IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
17.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 693 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 16 (60 %)
Poikia: 11 (40 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta

Jäsenet (27)

SusibelleelbablomaizuliSemisecoEagleheart^BruceVaanMoijkMilk[rebekka]SendelKaisla-PilviLentojätkänunaKPakanatarFannyalicesahtipeikkod3r3k
« Uudemmat - Vanhemmat »

Snow_WhiteVihreä puhe.Luonut: Snow_WhiteKeskiviikko 05.05.2010 01:35

Mulla ja Piikulla oli tänään melko poliittiset puheenaiheet meses ja nyt mä oon entistä enemmän huolissani tästä maailman menosta.

Mä en oo aiemmin tienny ydinvoimasta muuta ku sen että se kuulostaa aika vaaralliselta. Ja sitä se näköjään onki. Suomi haluaa olla edelläkävijä ja ottaa muiden maiden ydinjätteet. Tänne siis kaavaillaan isoa kuoppaa maahan, johon kipattais hypervaarallista säteilyä lähettävät ongelmajätteet. Sitten niiden annettais muhia sielä 20000000000000000 vuotta, kunnes ne olis sitte mukamas vaarattomia. Mä vaan mietin, että entä jos joku terroristi Muhamed Ali Baba menee räjäyttämään sen maan? Entä jos sielä jätteen läheisyydes olevista kastemadoista tuleeki 5-silmäisiä mutaatioita? Entä jos nää jätteet imeytyy vaikka pohjaveteen? Mistä näistä tietää, ku sellaasta ei oo koskaan kokeiltu?

Kunnat vois palkata ihmisiä lajittelemaan kaatopaikoilla olevia jätteitä. Varmasti suurimman osan niistä jätteistä olis voinu kierrättää, eikä vaan heittää sinne isoon kasaan lokkien syötäväksi ja leviteltäväksi... Näille lajittelijoille vaan pyykkipoika nenään ja mehiläistarhurin puku päälle. Verorahojahan käytetään ties mihinkä turhuuksiin... Eikö tämmösten lajittelijoiden palkkaaminen ois kuitenki aika hyvä sijoitus?

Tyynellämerellä kuulemma on USA:n kokonen 10m paksu jäteriutta, ja 90 prosenttia siitä on muovia... Pohjoisnavan jäätiköt sulaa kovaa vauhtia (-> vesi nousee). Otsonikerros ohenee. Saastuneelle ilmastolle hyväksi olevat sademetsät tuhotaan (ja niiden mukana hirveesti eri eläinlajeja). Valtaosaa ihmisistä ei kiinnosta pätkääkää nää ympäristöasiat. Ei hyvä. Sanotaan, että ihminen on Maan älyllisin olento... Taitaa se loppujen lopuksi olla tyhmin olento, ku ajattelee, mitä kaikkea pahaa ihmiset onkaa saanu aikaaseksi.

Ajateltiin Piikun kans, että jos tehtäis kierrätyspaperinen alastonkuvakalenteri (alastonkuvat hyväntekeväisyyden nimishän on nykyään muotia). Siihen tulis sitte kaikkia ekotekovinkkejä ja tuotot menis hyväntekeväisyyteen. Toinen vaihtoehto on mennä eduskuntatalon eteen isojen kylttien kans heilumaan.

Firestarter13Inhokkini vauhdissaLuonut: Firestarter13Keskiviikko 31.03.2010 00:14

Mies jonka kanssa olen lähes kaikessa eri mieltä on tähtitieteen professori ja tunnettu ateisti Esko Valtaoja. Juuri kuuntelin hänen lausuntojaan ydinvoiman puolesta ja siitä kuinka vaaratonta muka ydinjäte on.
"Muutaman sadan vuoden kuluttua ydinjäte on niin vaaratonta että sitä voi syödä melkeinpä lusikalla". Ja pah.

Ydinvoima on nimittäin todellisuudessa suurimpia vaaroja maapallolle ja sen luonnolle/eliöstölle ja toivotaan että Suomi tekee viisaasti eikä rakenna ainakaan enää uusia ydinvoimaloita. Lopullinen tavoite tulisi olla ydinvoimasta luopuminen kokonaan globaalisti.

Jokainen voi onneksi vaikuttaa äänestämällä ydinvoimaa kannattavia puolueita vastaan.:)
ei todellakaan säteily arvot kasvaa. ja insinöörin idiootit ei osaa käyttää muuten noita laitteita kun teoriassa. käytännössä ku ne rupee säätelee ja kiihdyttämään reaktio nopeutta nii lopputulos on sama kuin Tšernobylin ydinvoimala onnettomuus. sputnik ei osannut ajaa myllyä oikein. lopputulos oli kaput ja soronol ihmisten ja kaupungin osalta. eli ei kiitos!

näin siis ekalla luokalla:D
24 maaliskuu 2009
Tässä lainaus hänen blogistaan ja täytyy nyt heti painottaa että itse olen ydinvoimaa vastaan 100%:

http://www.city.fi/yhteisot/blogi/anttikaikkonen/106284/

En siis äänestänyt väärää miestä, oikealle meni ääneni.:)

Sendel[Ei aihetta]Luonut: SendelSunnuntai 26.04.2009 17:26

Oi vitsi mikä viikko... Mutta oli hauskaa ja mun enkku-itsetunto on nyt huomattavan paljon parempi.

Ja eilen oli myös kivaa. Ensin kävin vähän kertomassa mielipidettäni päättäjille eduskuntatalolla - sen jälkeen jäätelöä ja kavereita ja ihanaa höpöttämistä ja jo melkein kesäinen Helsinki. <3 Jalat on nyt kyllä vähän kipeät.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/04/800_ydinvoiman_vastustajaa_keraantyi_helsinkiin_705430.html
« Uudemmat - Vanhemmat »