IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
23.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 427 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 7 (78 %)
Poikia: 2 (22 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,5 vuotta

Jäsenet (9)

3mm4KAHJONÄÄTÄtoozaVinomieliD0n1ts1Tiskiharja83_Eva_84DasObscure0_juny_0
« Uudemmat - Vanhemmat »

-whimSleep my child.Luonut: -whimSunnuntai 22.11.2009 13:59

"Kuolema on yleinen uniaihe. Unessa kuoleva ihminen ei välttämättä tarkoita kyseisen henkilön kuolemaa, vaan häneen liittyvän tunteen, mielenilmaisun tai tilanteen kuolemista. Kuolema on unessa harvoin konkreettinen, useimmiten se on symbolinen. Se kertoo unennäkijän sisäisistä tunteista ja niiden torjumisesta, jolloin ne saavat kuoleman ulkoasun.

Freud jakaa Unien tulkinnassaan kuolemaunet kahteen ryhmään. Ensimmäisenä ovat ne unet, joissa joku läheinen ihminen kuolee mutta unennäkijä ei tunne surua tapahtuneesta ja ihmettelee itsekin tunteettomuuttaan. Nämä unet kertovat Freudin mukaan niistä torjutuista toiveista nähdä, tavata ja seurustella kyseisen henkilön kanssa, josta unennäkijä on pakottautunut olemaan erossa.

Toisena ryhmänä ovat ne kuolemaunet, joissa läheisen kuoleman johdosta unennäkijä kokee raskasta surua. Freudin mukaan tällaiset unet ilmentävät unennäkijän tiedostamatonta toivetta, että kyseinen henkilö todella kuolisi. Tätä ei pidä kuitenkaan tulkita liian kirjaimellisesti. Freud muistuttaa, että jos esimerkiksi unessa suree äitinsä tai veljensä kuolemaa, ei se välttämättä tarkoita sitä, että toivoisi sillä hetkellä kyseisen ihmisen kuolemaa. Riittää, että on joskus toivonut näin tapahtuvan ja siksi lähimenneisyydessä (esim. unta edeltävänä päivänä) koetut vihan tunteet läheistä ihmistä kohtaan saattavat assosioitua tällaisiksi kuolemauniksi."

Apterohyi hyi...Luonut: ApteroTorstai 22.10.2009 12:29

Nukuin viime yönä huonosti :(
Näin hirveän panajaisen hyi.. itkin varmaan puoli tuntia sen jälkeen ku heräsin siitä.... Siis oikeasti hyi.... Toivottavasti ei tule koskaan mulle tapahtumaan...

ilonaeeMITÄ MUN PÄÄSSÄ LIIKKUUU ?!Luonut: ilonaeeMaanantai 31.08.2009 23:58

Heräsin viime yönä kauheesee painajaisee :( kello oli 04:40 ja olin ihan vitun paineis ku näin unta, että BB-Aso oli jossai koulus ampumas ihmisii.

Ekaks kävelin ihan rauhas valkealan kaduilla ja näin metson jonku kaa iloseen juttelemas. Sitte yhtäkkii jossain ammuttii ja juoksin vlan yläkouluun sisään. Sitten näin et BB-Aso juoksee siel pyssy kädes ja se ampu mua monta kertaa, mut heräsin aina kuolleista. Loppujen lopuks koitin piiloutuu vessaan, ja ku tulin sielt ulos nii eka se ampu mun pään yli sillee, et se luoti hipas mun päätä. Sitten toinen luoti hipas mun käsivartta.

Tässä vaiheessa se huutaa: "eiks se perkele vieläkää oo kuollu?!"
Sitten se laittaa sen aseen mun ohimoo vasten ja mä huudan sille, et jos meinaa ampuu nii ampuu kauempaa, eikä ainakaa päähän. Sit näen iskän ja viljan, ja huudan niille että rakastan niitä. Sitten BB-Aso ampu mua ja kun käänsin päätä, se luoti osu mun kaulavaltimoon ja sitten mä kuolin iskän ja viljan silmien edessä :''''((

Se oli jotain niin kamalaa, et aloin melkein itkee, enkä saanu enää kunnolla unta :(

CandyCreep[Ei aihetta]Luonut: CandyCreepKeskiviikko 01.07.2009 11:22

Uh... Näin viime yönä just sellasta painajaista, mitä en ois halunnu nähä.
Siinnoli melkeen kaikki asiat mitä pelkään/mitkä satuttaa mua eniten.
Oon aika varma, et meinasin kuolla sydäriin aika vitun monta kertaa ton unen aikana. :3

Onneks heräsin, nimittäi siihe, et tajusin kuolleeni.
Tai siis sillain, en jaksa/halua selittää sitä unta, mut tavallaa tajusin oman kuolemani ku näin asiat toisen ihmisen näkökulmasta.

Se menee mun Top 3- hirveimpii painajaisii.

tiiib[Ei aihetta]Luonut: tiiibMaanantai 15.06.2009 13:10

Hyi että näin ahistavaa painajaista viime yönä ! oli niin aidon tuntunenki et huhhuh.

heppatyttö_95ihana nainen♥Luonut: heppatyttö_95Lauantai 24.01.2009 01:18

ps. pasi uimapuvussa

-whimNäin pahaa unta viimeyönä. Luonut: -whimSunnuntai 17.08.2008 11:05

Hassua. Niitä en oo nähny pitkään aikaan... Eikä ollu kivaa, todellakaan.

Tais olla syksy tai jotain. Mää himmailin täällä kotipihassa, ku kuulu naisen kiljumista ja huutamista, se oli yks sukulainen. Hädissäni mietin että mistä se kuuluu, kiersin pihaa ympäri ämpäri, sit tajusin että se tulee järven takaa, metästä... Juoksin sählänä järvenrannan ja pihan väliä, sitten isä tuli pihaan. Käskin sitä kuuntelemaan, ei se oikee ymmärtäny. "Jos sää et mee sinne niin sitten minä meen", sanoin sille ja lähin rantaan veneen luo. Kyllä se siihen tuli venettä laittamaan, jostain syystä ei vaa oikee vaikuttanu siltä että se ymmärsi koko juttua. Mä tiesin että siellä on karhu, joka syö mun sukulaista. Söi ensin mustikat sen kopasta, ihminen oli hädissään ja juoksi karkuun. Karhu juoksi perään. Tarras hampaillaan kiinni käsivarresta. Puri. Raateli. Nosti ilmaan... Sitä huutoo kesti aika kauan, ei me ikinä päästy sinne rannan toiselle puolelle. Sitten se kiljuminen loppu.
« Uudemmat - Vanhemmat »