IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

Tomi1989South parkLuonut: Tomi1989Perjantai 22.03.2024 08:09

Vois katsoa mul on koneella kaikki jaksot

Tomi1989KaramellikahvinLuonut: Tomi1989Perjantai 22.03.2024 07:53

Aika
Vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa pakko kyllä sanoa että on ollut vähän rankka viikko eilenäkin mua ahdisti illalla mutta selvisin ilman rauhoittavaa lääkettä onneksi. Aijon nyt vaan levätä koko viikonlopun niin jaksaa taas ensi viikon. Paljon on ollut väsymystä tällä viikolla niin sen takia ahdistus nyt tulee helposti. Elämässä tulee aina välillä tilanteita ettei aina jaksa sen olen oppinut. Viikonloppuna aijon nukkua, lenkkeillä, katsoa netflixiä..kaikkea rentoa menen kauppaan tänään ja mietin pitäisikö ostaa pitkästä aikaan irtokarkkeja? Vai ottaako vaan suklaata no se selviää sitten kun menen kauppaan aijon silti herkutella koska on viikonloppu. Takuueläke on tullut tänään ja se tarkoittaa sitä että maksan pari laskua pois ja näen paljon mulle jää vielä rahaa laskujen jälkeen.
Pesen hetken päästä taas pyykkiä mitä oli vielä jäänyt vien ne hetken päästä ja pesen ne pika ohjelmalla. Olen jo pikkuhiljaa alkanut tottumaan noihin uusiin silmälaseihin ne on musta niin hienot ja sopvat mulle niiden pitäisi kestää ainakin sen pari vuotta. Kaikki kaverit ja tutut ovat sanoneet mulle että on hienot lasit. Sitten myöhemmin keväällä ja kesällä otan käyttöön nuo aurinkolasit. Tästä tulee hyvä päivä varmasti paljon parempi kuin eilisestä nyt semmoinen iloinen fiilis päälle tänään saa taas herkutella niin sekin piristää kivasti perjantai päivää. Näen myös kaveria myöhemmin iltapäivällä menen sen luokse kylään. Otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia niin päivä lähtee silleen kivasti käyntiin.

_Iltsu_Maaliskuinen torstaipäiväLuonut: _Iltsu_Torstai 21.03.2024 23:57

Tänään on torstai ja maaliskuun kahdeskymmenesensimmäinen päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa talvesta ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on talvista, kun lämpötila on päivällä ja yöllä pakkasella. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on talvi. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä, jos yksi työntekijä ei tule töihin. Normaalisti minulla on huomenna vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

Still_aliveNäin ikäänLuonut: Still_aliveTorstai 21.03.2024 20:46

Aamusta asti oli tänään semmonen kumman helppo ja tyytyväinen fiilis. Töissä meni kaikki ihan hyvin. Lumet ei vaan vielä tahdo ihan kokonaan sulaa ja kai sitä vielä kerkiää lisääkin tulemaan. Huhtikuu koputtelee ovelle niin saisi neiti kevät luvan tulla kaupunkiin.

Kävin töiden jälkeen kirpparilla katsomassa jotain boleron tapaista yläosaa mekkooni viiikonlopulle ja löysinkin. Kyllä varsinkin juhlavaatteissa, jollei nyt muissakin kaikissa vaatteissa, kannattaa tarkistaa ensin kirpparit ennenkuin lähtee uusia ostamaan. Löytyy meinaan ihan siistejä ja hyviä vaatteita. Miehen kanssa käytiin vielä myös patakirppiksellä mutta sieltä en löytänyt mitään, mies löysi yhden cd:n kuunneltavaksi autoon ja työautoonsa. Sitten vielä syömään Prisman buffaan ja kaupan kautta kotiin. Kello oli siinä vaiheessa jo yli kuusi että jäi tämä oleilu kotona tältä illalta vähän lyhyemmäksi.

Huomenna sitten onneksi perjantai ja vaikka lauantaina on iltapäivällä ne hautajaiset niin ei sitä kovin aikasin silti tarvi aamulla herätä sillon.

