IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
8.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2018 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 9 (34 %)
Poikia: 18 (66 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,0 vuotta
Valvojat
Memphis^

Jäsenet (27)

AvhazMarsupilami-FLASHBACKEDXtalAvopotilas|jansku|Duck-DocSperrylaiksimusIrwinGoodmanMemphis^hiipparixZV-[Jokinen]-Jons1Janmeeba
« Uudemmat -

SylvanaVampirenaaGLuonut: SylvanaVampireTiistai 26.04.2016 11:42

mjraEi vidduLuonut: mjraTiistai 19.02.2013 19:02

1. Toinen nimesi ja valitse neljäs kuva. Tältä näytät 20 vuoden päästä:2. Kirjoita sana "house" ja nimesi, valitse viides talon kuva. Tässä on kuva talostasi 10 vuoden päästä:3. Siskosi etunimi genetiivimuodossa + sana "mekko" (esim. "Annan mekko") ja valitse toinen kuva. Sinulla on hääpäivänäsi tämä mekko/mikä tahansa vaatekappale ylläsi:4. Lemmikkisi nimi (jos ei oo lemmikkiä niin laita eka nimi joka tulee mieleen) ja valitse ensimmäinen kuva, jossa on ihminen. Tässä on tuleva esikoisesi:5. Syntymävuotesi ja sana "töissä" (esim. "1995 töissä") ja valitse seitsemäs kuva. Tämä kuva viittaa jotenkin tulevaan ammattiisi:6. Kännykkäsi väri + joku vaatekappale (esim. "punainen mekko", "sininen paita", jne). Sitten valitse kuva ikäsi mukaan, eli jos oot vaikkapa 16v niin valitse kuudestoista kuva. Sinulla on tämä vaatekappale ylläsi, kun kuolet:7. Viimeisen saapuneen tekstarin viimeinen sana (esim. "no joo emt" = laita googlehakuun sana "emt") ja valitse kolmas kuva. Näin sinä kuolet / tämä sinut tappaa:

Olen itse käyttänyt Googlen SSL hakua jo pitemmän aikaa ja tuumasin tuossa päivä pari sitten, että voisi hieman "viritellä" omaa selainta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan alla olevan ohjeen mukaan voi vaihtaa Mozilla Firefoxin oletushakukoneet (osoiteriviltä toimiva haku ja erillisestä hakukentästä) tietoturvallisempaan SSL versioon.

1. Lisää Google SSL hakukone Firefoxiin. Mikäli hakukenttään ei tule automaattisesti lukemaan "Google SSL" niin klikkaa hakukentästä löytyvää pudotusvalikkoa ja valitse se sieltä käsin.

2. Kirjoita osoiteriville "about:config" ilman lainausmerkkejä ja paina enter. Valitse "Lupaan olla varovainen" ja jos et ole niin rikot selaimesi!

3. Etsi kohta "keyword.URL" ja muuta sen arvoksi "https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=" ilman lainausmerkkejä jälleen. Vaihtoehtoisesti voi käyttää myös "https://www.google.com/search?q=".

4. Nyt jos kirjoitat osoiteriville muutaman hakusanan ja paina enter. Jos olet tehnyt kaiken oikein niin sinulle aukeaa Google ja sivuston osoite alkaa "https://" joka tarkoitaa, että Googlen SSL haku toimii, yhteys Googleen on turvallinen ja se on salattu. Muista katsoa myös erikseen hakukentästä, että sillä haku menee kanssa "https://" alkuiselle Googlen sivulle. Osoite molemmilla tavoilla alkaa "https://www.google.com/" jos teit kaiken oikein ja jatkuu siitä sen mukaan mitä olet hakenut.

Lisätietoja kiinnostuneille Googlen SSL hausta.

vmiina-[ ei aihetta ]Luonut: vmiina-Lauantai 13.03.2010 22:57


  • vihaan lauantaita !


kyll se google auto tais vähä kuvatakki. :D

_jnnaD;;;lollllLuonut: _jnnaKeskiviikko 10.02.2010 23:18

toi google uus juttu on niiiiin siisti, :''''D

Hewene[Ei aihetta]Luonut: HeweneKeskiviikko 10.02.2010 12:05

Google Maps on pelottava ;____;
Meillekki melkee pääsee, vaikka asun korvessa...

Ezzyyay, eka artikkeli \o/Luonut: EzzyTiistai 29.12.2009 02:30

« Uudemmat -