IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
7.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 795 (1.7.2008 alkaen)
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 5 (34 %)
Poikia: 10 (66 %)
Keski-ikä
26,9 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,2 vuotta
Ylläpitäjä
_[Samppa]_

Jäsenet (15)

skiudiu^^__mx___pamppu_nnny`_Jaatine__[Samppa]_jennilleMinnieNastyJer3_futurama_anniski^ChristcrusherPerämiesJööti-jartza-Loui-
« Uudemmat - Vanhemmat »

We'll see that one again in evening....

valentEpätodellisuus osa VLuonut: valentMaanantai 16.11.2009 16:41

Meillä on nyt fanclub liput Despan 30. päivän keikalle.

Ja myös 彩冷える sattuu pitämään keikan sopivasti 6.1.

Kappas.

En jaksa edes ihmetellä enää, toivon vaan etten kuole ennen lähtöö 8D

RierTodellisuus jahtaa mua.Luonut: RierLauantai 07.11.2009 02:48

Eli toisin sanoen,
meen nukkuu.

valentEi pysty.Luonut: valentMaanantai 02.11.2009 15:44

Mä en oikeesti kykene käsittää enää. Näin ei yksinkertasesti tapahdu. Ei mulle. Jos oon n. 2 vuotta sitte päättäny millon meen japaniin, niin sittenkun se ajankohta lähestyy, niin lähes kaikki bändit jotka niin paljon haluisin nähdä, ja jotka on joko

a) lopettanu (Phantasmagoria)
b) tauolla (Versailles)
c) muuten vaan mahottomia nähä (Buck-Tick)

vaan sattuu just sillon pitämään keikan Tokiossa. Täs on pakko olla joku ansa. Varmaan kuolen sikainfluensaan just ennen lähtöä, mulle ei vaan käy näin.

Lisäks me voitettiin pre-order liput Buck-Tickiin.Millä todennäköisyydellä kaikki tämä saanko kysyä?
Alkoholi on nimitys aineelle, jota lähes kaikki suomalaisten suosikkijuomat (olut, siideri, viinit, Mehukatti ja Muumilimsa) sisältävät. Alkoholi on yksi voimakkaimmista tunnetuista aineista, ja se on kiistatta parhain mahdollinen urheilujuoma, joka sopii jokaiseen mahdolliseen lajiin.

Alkoholi on hyvin terveellinen janojuoma. Alkoholin käytöllä on monia eri vaikutuksia, joista osa on positiivisia ja osa vähemmän negatiivisia. Käytön on todettu mm. väliaikaisesti kaunistavan naisihmisiä sekä auttavan vitutukseen. Alkoholin vähän negatiivisempiin vaikutuksiin kuuluvat muun muassa madaltunut itsetuhoisuuden kynnys sekä kasvava tarve heittää vaimo ja lapset lumihankeen. Kuitenkin negatiiviset puolet ovat täysin mitättömiä alkoholin hyötyihin. Lisäksi alkoholi auttaa yksinkertaisia ja typeriä muuttamaan helpointen pois nykyiseltä alueeltaan, jos tämä ei miellytä. Hyvästit tuntuvat paljon helpoimmilta.

Alkoholin on erityisesti huomattu kasvattavan sitä nauttineen kuskin itsetuntoa liikenteessä. Täten kuski pystyy liikenteessä mielestään luovempiin ja varmempiin ratkaisuihin. Keskinopeudesta päätellen myös matka sujunee nopeammin ja lisäksi alkoholin vaikuttaessa keventävästi mielentilaan matkakin sujuu joutuisammin.


« Uudemmat - Vanhemmat »