Vähän erikoinen tunne jäi tästä päivästä, ihmettelin miehellekin että kun ei mikään ketuta. Missähäb vika? Pitääkö olla huolissaan jos on liian hyvä olo? :D

Tällasta

Tomi1989Ajattelin ladataLuonut: Tomi1989Torstai 21.03.2024 15:11

Kaikki Simpsonit kaudet koneelle nyt on koneilla kaudet 1-32
Venäjällä on kaasun ja öljyntuotantoa..

Siperiassa metaania ja maakaasua erittäin altista räjähtämään tai jopa se voi olla paikka jossa 10 -30 % pudotus energian tuotantoon..

Hidastaa taloutta ja kaupankäyntiä ja sodassa aikalisä sille me emme jää sen..

Venäjän nykyjohdon hampaisiin..

Johtoporras uusiin itsensä alkaa sisäinen valtataistelu..

Venäjällä..

Suomen ongelma on maatalous ruoka ei vielä tule tehtaasta satokausi on ongelman ydinkohta..

Jos omat varmuusvarastot ei yllä 2-3 katokauden ylitse..

Jos heikennämme jo nyt väestön toimentuloa !

Ja elintarvikkeet ei riitä nyt siis kaikille..

Me elämme tuonnin viennin varassa emme tuota elintarvikkeita siinä siis mitassa..

Ja ne riittää katokauden ylitse..

Ruokakriisit on osin aiheutettu poliittisista vääristä päätöksistä johtuen on ruokapula..

Vähävaraiset ja työttömät jotka asuvat asumalähiöissä ja jos alkaa olla osittainen aliravitsemus..

Horjuttaa hyvin nopeasti yhteiskuntia ja yhteiskunta rauhaa..

Tulonsiirtojen ohella sosiaaliturvan toimeentulon heikennykset koskee jo ehkä noin 90 9000 on jo köyhyysrajalta pudonnut köyhyyteen..

Ruokapula koskee paljon tätä suurempaa osaa väestöstä..

Tämä sivuston joko ohjelma on vieläkin viallinen tai siinä joku peukaloinut ohjelmia..

On näin vaikka tästä olisi TV ohjelma poliittiset päättäjät ei reakoisi niin siihen tulisi syy...

Siis joihinkin muutoksiin linjauksiin aika tila menee..

Vastakkain asetteluun ja riitelyyn vastapuolen näkemyksiä ei kuunnella ja tämä johtaa..

Herkästi lopulta vain kriisitilaan lopultakin se on totta..

Ja seurauksia vain voi arvailla nyt ?
Tổng quan về cây giảo cổ lam

Cây giảo cổ lam tên khoa học là Gynostemma pentaphyllum, là một loài thực vật thuộc họ Bầu bí (Cucurbitaceae). Loài cây này còn có một vài tên gọi thường dùng khác là: trường sinh thảo, cổ yếm, thất diệp đảm, ngũ diệp sâm, dây lõa hùng…

Trên thế giới, cây giảo cổ lam phân bố ở những khu rừng thưa ẩm thấp tại Nam Trung Quốc, Bắc Triều Tiên, Nhật Bản, Ấn Độ… Tại Việt Nam, loài cây này được phát hiện lần đầu tiên vào năm 1997 tại khu vực rừng núi Phan Xi Păng. Sau đó giảo cổ lam đã được trồng phổ biến các các tỉnh thuộc vùng đồi núi phía Bắc.

Cây giảo cổ lam là loài cây mọc hằng năm có thân leo với các tua cuốn đơn ở nách lá. Lá cây giảo cổ lam là loại lá đơn xẻ sâu theo kiểu chân vịt. Hoa giảo cổ lam có màu trắng, kích thước nhỏ, thường mọc thành cụm nhiều hoa có hình trùy. Các cánh hoa xòe hình sao, bầu hoa có 3 vòi nhụy, bao phấn dính thành đĩa.

Quả giảo cổ lam có hình cầu, kích thước nhỏ với đường kính dưới 1cm.

