IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näin ikäänTorstai 21.03.2024 20:46

Aamusta asti oli tänään semmonen kumman helppo ja tyytyväinen fiilis. Töissä meni kaikki ihan hyvin. Lumet ei vaan vielä tahdo ihan kokonaan sulaa ja kai sitä vielä kerkiää lisääkin tulemaan. Huhtikuu koputtelee ovelle niin saisi neiti kevät luvan tulla kaupunkiin.

Kävin töiden jälkeen kirpparilla katsomassa jotain boleron tapaista yläosaa mekkooni viiikonlopulle ja löysinkin. Kyllä varsinkin juhlavaatteissa, jollei nyt muissakin kaikissa vaatteissa, kannattaa tarkistaa ensin kirpparit ennenkuin lähtee uusia ostamaan. Löytyy meinaan ihan siistejä ja hyviä vaatteita. Miehen kanssa käytiin vielä myös patakirppiksellä mutta sieltä en löytänyt mitään, mies löysi yhden cd:n kuunneltavaksi autoon ja työautoonsa. Sitten vielä syömään Prisman buffaan ja kaupan kautta kotiin. Kello oli siinä vaiheessa jo yli kuusi että jäi tämä oleilu kotona tältä illalta vähän lyhyemmäksi.

Huomenna sitten onneksi perjantai ja vaikka lauantaina on iltapäivällä ne hautajaiset niin ei sitä kovin aikasin silti tarvi aamulla herätä sillon.

Vähän erikoinen tunne jäi tästä päivästä, ihmettelin miehellekin että kun ei mikään ketuta. Missähäb vika? Pitääkö olla huolissaan jos on liian hyvä olo? :D

Tällasta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.