IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Korona ja influenssarokotukset otettu pääsin etuajassa koska ei ollut onneksi ruuhkaa. Kun olin ottanut nuo rokotukset niin voin sanoa että mua väsyttää todella paljon tällä hetkellä ja käsiä särkee en meinannut herätä tänä aamuna pääsin ylös tuossa viiden jälkeen no nyt on suoja taudeilta. Illalla väsytti paljon menin jo seitsemän jälkeen nukkumaan. Kävin kaupoilla rokotuksien jälkeen ostin sipsiä ja irtokarkkeja viikonlopuksi. Irtokarkit oli tarjouksessa niin ihan pakko ostaa melkein kilon verran maksoi vaan alle 5 euroa. Viikonloppu alkaa vihdoinkin pakko sanoa että mulla on ollut todella kireä olo koko tämän viikon, mutta onneksi olen saanut purettua tuota salilla, peleissä ja lenkillä ahdistusta mulla ei ole ollut tai mitään masennusta. Mä en edes enää muista koska viimeksi olen syönyt noita rauhoittavia se on todella hyvä että harvoin siinä kohtaa otan ne jos mikään muu keino ei auta huonoon oloon. Tänään on ohjelmassa ruoanlaittoa teen makkarakeiton, pitkän lenkin päivällä, näen kaveria myöhemmin mikä on kiva eli ihanan rento perjantai eikä ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat innolla odotan sunnuntaita niin näen pitkästä aikaan parhaan kaverin sillä on nyt vähän huolia ja aijon olla sen tukena. Kävin eilenä tokmannilla koska piti ostaa uudet lämpimät ulkoiluhousut mun edelliset olivat kuluneet ja rikki. Löysin mustat kokoa M ja maksoi vaan 40 euroa. Ne on hyvät ulkoiluun kun menen vaikka lenkille ja ne sopii todella hyvin mun mustan trenssitakin kanssa sekä on lämpimät. Heitän kohta nuo edelliset pois mitkä on olleet jo mulla monta vuotta ostin ne silloin yhdeltä tutulta vaatemyyjältä mitä näen aina välillä. Hyvät musat soimaan niin tulee viikonloppu fiilis päälle. Tänään on luvattu hyvää säätä niin mukavaa mennä sitten lenkille.
Diện tích phòng tắm khiêm tốn không còn là rào cản cho một không gian sống tiện nghi. Bồn rửa mặt mini với ưu điểm về kích thước, kiểu dáng đa dạng và mức giá phải chăng, đã trở thành "cứu cánh" hoàn hảo, giúp bạn hô biến phòng tắm nhỏ hẹp thành một góc thư giãn đầy phong cách.

Bồn rửa mặt mini là gì?
Bồn rửa mặt mini hay còn gọi là lavabo mini, là loại chậu rửa có kích thước nhỏ gọn, được thiết kế đặc biệt để phù hợp với những không gian phòng tắm hạn chế diện tích. Với thiết kế tối giản nhưng vẫn đảm bảo đầy đủ chức năng, bồn rửa mặt mini đang trở thành xu hướng được nhiều gia đình ưa chuộng, đặc biệt là các căn hộ chung cư, nhà phố hay những không gian vệ sinh phụ.

Đặc điểm
Tiết kiệm không gian: Đây là ưu điểm lớn nhất của bồn rửa mặt mini. Với kích thước nhỏ gọn, chúng giúp tối ưu hóa diện tích phòng tắm, tạo cảm giác rộng rãi và thoáng đãng hơn.

Phong phú về kiểu dáng: Dù sở hữu kích thước nhỏ gọn, những chậu rửa mặt mini vẫn mang đến sự đa dạng về thiết kế và phong cách, từ những đường nét hiện đại, tối giản đến vẻ đẹp cổ điển, cầu kỳ, đáp ứng mọi gu thẩm mỹ của người sử dụng.

►► Nâng cấp không gian phòng tắm ngay hôm nay với bồn rửa mặt hiện đại cao cấp!

Dễ dàng lắp đặt và vệ sinh: Nhờ thiết kế đơn giản và kích thước nhỏ, việc lắp đặt và vệ sinh bồn rửa mặt mini trở nên dễ dàng và nhanh chóng hơn so với các loại bồn rửa thông thường.

Giá thành hợp lý: Bồn rửa mặt mini thường có giá thành phải chăng hơn so với các loại bồn rửa lớn, phù hợp với nhiều đối tượng khách hàng.