Quả khi chín sẽ chuyển sang màu đen. (bán cao khô giảo cổ lam)

Giảo cổ lam dược liệu

Toàn bộ phần cây giảo cổ lam ở trên mặt đầu đều có thể sử dụng làm dược liệu trong y học cổ truyền.

Giảo cổ lam có thể thu hái quanh năm nhưng thường vào mùa xuân, hè. Giảo cổ lam rửa sạch rồi thái khúc, sau đó phơi hoặc sấy ở khoảng 40-50°C để làm dược liệu.

Tác dụng của giảo cổ lam

Theo y học cổ truyền, giảo cổ lam là vị thuốc có vị ngọt đắng, tính hàn quy kinh vào can, phế. Tác dụng của giảo cổ lam là thanh nhiệt giải độc, chỉ ho, trừ đờm. Vị thuốc này thường được dùng trong các trường hợp: viêm phế quản mạn tính, viêm gan virus, viêm thận, viêm dạ dày cấp, bệnh tiểu đường, mỡ máu cao.

Theo khoa học hiện đại, giảo cổ lam có thành phần chính là saponin và flavonoid. Các nghiên cứu định lượng chỉ ra rằng: hàm lượng saponin trong giảo cổ lam cao gấp 3-4 lần trong nhân sâm. Hơn nữa, nhiều loại saponin trong giảo cổ lam còn có cấu trúc hóa học giống như trong nhân sâm.

Ngoài ra giảo cổ lam còn chứa nhiều loại vitamin và các chất khoáng có vai trò quan trọng như selen, kẽm, sắt, mangan, phospho…

Các tác dụng dược lý của giảo cổ lam đã được chứng minh là:

Giúp chống oxy hóa, ngăn ngừa lão hóa.

Giúp nâng cao sức đề kháng, tăng cường miễn dịch, giúp giảm căng thẳng mệt mỏi, giúp ăn ngon miệng và ngủ tốt hơn.

Giúp giảm nguy cơ ung thư, ức chế tế bào ung thư, ngăn ngừa khối u tiến triển. (cao dược liệu là gì)

Giúp tăng cường chức năng gan, hỗ trợ điều trị các bệnh về gan, bảo vệ các tế bào gan, giải độc gan, hạ men gan, phòng ngừa gan nhiễm mỡ.

Giúp hạ đường huyết, hỗ trợ điều trị bệnh tiểu đường, giúp đường huyết người bệnh ổn định, ngăn ngừa các biến chứng tiểu đường nguy hiểm.

Giúp giảm mỡ máu bao gồm cả triglycerid và cholesterol, hỗ trợ giảm béo, điều hòa cân nặng, giảm mỡ thừa trong cơ thể. Đặc biệt, giảo cổ lam còn giúp làm giảm nguy cơ cao huyết áp và bệnh xơ vữa mạch máu.

Cao khô giảo cổ lam được sản xuất như thế nào?

Cao giảo cổ lam là sản phẩm được chế biến từ dược liệu giảo cổ lam bằng phương pháp nấu cao. Cao khô giảo cổ lam là chế phẩm cao có dạng bột khô với độ ẩm thấp, chỉ dưới 5%. Ngoài cao khô, còn có một số dạng cao khác là cao lỏng, cao mềm và cao đặc.

Cao khô giảo cổ lam là dạng cao được ứng dụng nhiều nhất do có thời gian bảo quản kéo dài và có thể sử dụng trong các sản phẩm sức khỏe với nhiều dạng bào chế khác nhau.

Quá trình sản xuất cao khô giảo cổ lam bao gồm 2 giai đoạn chính:


Giai đoạn 1: giảo cổ lam sau khi được sơ chế làm sạch, chia nhỏ theo kích thước quy định sẽ được làm ẩm với một lượng dung môi (thường sử dụng dung môi là nước) theo tỷ lệ nhất định sau đó được nấu cao bằng thiết bị chuyên dụng trong khoảng thời gian nhất định. Sau khi nấu cao, bã dược liệu giảo cổ lam sẽ được lọc bỏ và thu lấy dịch cao.

