IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
4.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 2702
Koko
38 jäsentä
Tyttöjä: 3 (8 %)
Poikia: 35 (92 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Valvojat
Ai, Sabbe, Eetu_Karioja, angeloz, astikain

Jäsenet (38)

baassiMiPacJufdajOhnyMurmeLAldebaranCountingstarsSeksipeksiTePihJuliet-Jussiaanianimadversionjonttufantti97_tripMrGanja|egendaSa[n]na
« Uudemmat - Vanhemmat »

KayinPeople & SocietyLuonut: KayinKeskiviikko 13.04.2011 13:11
Mielenkiintoinen keskustelu ja omasta mielestä tuli hyvin esille että vapaa markkinatalous ei välttämättä ole resurssipohjaisen talouden vihollinen, vaikka onkin kilpailija. Kumpikin ajatus on tällä hetkellä "utopistisia" mutta jos kummallekkin annettaisiin mahdollisuus niin homma kiteytyisi siihen että kumpi tekee asiat tehokkaammin.

Tärkeintä on ymmärtää että toisilta voi ottaa opiksi ja että ei ole olemassa yhtä totuutta.

keskustelun olennaisin sisältö oikeastaan liittyy juuri siihen kriittiseen siirtymävaiheeseen joka täytyy joskus aloittaa.

KayinI AmLuonut: KayinSunnuntai 30.01.2011 11:13

"Science have discovered elements that undermine everything that we have been told about how we work and how the world works"

"We are more interconnected with each other at fundamental level than people realized or previously thought"

NanoxtNäin sen pitää mennäLuonut: NanoxtTiistai 09.03.2010 17:55

Kuinka moni haluaa elää niin, että käytössä on AINA uusinta tekniikkaa ja että suhteessa nykyiseen tilanteeseen verrattuna tilillä on 12 000 000 kertaa enemmän rahaa? Se on mahdollista.

Video on aika pitkä, mutta täysin sen arvoinen.

Ajattele miltä maailma näyttäisi jos kaikki puhaltaisivat yhteen hiileen. Ajattele jos kenenkään ei tarvitsisi miettiä miten tulee selviämään hengissä seuraavaan päivään. Ajattele mihin ihmiset alkaisivat panostamaan kun perustarpeet olisi turvattu. Ihmisen uteliaisuus ja tiedonjano valjastettuna 7 miljardin ihmisen yhteistyöhön on suurin käyttämätön resurssi mitä tältä planeetalta löytyy.

Z-liikkeen toiminta on viime aikoina pyörähtänyt aivan mielettömän hyvällä draivilla eteenpäin, sekä Suomessa että maailmalla. Tänään 20.2.2010 Z-liikkeessä on 379,035 jäsentä (thezeitgeistmovement.com -osoitteeseen kirjautuneet lasketaan).

Kaikki varmaan jo tietävätkin, että Z-päivä (zday2010.org) on tuloillaan 13. maaliskuuta. Silloin galaksit räjähtää kun kaikki Z-ihmiset mobilisoituvat kylissä ja kaupungeissa ympäri maailman, tavoitteena lisätä tietoisuutta Z-liikkeestä ja Venus-projektista. Luvassa on faktapohjaista tietoutta nykyjärjestelmän epäkohdista ja keskustelua mahdollisista ratkaisuista, luultavasti Addendumin ja PJ:n luentojen siivittämänä.

Nyt kuitenkin tarvitaan jokaista asiasta vähääkään kiinnostunutta kartamaan kortensa kekoon. Z-päivänä tapahtumia voi järjestää kuka tahansa. Siihen ohjeet löytyy kansainväliseltä Zday2010.org sivulta, johon kaikkien toivotaan myös ilmoittavan tapahtumansa. Olisi myös hyvä, että innokkaat ihmiset hakisivat apua käytännönjärjestelyihin Z-liikkeen aktiiveilta (häiritkää vaikka Nanoa!), että tilaisuudesta syntyy paras mahdollinen kokemus kaikille osallistujille.

