IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
9.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 384 (1.7.2008 alkaen)
Koko
33 jäsentä
Tyttöjä: 17 (52 %)
Poikia: 16 (48 %)
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,6 vuotta

Jäsenet (33)

fingerlinghh4nn4Santruska[Skele]BABELFISHDear_JimmyPäivisNadeshikoMarlaKTuia-togepiLakashaNauskisPunk-ElvisSurunmurhaajaShinx
« Uudemmat - Vanhemmat »

_ad_Älä hätäile..Luonut: _ad_Maanantai 24.05.2010 23:58

mutta huomenna se on.

Joten muista pyyhkeesi!
25.5.2009


http://www.towel-day.com/fi/

laamatHyvä jussi.Luonut: laamatLauantai 20.06.2009 10:54

Ascendasin Nethackissa!!







+ telkkarista tuli masters of the universe!!!

Sa[n]naHappy Towel Day.Luonut: Sa[n]naMaanantai 25.05.2009 19:53

Enimmäkseen Harmitonta pyyhepäivää kaikille!

Ja mikä se pyyhejuttu olikaan (kirjasta Linnunradan käsikirja liftareille):

"Kirja kuvaa pyyhettä näin: Pyyhe, kirjassa sanotaan, on ehkä kaikkein käyttökelpoisin esine peukalokyytiläisen tavaroista. Ensinnäkin sillä on käytännöllistä arvoa: Siihen voi kääriytyä matkatessaan Jaglan Betan kylmien kuiden pinnalla. Sen päällä voi maata Santraginus V:n hohtavilla marmorihiekkarannoilla ja hengittää merien juovuttavia tuoksuja. Sen alle voi nukahtaa Kakrafoonin erämaassa punaisten aurinkojen lempeässä loisteessa. Sitä voi käyttää purjeena pikku lautassaan purjehtiessaan myötävirtaan pitkin Mothin raskasvetisiä jokia.

Tärkeintä pyyhkeessä ovat kuitenkin sen edustamat henkiset arvot. Jos kulkuri (= ei-peukalokyytiläinen) huomaa että peukalokyytiläisellä on pyyhe tallella, hän olettaa jostain tuntemattomasta syystä automaattisesti että tällä on mukanaan myös hammasharja, pesurätti, saippua, peltirasiallinen keksejä, juomaleili, kompassi, kartta, narukerä, hyttyssuihke, sadeasu, avaruuspuku ja muuta pientä. Kaiken lisäksi kulkuri lainaa mielellään pyyhkeen omistajalle minkä tahansa edellä mainituista esineistä tai jotain muuta minkä peukalokyytiläinen voi väittää vahingossa "kadottaneensa". Kulkurit ovat sitä mieltä, että kuka tahansa, joka pystyy liftaamaan Linnunrataa pitkin ja poikin, ottamaan sitä niskasta ja ravistelemaan sitä, pysyttelemään hengissä epämääräisissä paikoissa, taistelemaan läpi ylivoimaisten esteiden ja olemaan koko ajan selvillä siitä missä hänen pyyhkeensä on, on selvästikin mies jota ei parane jättää pois laskuista."

Etteipi unohu. Eikä niitä pyyhkeellisiä naisiakaan kannata jättää pois laskuista, sano.

Suosikkejani on suomenkielisen kuunnelman kohta, jossa tyypille sanotaan moi, ja sen pyyhkeelle kohteliaasti "Päivää, Pyyhe".

http://www.towel-day.com/fi/

Ps: Pakkoko taas on tehdä samalle asialle, eli Pyyhepäivälle, kolme (ainakin) erilaista erillistä yhteisöä. Miksei kaikki voi änkee itteensä samaan paikkaan?
« Uudemmat - Vanhemmat »