Giai đoạn 2: Sau khi thu được dịch cao giảo cổ lam, tiếp đến là quá trình cô đặc loại bỏ bớt lượng nước, sau đó sấy phun sương để tạo thành hạt với độ ẩm không quá 5%.

Nguyên liệu cao khô giảo cổ lam Biogreen

Tên sản phẩm: Cao khô giảo cổ lam.

Xuất xứ: Việt Nam.

Dạng bào chế: bột cao khô.

Mô tả: bột mịn đồng nhất.

Mùi vị: mùi vị đặc trưng của giảo cổ lam. (cao dược liệu là gì)

Quy cách đóng gói: 1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg và có thể thay đổi tùy theo yêu cầu của khách hàng.

Làm nguyên liệu phù hợp cho các dạng bào chế: Cốm, bột, sủi, viên nang, viên nén.

Hạn sử dụng: 2 năm kể từ ngày sản xuất.

Bảo quản: Nơi khô ráo thoáng mát, tránh ánh sáng trực tiếp.
Taloudessa suomeen sijoittavat tahot vetää pois sijoituksiaan on vetäneet koska me emme tarjoa..

Erityisosaajille sitä parempaa terveydenhuoltoa..

Siis ja sosiaali ja jopa koulutus palveluja on supistettu sitä myöten nämä ei tule tänne..

Ja se edes se työperäinen maahan muutto ei nyt siis todella siis korjaa sitä nyt jo olevaa tulevaa väestöllistä poistumaa..

Tämä on niin vaikeutetaan tätä monin tavoin ehkä laatimalla lakeja joista seuraa he ei tänne sitoutune perhettä ei saa tänne asumaan..

He katsoo on syytä lähteä pois täältä kun tämä on niin vaikeaa..

Iskee talouteemme todella lujasti ja varmasti ne todella monet täällä jopa syntyneet on ja lähtee ulkomaille töihin..

Toisen tai kolmannen sukupolven maahanmuuttajia..

Väestömme vanhenee..

Ja ne myös kantasuomalaiset joilla erityisosaamista voi lähteä muualle töihin..

Pääkaupunki seudulla heikennetty palveluja..

Toinen mahdollisuus on jos...

Kemissä ja Haaparannassa ja lapinläänissä tarjotaan asuntoja matalalla vuokralla ja palvelut on aina kohtuullisen hyvin siis saatavilla..

Tämä lähellä toimeentulon rajaa elävät menettää toimeentulostaan..

Saa sen muualla takasin he menee sinne töihin..

Pääkaupunki seutu menettää osaavaa kokenutta työvoimaa muualla joka on isku vyön alle..

On niin ei ole saatavilla palveluja..

Ja tämä johtaa erityisosaajia lähtee ulkomaille..

Tätä ei ole huomioitu missään aiemmassakaan hallitus ohjelmassa nyt sitä huomioitu vielä nyt siis sitäkin vähemmän..

Johtaa tähän..

Ja jopa nämä paremmin toimeentulevat lähtee sinne missä on palveluja kohtuullisesti saatavilla..

Kaikki jotka on tässä hallituksessa mukana on tehneet jo nyt virheen ei voida edes neuvotella..

Ja sanelupolitiikka on todella huonoa politiikkaa..

Suurin piirtein on poliittinen itsemurha ja puolue voi hajota osiinsa..
Nyt jos tehty ne toimenpiteet otetaan pois resurssit jotka mahdollistavat
tietyn hyvän elämän tason niille jotka elää suhteellisen hyvää elämää..

Lähelle köyhyysrajaa toimeentulon rajaa putoaa nyt noin siis ne jopa nyt ja nyt 90 90000 ihmistä..

Toimeentulon varassa elää lapsia ja nuoria nämä todella syrjäytetty he ei todella tule tätä käsittämään..

Yhteiskunnan toimesta tulevat sosiaalialan ja lastensuojelun resurssit myös on riittämättömiä jo nyt..

Ja tästä todella otetaan lisää pois resursseja ja voimavaroja..

Ja todella nyt siis johtaa jopa siihen huostaan otto tai puuttuminen siihen on vaikeuksissa on pois suljettuna..