Ei ole liian pientä tapahtumaa ettetkö sitä voisi järjestää. Pyydä kaverisi kylään ja katsokaa porukassa vaikka PJ:n luento tai miksei vaikkapa uusi haastattelu www.whoispeterjoseph.com -osoitteesta, jos porukka on jo jonkin verran selvillä näistä asioista. Niin ja tietysti yön pikkutunneilla voi sitten tsiigailla New Yorkin päätapahtumaa livenä.

Keskustelkaa ja pähkäilkää mitä nämä asiat tarkoittaa oman itsensä kannalta juuri nyt. Resurssipohjainen järjestelmä ei ole mikään tulevaisuuden utopia - staattinen unelmatila tulevaisuudessa - vaan tieteelliseen metodiin perustuva prosessi, jonka kautta parempaa maailmaa voidaan alkaa luomaan jo tänään.

Entä jos pelkkä videoitten katselu tai keskustelu ei tunnu riittävältä? Mikään ei estä lyöttäytymästä yhteen isommalla poppoolla ja säntäämästä turuille ja toreille jo ennen Z-päivää. Tarvitaan iso joukko aktiivisia aktivisteja levittämään flyereita, pitämään metakkaa kouluissa, pommittamalla päättäjiä relevanteilla kysymyksillä, vaatimalla mediaa tekemään juttua, vääntämään YouTubeen promovideoita, floodaamaan Facebook ja Galtsu... ja niin poispäin. Omaa luovaa hulluutta saa ja pitää käyttää.

Orientation Guidet, flyerit ja muut löytyy täältä enkuks:
http://www.zday2010.org/about-zday/what-is-the-zeitgeist-movement

Suomeks matskua tulee kans paljon täs noin parin viikon sisään.

Tulkaa sunnuntaina TeamSpeak -miittiin klo 19:30 niin jutskataan (mikki ja kuulokkeet ois suotavia, mutta tekstichatti onnistuu kans).

Lataa: http://teamspeak.com/?page=downloads

Asennuksen jälkeen vaan tuplaklikkaus ja ei muuta ku Connect:
Address: teamspeak.zeitgeist-movement.com
Port: 9987
Nick: [omanimi]
Server Password: tzm

Sieltä löytyy "Finnish - Suomi" niminen huone kun scrollaa alaspäin.

See ya! Hear ya!
Tervehdys.
Mikäli tulit tulokseen että nykytilanne on hanurista, ja päätit liittyä yhteisöön, olisi hyvä mikäli rekisteröidyt samalla The Zeitgeist Movementin pääsivulle. Tälleen tiedämme paremmin kuinka monta kannattajaa koko liikeellä on mailman laajuisesti.
Valitettavasti kaikki ulkomaalaiset eivät tiedä tai pääse näihin foorumeihin ja siksi olisi hyvä että saamme pääsivun numerot tarkennettua kannatajistaan.

Kerro yhteisöstä kavereillesi ja tule kansamme luomaan parempi paikka meille kaikille.

Mikäli haluat tiedustella liikeestä lisää , niin mene www.zeitgeist.fi/wiki/Aktiivit ja sieltä löydät aktiivien yhteystiedot, ja he antavat sinulle mielellään lisää tietoa liikeestä.

