IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Yleislakolla uhkaajat on KUKISTETTAVA!Perjantai 13.03.2009 01:34

Me KRISTITYT miehet olemme VIHAA tuntien seuranneet miten epäisänmaalliset tahot, jotka käyttävät itsestään KOODINIMEÄ "Palkansaajajärjestöt", ovat aloittamassa täysimittaista KAPINAA Suur-Suomeamme vastaan. Tällaiselle toiminnalle on jo puheiden tasolla laitettava KIVULIAS loppu!

Kaikki alkoi siitä, kun Suur-Suomemme EDUSKUNTA yksissä tuumin HYVÄKSYI hallituksemme ESITYKSEN. Tämänkin nämä KAPINALLISET tahot ovat valehdelleet siten, että hallituksemme hyväksyi OMAN esityksensä ja teki siitä lainvoimaisen. Vaikka tässä ei tietenkään MORAALISELLA taholla mitään vikaa olisikaan, olisi se silti maamme lakien VASTAISTA. Palkansaajajärjestöt siis VALEHTELEVAT hallituksen rikkoneen lakia ja syrjäyttäneen eduskunnan. Eduskunnan ja hallituksen onkin nyt seistävä yhtenä PRESIDENTTIMME takana, kun tämä LYÖ palkansaajajärjestöt maahan, TUHOAA niissä pesivän mädän ja heittää niiden MYRKKYKÄÄRMEIDEN lailla sihisevät johtajat vuosiksi KURISTUSHUONEELLE maanpetoksesta syytettynä.

Palkansaajajärjestöt ovat "tuohtuneet", kuten he sen niin diplomaattisesti ilmaisivat uudesta eläkesäädöksestä, joka nosti eläkeikää KAKSI vuotta. Vaikka elinikä nousee, on tämä KAKSI vuotta niin kova isku LIHAVILLE palkansaajajärjestöjen johtajille, että ovat valmiit viemään ISÄNMAAMME tuhoisaan yleislakkoon. Yleislakko tarkoittaa yhteiskunnan toiminnan lähes täydellistä pysäyttämistä, josta seuraa VÄKIVALTAISUUKSIA, kurjuutta ja suunnattomia taloudellisia menetyksiä. Tätä voidaan siis OIKEUTETUSTI pitää KAPINANA, ja se on estettävä ennen sanojen muuttumista teoiksi.

Me AATELISET miehet emme IKINÄ osallistu yleislakkoon jos se julistetaan, mutta rahvaanmiehet saattavat siihen ehkä osallistuakkin. Jo tällä olisi VAKAVIA seurauksia. Vaadimmekin täten Suur-Suomemme presidentiltä VÄLITTÖMIÄ ja äärimäisen ANKARIA toimia tämän UHKAN torjumiseksi. Hänen on VÄLITTÖMÄSTI pidätytettävä yleislakolla uhkaavat arvohenkilöt ja PIISKAUTETTAVA muutama rahvaanmies, jotka ovat puhuneet avoimesti näille agitaattoreille myönteisiä sanoja. Tämä toimisi varmasti HYVÄNÄ esimerkkinä, että jossakin kulkee raja, jota edes VAPAAT suomalaiset eivät saa ylittää. Tämä raja kulkee tässä tapauksessa MAANPETTURILLISISSA puheissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.