Turha yrittää keskustella nyt tästä julkisessa TV ohjelmassa koska ihmiset on jo vetäytyneet huolehtimaan omastaan..

He ei välitä niistä jotka jää heitteille ja tämä on todellisuutta jo nyt..

Vaikka tämän sivuston ohjelma ei ole korjaantunut..

Olisin jo muutoinkin pian siirtynyt vähemmän kantaa ottaviin aiheisiin ja se mutta nyt tämä on tässä näin nyt..

Resursseja on jo 30 vuoden ajan vähennetty ja siis jo aina sen hetkisen poliittisen suhdanteen mukaisesti uudelleen ohjattu..

Syrjäytymisen arvio on tämän hetken tieto mitä nyt olisi tulossa tähän joka on todella elämäämme ja jopa yhteiskuntaa repivää..

Tilanne on näin paremmin toimeentulevat ostavat netin kautta halpaa ja arvotonta tavaraa..

Kiinasta nettikaupan kautta..

Kiinan talous rahoittaa kaupalla toista suurta poliittista aivoitustaan he ostaa nyt..

Venäjältä vastaavasti tarvitsemiaan resursseja ja toinen osapuoli hyötyy kaupasta joka on jo sitä..

Ja juuri tämä niin kauan kuin nykyjohto toimii siellä..

Me näemme uhka kasvaa ja rajaoilla on painetta toinen yhtälö on tämä suomen talous velkaantuu ja elää velaksi..

Kierreliike jatkuu taloudessamme vuosia..

Nyt me emme näe yhtään hyvää vuotta sen suhteen..

Johtaa siihen taloutemme on todella heikentynyt vielä lisää ja alkaa olla kyse horjuuko yhteiskunta rauha todella..

Kahtia jakavat vastakkain asettelun edelleen siis syventyessä..
On ollut vähän rankka viikko mutta nyt alkaa onneksi helpottaa olin tiistaina töissä ja sählypeleissä sitten illalla tuli niin paha ahdistus että mä vaan sitten itkin ja itkin sekä harhat tuli kivasti siihen päälle jouduin ottamaan siinä kohtaa rauhoittavan lääkkeen mikä auttoi heti ja sain hyvin nukuttua yön keskiviikkona olo tuntui jo paljon paremmalta ja menin kahvioon töihin siellä oli paljon tekemistä niin kaikki ikävät ajatukset unohtuivat edes hetkeksi. On ollut vähän stressiä tässä niin sen takia mulle tuli niin huono olo tiistai iltana. Välillä elämässä on huonoja päiviä mutta niistä sitten onneksi aina selviää. Mulla tulee aina välillä nuo harhat koska ne kuuluu tähän mun sairauteen. Niitä on onneksi todella harvoin ja ne tulee aina jos olen todella väsynyt ja ahdistunut olo tuntuu nyt tällä hetkellä onneksi hyvältä taas. Salitreenit meni eilenä huonosti en jaksanut yhtään keskittyä niin tuli vaan tehtyä kevyillä painoilla. No ensi viikon maanantaina menen sitten uudestaan jos silloin jaksaa taas keskittyä treeneihin enemmän sekin voi olla kun olin ottanut sen rauhoittavan lääkkeen tiistai iltana niin keskiviikona olo tuntui väsyneeltä niin ei jaksanut sen takia tehdä. Alan tässä kohta siivota ja pesemään pyykkiä meidän talon pesukone on ollut pari viikkoa rikki, mutta nyt se on onneksi korjattu helpottaa taas pyykinpesua paljon mulla on todella kiva pyykkivuori tällä hetkellä. Aamukahvi herätti onneksi niin ei väsytä enää otan kohta aamulääkkeet ja alan ensin tiskaamaan ja siivoan keittiön sitten imuroin, moppaan ja pesen vessan siivotessa menee noin tunti. Laitan hyvät musat soimaan taustalle kun alan siivota. Huomenna on onneksi taas perjantai ja viikonloppu alkaa olen viikonlopun kotona ja pääsiäisenä olisi tarkoitus mennä sitten poikaystävän luokse ellen tule kipeäksi tai muuta. Odotan jo innolla että näemme taas tulee mukava pääsiäinen varmasti. Hyvällä fiiliksellä nyt vaan päivä kerrallaan niin viikko menee kivasti ja nopeasti.

