IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 748 (1.7.2008 alkaen)
Koko
136 jäsentä
Tyttöjä: 58 (43 %)
Poikia: 78 (57 %)
Keski-ikä
29,0 vuotta
Otos: 84 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,7 vuotta
Ylläpitäjä
akke-
Valvojat
SupaDupaJii

Jäsenet (136)

retarrdoTurskaOy__OllipekonimerviHMVMairöycinde_jjonnymiikkäöjospa-tuhvimusse_rubydeemeemopsyazaquil
« Uudemmat - Vanhemmat »
Onko haaveenasi dj-työ, katutanssit tai vaikka räppäys?

Bass Camp-projektin osallistujahaku on alkanut!

Bass Camp on vuoden kestävä, kerran kuussa viikonloppuisin järjestettävä maksuton workshop-projekti 13-17-vuotiaille.

Työpajoissa on mukana muun muassa katutansseja, biittien tekoa, räppäystä, dj-toimintaa ja paljon muuta luovaa tekemistä alansa parhaiden kotimaisten artistien opastuksella.

Ohjaamassa ovat esimerkiksi tanssiryhmä Flow Mo Crew, dj Orkidea, rnb-laulaja Stig Dogg, dubstep-tuottaja Tes La Rok, Loostkoosin mc Särre, Disney-ohjaaja Petri Hanttu, rap-artisti Super Janne, näyttelijä Mikko Kouki, dj Rico Tubbs, vaatemerkki Globe Hope, rap-artisti Paleface, Reginan laulaja Iisa Pykäri, dj Polarsoul ja monta muuta.

Kaikki saavat kokeilla kaikkia aktiviteetteja, jonka jälkeen joukosta valitaan yksi "päälaji" projektin ajaksi. Luvassa lisäksi useita extra-aktiviteetteja, joita tehdään oman lajin ohessa. Kokemusta lajeista ei tarvita, sillä jokainen laji opetetaan alusta lähtien.

Bass Camp huipentuu kesäkuussa 2011 pidettävään showcase-esiintymiseen, jossa vuoden aikana syntyneet ja treenatut tuotokset päästetään päivänvaloon yleisön edessä. Mikä tärkeintä, Bass Campissa tehdään ja luodaan rennossa ilmapiirissä ilman nihkeilyä!

Työpajat järjestetään Sörnäisissä sijaitsevassa nuorten toimintakeskus Hapessa kerran kuussa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-18. Ensimmäinen workshop järjestetään 25.-26.09.2010.


VASTAA KYSELYYN OSOITTEESSA WWW.BASSCAMP.FI JA OLET MUKANA OSALLISTUJAVALINNASSA! VALITUILLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI!

-yonnaPäivän biisi.Luonut: -yonnaTorstai 26.03.2009 13:50

roz_[Ei aihetta]Luonut: roz_Tiistai 10.03.2009 17:29

jollai näkyy olevan hauskaa, emmätie kellä
no eile mä tein ruokaa, ja sit tajusin et se oli pilaantunutta, ja se maistu ihan paskalle! sit mun oli ihan totta pakko oksentaa ite, ekaa kertaa ikinä! mut pelkäsin et saan jonku ruokamyrkytyksen tai jotain. No join ihan sikana vettä ja sit mä vaa työnsin sormet kurkkuun. Oon miettiny et toimiiks se, ja kyl se toimii! Mä varmaa työnsin sormet nii syvälle, et ne osu johonki äänihuulii nii siks mun ääni on kähee. On kyllä hirvee morkkis tän takii.
Ei kannata syödä pilaantunutta ruokaa
mä kerran dyykkasin vähän tommosen sisustuskuution roskiksesta, se olivähän isompi ku toi, ja sit ku mä laitoin sen mun semipieneen kämppään, nii se oli siinä keskipisteenä keskellä ku se ei mahtunu muuhun, ja sit jouduin kiertää kaikkialle. et toi ei oo mikää hirveen toimiva sisustus juttu. MIETTIKÄÄ JOS KOKO ASUNTO OLIS TÄYNNÄ NOITA. vähäks olis makeeta, tai sit laittais sisustus kuutioita sillee portaiden mallii, et sais kiipee ylös

roz_[Ei aihetta]Luonut: roz_Perjantai 06.02.2009 19:29

TE KAIKKE HALUUTTE VARMASTI TIETÄÄ MIITEN ME SAADAA SEMMONE HELEVETIN HYVÄ JÄTKÄ ESIINTYYYYYY PERJANTAINA 6.3.2009 ARX TALOLLE
« Uudemmat - Vanhemmat »