Phân loại
Bồn rửa mặt mini treo tường: Đây là loại bồn rửa được gắn trực tiếp lên tường, giúp tiết kiệm diện tích tối đa cho phòng tắm nhỏ.

Bồn rửa mặt mini đặt bàn: Loại bồn rửa này được đặt trực tiếp lên bàn đá hoặc kệ, mang lại vẻ đẹp hiện đại và sang trọng cho không gian.

Bồn rửa mặt mini âm bàn: Bồn rửa được lắp đặt chìm dưới mặt bàn, tạo nên sự liền mạch

Bồn rửa mặt mini góc: Được thiết kế để lắp đặt vào góc phòng tắm, tận dụng tối đa không gian và mang lại sự tiện lợi cho người sử dụng.

►► Chậu rửa mặt treo tường giá rẻ độc đáo - Điểm nhấn hoàn hảo cho mọi không gian!

Nơi mua chậu rửa mặt mini chính hãng, giá tốt - S.Home Solution

S.Home Solution không chỉ đơn thuần là nơi cung cấp sản phẩm, mà còn là người đồng hành đáng tin cậy trên hành trình kiến tạo không gian sống lý tưởng của mỗi gia đình. Với sự thấu hiểu sâu sắc về thị trường và nhu cầu đa dạng của khách hàng, đội ngũ chuyên gia tại S.Home Solution luôn sẵn sàng lắng nghe, tư vấn và giải đáp mọi thắc mắc, giúp bạn tìm ra giải pháp tối ưu nhất, biến phòng tắm trở thành không gian thư giãn và tiện nghi đích thực.

Không chỉ dừng lại ở việc cung cấp sản phẩm chất lượng, S.Home Solution còn đặt sự hài lòng của khách hàng lên hàng đầu với dịch vụ hậu mãi tận tâm và chuyên nghiệp. Mọi vấn đề phát sinh trong quá trình sử dụng sản phẩm đều được đội ngũ hỗ trợ giải quyết nhanh chóng và hiệu quả, mang đến sự an tâm và tin tưởng tuyệt đối.

Bồn rửa mặt mini không chỉ là một giải pháp thông minh cho không gian nhỏ, mà còn là một tuyên ngôn về phong cách sống hiện đại, đề cao sự tối giản và tiện ích. Với S.Home Solution, việc tìm kiếm và sở hữu một chiếc bồn rửa mặt mini chất lượng chưa bao giờ dễ dàng đến thế. Hãy để S.Home đồng hành cùng bạn kiến tạo nên không gian sống hoàn hảo!

►► Tìm hiểu thêm thông tin về lavabo tại: https://shome.vn/lavabo
Tänään on torstai ja lokakuun seitsemästoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin Pajakadun päiväkotiin ja takaisin. Tänään otin myös valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Jack84XXOijjoi johan on retkiLuonut: Jack84XXTorstai 17.10.2024 17:04

Retki jatkuu mut aion saattaa sen päätökseen ellei projektiani häiritä kun en todellaan halua pahaa mutta ihminen saa puolensa pitää mutta mutta ei mietitä ikävää koska se ei kannata, tulee paha olo ja mieli eikä sitä haluta, elämä osaa potkii mut pidetään raksujen kans yhtä niin selvitään :)
Olen menossa ottamaan tänään nuo korona ja influenssarokotteet aika yhden jälkeen ihan vaan sen takia että on sitten suoja jos tauti tulee yllättäen eikä niin pahana päälle aijon mennä kävellen terveyskeskukseen koska siinä tulee tehtyä lenkki samalla menen kauppaan sen jälkeen. Kannatti käydä eilenä kirppiksellä mä löysin sieltä villasukat violetin väriset oli oikeaa kokoa ja maksoi vaan 15 euroa. Otin ne heti käyttöön eilenä ajattelin joulukuussa mennä seuraavan kerran taas kirppikselle ja ostaa uudet villasukat sitten sieltä jos niitä vaan on. Päätin samalla sen että alan keräilemään erilaisia villasukkia ne tuntuu niin kivalta jalassa lämpimät ja pehmeät. Eilenä todella hyvät salitreenit mulla oli kireä olo koko eilisen päivän niin pääsi purkamaan sitä tuli heti kevyempi fiilis. Nukuin onneksi hyvin viime yön niin jaksaa taas tänään on rento aamu pyykit pitää vaan pestä siivosin jo eilenä kun oli aikaa. Huomenna alkaa taas viikonloppu nopeasti tää viikko on mennyt. Olen kotona nyt ja näen parasta kaveria sitten sunnuntaina mikä on todella kiva. Aijon viikonloppuna vaan olla ja ottaa ihan rennosti näemme varmaan poikaystävän kanssa taas viikonloppuna ellei sillä ole muuta. Tänään teen ruoaksi suikalelihakastiketta ja riisiä nopea ruoka valmistuu puolessa tunnissa ja huomenna teen makkarakeittoa. Mä yritän syödä joka päivä terveellisesti ja säännöllisesti voin sanoa että paino pysyy mulla todella hyvänä. Olen normaalipainoinen mikä on hyvä eikä se haittaisi vaikka multa vielä tippuisi pari kiloa kunhan ei liikaa sekä tärkeää että on hyvä kunto. Onneksi tänään on luvattu hyvää säätä auringon pitäisi paistaa. Voin sanoa että tuo auringonpaiste on piristänyt paljon mun mieltä. Olo ja fiilis tällä hetkellä on hyvä eikä ole onneksi mitään stressiä.