_Iltsu_Maaliskuinen keskiviikkopäiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 20.03.2024 23:57

Tänään on keskiviikko ja maaliskuun kahdeskymmenes päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa talvesta ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on talvista, kun lämpötila on päivällä ja yöllä pakkasella. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on talvi. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös ruokakaupassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään on kevätpäiväntasaus.

Tomi1989Mulle tuotiinLuonut: Tomi1989Keskiviikko 20.03.2024 11:34

Karamellikahvi
Nyt on mahdollisesti edessä tämä !

Minä en yleensä osta mitään en kuluta mitään ja on vain pakko vaihtaa huonekaluja tilan käytön takia suhteuttaa sitä siihen..

Aiemmin kaikki huonekalut ja muu oli osin lahja tavaraa ja kierrätystä jopa TV muut koneet..

Uusi pakaste on sitä täti kuoli ja jätti sen minulle..

Tästä syystä on varaa uusia huonekaluja..

Kaikki eläisi kuten elän minä yrityksiä katoaisi puolet pois ja elämä olisi elämää 1950 luvulla köyhyys välttämätön perus toimeentulo..

Hallitus pyrkii tähän ?

Äärivihervasemmiston ideologiahan on sitä ?

Ja jo nyt on useita tuhansia syrjäytettyjä siis lapsia ja nuoria siis niissä jo vähävaraisissa perheissä..

Kahtia jako niihin joilla on varaa palveluihin!

Ja harrastuksiin joita ei pyöritetä hyväntekeväisyydellä..

Ja jokainen resurssin siirron kautta he on voineet elää 1980 luvulla sitä elämää joka on hyvää ja ihmisarvoista elämää..

Ilmaiset ja toimivat peruspalvelut !

Ja kaikesta pitää maksaa työtön ja hänen jälkikasvunsa..

Pienellä toimeentulolla pienikin menoerän lisäys jo sysää köyhyysrajalle ja sen alle jää tätä menoa lopulta 99 9000 perhettä..

Ja vuoteen 2026 mennessä tämä näkyy jo elämässämme..

On jo tämä ongelma jaettavaa ei ole kohta kaikille elintarvikkeita ja jos ei ole jääkaapissa riittävästi sitä edes ruokaa..

Ja lapset ja nuoret sysätty !

Ja jo nyt sen hyvän elämän ulkopuolelle he ei voi valita sitä sosiaalista asemaansa ja osaansa suhteessa yhteiskuntaan..

Nämä nuoret syrjäytyvät vaikka he ei aiheuta ongelmia..

Ja ne ongelmat aiheutuu aikuisempana..

Tässä asiassa on tämä tässä osassa suomea talous pyörii tulonsiiroilla ja jos ne leikataan pois..

Monet yrittäjät tekee konkurssin..

Ja ympäröivä yhteiskunta joutuu vielä lisää tekemään samoja toimia ja nuoret muuttaa pois..

Voi olla pääkaupunki alue sieltä muutettaan tänne..

Ja siis jos täällä vuokrataso on ajateltu sitä silmällä pitäen..

Tämä alkaa olla näin väestöllinen ongelma ikääntyminen on johtamassa tähän nuoret kokee siinä oman kohtalonsa..

Sitoutuminen ei pidä paikkaansa..

Kansallinen se olevakin siis yhtenäisyys alkaa murentua mielen tietoisen mielen tasolla on jo nyt näin..

Arvokonservatismi alkaa olla tiensä päässä..

Ja muutos on tulossa mutta se ei ole vielä talouden tasolla nähtävissä..

Ja nyt kun minä voin aina..

Jos minä voin aina vaikkapa vaihtaa tämän palvelun toiseen vastaavaan..

