväkseen! Hänen on ohjattava VAROJA valistuskamppanioihin, joilla turkisten etuja opetetaan RAHVAALLE. Samalla on VAKUUTETTAVA turkistarhauksen aloittamista miettivät henkilöt siitä, että heidän omaisuuttaan suojellaan RIKOLLISTEN iskuilta. Samalla on myös lakeja KIRISTETTÄVÄ turkistarhojen suojelun takaamiseksi. Presidenttimme on myös hankittava itselleen USEITA eri turkiskokonaisuuksia esimerkin näyttämiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.