Terveisin Mr Ganja alias Michel Ben-David
Keinoja levittää tietoisuutta [zeitgeististä ja Venus-projektista]:
-Laita linkit www.thevenusproject.com ja www.thezeitgeistmovement.com -sivuille netissä aina kun siihen tulee tilaisuus. (Suomalainen sivusto jota jakaa, joskin vielä työn alla: www.zeitgeist.fi)
-Valmista YouTube-videoita jotka tukevat sanomaa
-Soita radio-ohjelmiin ja tuo Movement esiin niin usein kuin mahdollista
-Lataa Zeitgeist Addendum ja näytä se tuttavillesi; jaa sitä julkisessa verkossa. (Z-päivänä elokuvaa saa näillänäkymin Helsingistä suomiteksteillä euron (painokulut) kappale DVD:llä sieltä missä elokuvaakin esitetään, eli teatteri Andorran luota)
-Kopioi tämä [alkuperäinen kirjanen] kirjanen ja jaa sitä paperikopioina tai cd-romeina
-Lataa "Orientation Presentation Sideshow ja Slideshow Movie" (minulla ei ole näistä mitän tietoa) ja pidä tapahtumia näiden ympäriltä
-Jaa tietoa asian tiimoilta internettiin (ja miksei kaikkialle muuallekin; yleisönosastokirjoitukset rullaamaan) niin paljon kuin mahdollista.
-Ole tietoinen siitä, että 15. maaliskuuta on vuosittain "Zeitgeistpäivä" ja järjestä tapahtumia paikkakunnallasi
-Keskity tavoittamaan varsinkin niitä henkilöitä, jotka kärsivät velkaantumisesta kansaltalouden luhistuessa (lama lienee haettu termi).
-Kerro julkisesti nykyisen systeemin korruptoituneisuudesta, jatkuvasti
-Ota yhteyttä olemassa oleviin "aktivisti"ryhmiin, sellaisiin kuten Punainen risti, Pelastakaa Lapset, Animalia, WWF (nämä siis suomessa vaikuttavia, lisää?), ja koita selittää, että heidän toimensa, vaikka ovatkin jaloja, eivät tule ratkaisemaan [sosiaalisia] ongelmia, koska eivät taistele varsinaista ongelmaa vastaan, ainoastaan seurauksia.
(Itse muotoilin heidän työnsä näin: Jos suutelet flunssapotilaita, ja saat flunssan, lääkitset itseäsi c-vitamiinilla ja pysyttelet lämpimänä. Niinpä paraannut, mutta parannuttuasi menet uudestaan suutelemaan flunssapotilaita. Sairastut, hoidat ja niin edelleen. Eikö olisi parempi lakata suutelemasta flunssapotilaita?)
(Feissarit tulevat juttelemaan kuitenkin, miksei siis olisi vuorovaikutteinen; vastaaottaja ainakin on vastaanottavainen, maailmanpelastustahan tämäkin on.)

(Jos löydätte virheellisyyksiä, korjatkaa. Gash, englantinipa on kuitenkin parantunut sitten syksyn :)
(Ja jos on lisättävää, siis muita keinoja, lisään mielelläni.)

Alkujaan:
"Tips for spreading awareness:
-Post thevenusproject.com and thezeitgeistmovement.com online wherever you can.
-Create YouTube videos promoting both the Movement and the idea of a Resource-Based Economy.
-Call into radio shows and bring up the Movement whenever possible.
-Download Zeitgeist Addendum and screen it in your community; get it on public access/networks.
-Copy this booklet and distribute it via hard copy or Cd-Rom
-Download the Orientation Presentation Sideshow and Slideshow Movie and hold your own events.
-Saturate the Internet as much as possible.
-Be aware that March 15th of each year is “Zeitgeist Day” and hold an event in your area.
-Work to specifically inform those who are suffering due to the pending economic collapse.
-Continually expose the corruption of our current system, publicly.
-Contact existing “activism” groups, such as the ACLU and Greenpeace, and try to explain to them
how their efforts, while very noble, are not going to solve any of the major social problems, for they
are not addressing root causes."

Lähtöisin: http://www.thezeitgeistmovement.com/joomla/index.php?Itemid=62
Kun klikkaa sitä valkeaa kirjankansimaista kuvaa, ja (lueskelee muutenkin) menee alas alas sivulle 82.

(Sulkeissa siis omia kommenttejani)
« Uudemmat - Vanhemmat »