Jos tämä palvelu ei toimi niin hyvin vai pitäisikö jotakin taas maksaa jotta ne jotkut häiriöt on poissa..

Jokin on jumissa tai joku aiheuttaa joitakin häiriöitä..

Ensinnäkin tässä osiossa ohjelma jostakin syystä monistanut..

Ja jopa moneksi jo ne tähän kirjoitetut ja kuvakkeilla varustetut jutut ja nyt...

Oletusalbumi ja kaikki on jumissa..

Pitäisikö minun maksaa jotta olisi palveluja voisin muuttaa kaiken käydä lävitse tallentaa vanhat sivut jopa uusia tämän..

Tämä on vetänyt tähän luultavasti sivustojen ulkopuolisia kävijöitä..

Voisin siirtyä taide ja kulttuuri pitoiseen aiheistoon..

Viat on korjattava ja vie aikaa vuoden kait..

Onko tämä palvelu joutunut taloudellisiin vaikeuksiin sivuille tunkeutuu ne jotka saattaa syöttää tänne häiriöitä..

Olen se joka vaikuttaa kaikkeen ja sitä ei ole vain huomattu totena jokin luullee tästä hyötyvänsä..

Ollaan tultu tähän nyt ei ole ilmaisia palveluja..
Koulutustasoni on osaamisen tasolla joka on peräisin 1970 ja 1980 luvulta olen jäänyt tästä syystä työelämän ulkopuolelle..

Koulutus ei johtanut 1980 luvulla pääsee suojatöihin firmaan oppimaan ja motivoitumaan osaamiseen..

Kela ja Vakuuslääkäri ei halua tukea minä harrastan työntekoa verovaroilla tuottamatonta työtä..

Verstas olisi maksanut pölynpoiston ja työkoneet..

Vuonna 1990 päätettiin sysätä kokonaan työelämän ulkopuolelle koska se maksaa ja kuka sitä kustantaa..

Suojatyö on...

Ostopalvelu jonka nimike on työnteko olen sen palvelun kuluttaja en sen palvelun tuottaja..

Palkaton työ johon en pääse koska ei sinne minua oteta ?

Kaikki mikä on minulle mahdotonta on tässä syyssä putoaa kaikesta ja kaiken ulkopuolelle..

Näitäkin on suomessa useita tuhansia ihmisiä työsuhteisiin ei he pääse ilman koulutusta joka on ajan tasalla..

kaikki se mitä nyt tapahtuu leikataan heikommassa asemassa olevien ne tuet ja palvelut on ehkä heille soveltumattomia toimia..

Ei ole omille lapsille antaa hyviä lähtökohtia elämään..

Ei ole kyse...

Politiikasta ei valtataistelusta eikä tästä ideologiasta tai työmarkkinoista..

On kyse ihmisarvosta ja se ihmisoikeus on sidottu resurssien siirtoihin joita ei ole nyt anottavissa tai siis saatavilla..

Nyt on kyse tästä ja jos jos tämän hallituksen toimet toteutuvat..

Suomeen jää 30 9000 tuhatta työelämästä syrjäytynyttä ja työttömyys turvan sosiaaliturvan varaan ja he putoaa tähän..

Ongelman korjaaminen on jo nyt pois leikatun siis resurssin sijoittaminen tähän jotta ongelma korjautuisi..

Tätä ei voida tehdä nyt..

Luultavasti ei ennen seuraavia vaaleja ei ole mitään tehtävissä..

Tämä on umpikuja joka voi lopulta horjuttaa yhteiskunta rauhaa joka on mieleen nyt...

Venäjän nykyjohdolle mieluisaa tietoa maamme talouden tilasta..

He toimii kuten toimisi sieltä käsin ohjattu hallitus kuin olisi siis jo tämän kaiken marionettina täällä..
Nuoret ja lapset on eritetty yhteiskunnassa eriarvoisessa asemassa kuten olin minä nyt tämä sitäkin eritetympää toisille lapsesta alkaen..

Nopeasti siihen vaikuttavaa kokee olevansa ulkopuolinen kaikesta on niin sanotun hyväntekeväisyyden varassa...