_Iltsu_Lokakuun kuudestoista päiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 16.10.2024 23:58

Tänään on keskiviikko ja lokakuun kuudestoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin Pajakadun päiväkotiin ja takaisin. Tänään otin myös valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

roihuvuoriSukupuolidysforiaLuonut: roihuvuoriKeskiviikko 16.10.2024 22:51

Ihanaa kun muutin tänne niin se tämä sukupuolidysforia jotenkin helpotti, nimittäin Hallissa se oli aika paha. Johtuen siitä että, pieni maaseutupaikka ja sitä piti siellä koko ajan salata ettei kukaan vain tiedä siitä. Nimittäin jos se olisi paljastunut niin juoruakoilla olisi ollut jutun aihetta. Mutta heti kun tulin tänne niin se sukupuolidysforia ja sen aiheuttama ahdistus hävisi jonnekin, koska tajusin ettei täällä tarvitse salata mitään. Koska kaiken tämän ahdistuksen juurisyynä joka minulla on johtuu ihan tästä sukupuolidysforiasta, että se aiheuttaa kaiken ja on kaiken takana. Nykyään se ei ahdista enää niin paljoa kun on hyväksyny asian ja olen asian suhteen avoin. Kyllä tämä sukupuolidysforia voi saada kaikkea aikaan jos sitä salaa ja on hiljaa mutta nyt tämä neiti lopettaa tähän. Pusi pusi pusi pusi hali hali hali hali <3<3<3<3
Vaihtoehtoja on vain siinä jos on hankkinut lopulta tunnistautumis kortin ja on voittanut 10 miljoonaa..



Julkisuuden henkilöt on 5-6 miljoonan taloudessa aika siis tuntemattomia poikkeuksia lukuun ottamatta..

Maailmanluokan julkisuuden henkilö on kuin on lotto voitto..

Ja se todella mahdollistaa aika siis jopa nyt jo siis monia sosiaalisia ja jopa siis taloudellisia tilaisuuksia..

Valokuva luuli minä olen hänen ystävänsä kaltainen julkisuus esti olemasta sitä mitä hän on etsinyt poistin itseni ja en..


Suomessa tämä johtaisi tähän on pakko olettaa tämä tuo on todella ehkä täysin epäonnistumaan johtava oletus..

Ja siis mikäli ei ole hakkerin tai huijarin oivallus miten ja mitä pitää esittää..

Netti on johtanut väärinkäsityksiin ja tähän se ei johda yhtään mihinkään millä on arvoa..


Tapahtuu tämä käänne alkaa tulla esityksiä ja vaatimuksia..

Ja vaikka olisi aitoa siis yrittää tätä tietoverkon kautta..

Tämä tässä on todella epäuskottavaa joka on jo nähtävä sosiaalinen ja taloudellinen asemani on..

On omaa elämässä toisessa sosiaalisessa ja taloudellisessa asemassa ja minä en ehkä ole aidosti niin tärkeä henkilö..

Tälle siis toiselle ihmiselle..

Säätiö on todella laaja sivustojen kokonaisuus jossa on paljon asiaa vaatii herättää huomion monissa ihmisissä..


Tämä on operaattorin ja avustajan käsissä..

Nämä ja tämä tämä on palvelusäätiö ja siis jossa jo nämä ehkä päättää tämän asian nyt...