Ja katsoo kun ne muuta on aina sosiaalisesti ja taloudellisesti paremmassa asemassa...

Vanhana kokee sen samana todellisuutta jossa minä elän edelleen vaikka se ei vaikuta ulkoisesti mihinkään..

Rytmihäiriö ikääntyminen pakottaa olemaan neutraali..

Mikäli sivusto jumittaa ei ole resurssia selvittää miksi on näin kaiken tulee olemaan oletusta miksi on näin kun kukaan ei auta...

Ja heti ei ole mahdollista selvittää miksi on näin ja ihminen pakotettu toimimaan lopulta muista katsoen oudolla tavalla..

Minun lapsuudessani ja nuorena aikuisena tämä vaikutti kaikkeen niin se lopulta johtaa johonkin..

Ja se ympäröivä yhteiskunta ei vastaa kysymyksiini..

Ja ihmiset ei vastaa kun sitä kysyy miksi ja mitä tietämättömyys on nyt ympäröivä sen kaiken mitä sinä olet..

Et voi tiedostaa sisäisesti miksi sinä teet niin kuin sinä teet..

Ja juuri siis siihen ei ole muilla vastausta sitä ei sinulle haluta antaa..

Sivuston toimintaa jokin syy ikään kuin jokin aiheuttaisi jotakin joka on jumittanut toiminnan tai vastaavaa..

Sitä ei automaattisesti joko korjata sitä ei tiedä miksi on näin kuin asiat on nyt..

Tämä on joitakin syitä on tai ei ole mutta jos kukaan ei auta ja selvennä puolueettomasti syitä miksi on näin kun on..

Lapsena ja nuorena psykologi toimi tällä tavalla..

Ja hän kirjasi ja tämä kirjattu niin sanottu tieto oli minulta itseltäni pimitettyä tietoa..

Nyt tämä toistuu..


Ja sen vähävaraisen perheen lapsilla ei ole sitä joka ohjaa heitä todella tiedostamaan asemansa..

Yhteiskunnallisia siis ehtoja..

Ja se ei heistä itsestään johdu he on niin huonoja ihmisiä..

Johtaa siihen he tekee virheitä ja vääryyksiä joit he ei niin tiedosta joka johtaa moniin ongelmiin ja vaikeuksiin ihmisenä..

Pahimmalta säästyin kun menin kansalaisopiston kursseille ikäihmisten joukkoon nuorena aikuisena...

Ja 16 vuotiaasta asti olin heidän seurassaan...

aapokaveripaha sanaLuonut: aapokaveriKeskiviikko 20.03.2024 01:23

opon tänää mäntyöän rikeltä engannkks paha sanan,huker meinaa HUORAA

_Iltsu_Maaliskuinen tiistaipäiväLuonut: _Iltsu_Tiistai 19.03.2024 23:56

Tänään on tiistai ja maaliskuun yhdeksästoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa talvesta ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on talvista, kun lämpötila on päivällä ja yöllä pakkasella. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on talvi. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös ruokakaupassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

Still_aliveElämäni pisin talviLuonut: Still_aliveTiistai 19.03.2024 20:46

Kyllä tässä on saanut välillä jo toivoa keväästä mutta kun ei niin ei. Tuossa viikonloppuna tuli taas täysi talvi, rutosti lunta ja pakkasta. Ainoa on että päivät on paljon pidempiä ja valoisampia jo mutta ei se paljon lohduta pitkän päälle sekään tuossa kylmyydessä. Ei tässä voi kuin odottaa että aurinko tekee tehtävänsä.

Eilen oli töissä semmonen vähän helpompi ja lyhkäsempi päivä, tänään sitten vastaavasti vähän pidempi. Aurinko paistanut komeasti. Tultiin lähikaupan kautta kotiin, tehtiin ranskalaisia ja pihvit. Eipä tässä sitten oikein mitään muuta ihmeellistä tänään. Vieläkään ei ensi viikonlopun hautajaislaulua tai lauluja ole päätetty siellä toisessa päässä.

Ei kai tässä...