Siis jo kuka saa pomon huomion osakseen..

Säätiö kuva kuvasta digikameralla tulostin sen valokuvana otin valokuvasta kuvan joka jo kertoo tässä on tämä ?


Suomessa ei tunneta tätä ja siis no mitään TV ohjelmia ei ole jossa tätä käsiteltynäin on tähän hetkeen asti asian tila..

Todella siis avustajien ja operaattorin päätettävissä saako säätiön pomo tietää jostakin henkilöstä yhtään mitään..

Ei ole muuta vaihtoehtoa tämä säätiö toimii kansainvälisesti..

Lahjoittajia ei ole tai me emme osoita mielenkiintoa tälle asialle tämä on tähän syynä miksi emme ole tietoisia..

Joku voi tästä saada vihjeen lähteä tätä..

Ja huomaan olevani jäänyt tuntemattomuuteen ja syrjään kaikesta tästä mitä olen yrittänyt ja..

mirrikeisari[Ei aihetta]Luonut: mirrikeisariKeskiviikko 16.10.2024 19:20

Tomi1989KatsonLuonut: Tomi1989Keskiviikko 16.10.2024 17:19

Detroitin panttilainaamoa ja suomitekstit on kanssa

Tomi1989TänäänLuonut: Tomi1989Keskiviikko 16.10.2024 16:46

Tps peli katson sen ilmaseksi
Viikko alkanut ihan mukavasti hyvä ja iloinen fiilis päällä töissä riitti eilenä hommia niin aika meni nopeasti sitten siellä mikä oli mukavaa ja juttelin siinä samalla muiden työkavereiden kanssa. Sählypelit taas oli eilenä iltapäivällä todella vauhdikkaat mun joukkue voitti ja itse sain tehtyä ainakin kolme maalia pelattiin noin 40 minuuttia siinä ajassa sai kyllä taas juosta. Soittelin eilenä parhaan kaverin kanssa koska sillä oli synttärit näemme tänä viikonloppuna pitkästä aikaan menen sen luokse kylään sunnuntaina. Saan vietyä sille samalla synttärilahjan ostin sille suihkusaippuaa, suklaata ja pari käsipyyhettä mitkä on violetin väriset. Parhaalla kaverilla on nyt aika rankkaa ja mä aijon olla nyt vaan sen tukena kertoi mulle yhden ikävän asian mikä ei ollut kauhean kiva kuulla. Elämässä tapahtuu välillä ikäviä asioita. Itse olen jo tottunut siihen ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu jotain hyvää tai ikävää sen takia mä itse aina elän hetki ja päivä kerrallaan.
Olen tänään menossa kirppikselle katsomaan onko siellä kivoja villasukkia myynnissä siellä on aina välillä niitä. Aijon ostaa jos löydän kivat ja mun kaikki edelliset villasukat ovat kuluneet puhki ollut kovassa käytössä. Salitreenit illalla hyvällä fiiliksellä sitten sinne teen kovat treenit että tuntuu taas ja tekee mielelle hyvää kun saa purettua vähän tätä kireää oloa pois mikä tuntunut tällä viikolla. Otan kohta aamulääkkeet, vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja alan tässä samalla siivota kerkiää tehdä kaikki ennen kun menen töihin. Töissä on taas paljon tekemistä niin päivä menee kivasti siellä mukavaa tehdä töitä kivojen työkavereiden kanssa ihan paras porukka.

Tomi1989Dead Island 2Luonut: Tomi1989Keskiviikko 16.10.2024 03:38

Vois kokeilla
Tänään on tiistai ja lokakuun viidestoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin Pajakadun päiväkotiin ja takaisin. Tänään otin myös valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Tomi1989SuihkuunLuonut: Tomi1989Tiistai 15.10.2024 19:56

Kohta

mirrikeisariJumankauta.Luonut: mirrikeisariTiistai 15.10.2024 19:45

Ei tullut kainaloon pötköttelemään.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Tiistai 15.10.2024 19:03

katsotko koskaan pekko elokuvia?Tiistai 15.10.2024 19:02, 9 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tomi1989esa TikkanenLuonut: Tomi1989Tiistai 15.10.2024 18:50

Saatu nhl 25 peliin

Tomi1989pekko ja poikaLuonut: Tomi1989Tiistai 15.10.2024 18:27

Elokuvan vois katsoa illalla
« Uudemmat -