IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
25.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 2563 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
133 jäsentä
Tyttöjä: 45 (34 %)
Poikia: 88 (66 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 68 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,4 vuotta
Ylläpitäjä
Kraidou
Valvojat
Sullivan

Jäsenet (133)

SonjahhGirlA_B_Mdark72Ve-sarunner4ever[[NORA]]pöysti69Kraidou|mewi|AngelDustie^PAINOKOPIOKickButtowskiHOMOTIPU\samir-AtskuliSeko
« Uudemmat -

SaneMiten naisen kaa ollaan?Luonut: SaneTiistai 07.07.2015 23:33

Jotkut sanois, et oon luonteeltani pleijeri...tai no fuck it, mä oon.
Paras tunne maailmas on se, ku vie naisen himaa, jonka on tavannu samana päivänä, kyntää siit kohdun kurkust ulos ja se tajuu ite lähtee seuraavana aamuna, eikä jää ihmettelee et kuuluuks nyt pidellä kädest tai antaa pusuja otsalle. Fuck you bitch, käytin vaa sun kehoas runkkaamisee, koska se ei oo yhtä surullist ku tavanomanen furryporno 08:00-09:30 ja paketti Lotus Emboo käden ulottuvilla.

But don't get me wrong; oon romantikko ja osaan rakastaa sua paremmin ku läski kakkuu, ois ihan vitun jepa löytää oma rakas ja saada se tuntee ittensä onnekkaimmaks naiseks maanpääl...mut ku naiset ja niiden ajattelutapa on jotain ihan käsittämättömän sietämätöntä pitkäl aikavälil.
Naiset on epäloogisii, itsekkäit, kostonhalusii, niiden päätöksentekokyky ei perustu rationaalisuuteen, tykkää kaikest vammasest kuten salkkareist, (hysteerisen) mustasukkasii, huomionhakusii, lutkia, niiden elämä pyörii ehostuksen yms pikkumaisuuksien ympäril...miten tollasten kaa pystyy olee?

Oon kyl kuullu juttuu ja onko totta, et mies on siinä roolissa, et toi kaikki bullshitti on vaa nieltävä, jos ei haluu olla ikisinkku?
Eli toisinsanoen pitää valita vakiopillun/unikaverin ja itsekunnioituksensa välillä?

Myönnän et oon ihan vitun paska seurustelee, koska en kestä epäkunnioittavaa paskaa. Jos nainen ignoree mua, mä ignoreen takas. En ala tuplatekstaa: "mitä teet, miks et vastaa, haloo, bae???" koska must se on säälittävää :D "Aha", "ok" ja "jaa" ei oo mitää kunnon vastauksii ja jos tää on sun panokses meiän keskustelulle ni fuck you cunt, meen pelaa Haloo.
Mun mielest suhteen kuuluu olla tasavertanen mis molemmat käyttäytyy ku aikuiset, eikä pelata mitää valtapelei "ajattelen sitä koko ajan mut en kyl vitus nyt aio sanoo sille mitää koska oon vihanen lol" tai suututa kaiken maailman mikkihiiriongelmista: "ai ootte sit nyt fb-kamui, no pankaa sit vaa".
Naiset EI osaa puhuu asioist. Naiset luulee olevansa kaikes oikees ja tekee omat johtopäätelmänsä. Olettaminen ennen kysymist on yks suurin merkki kunnioituksen puutteest.

Seki on yks ongelma, et ne top-tier naiset, jotka on hyvännäkösii ja joiden kaa haluu alkaa suhteesee, sen lisäks et on psykopaattei, on myös vitun huomionkipeitä - jos oot kauniin naisen kaa suhtees, etkä jatkuvasti syydä sille huomioos, se hakee sen huomion jostain muualta. Ja se myös saa sen.
Enkä ala jonku 2/10:nen kaa vaa sosiaalisten paineiden tai sen takii et niiden kaa on helpompi olla. Jos en pidä sitä esteettisesti miellyttävänä ni ihan sama kuinka pinnallisena mua sen takii pidät, et mul on oma makuni.
Miks pitäis ostaa se 0,99€ maksava taulu, jos on varaa kalliimpaa?

Eikä kenenkää muunkaa pitäis alentaa standardejaa vaa et voi huokasta helpotuksest kaikis sukujuhlis, ku et enää ookkaa sen yksinäisin runkkari planeetal.
Jos sun kriteeri on Olympos-jumala, ni älä tingi siitä. Olit nörtti tai alfa, ikinä ei pidä tyytyä. Koska hei, seurustelu on vaa murto-osa kaikest hauskast tekemisest elämäs.
Vaik kyllähä se joskus on perseest ku ei oo ketään *sad face*

Kauniit naiset on tylsii, koska niiden elämäs ei oo muuta sisältöö ku kaverit, paska tv-viihde, ehostus ja somettaminen for some delicious e-dick.

Rumil on hyvä luonne ja yleismaku, mut miten voin kattoo joka aamu jotain, mist en oo varma kumpi pää on naama ja kumpi perse.

Sit on viel nää alternativemuijat, jotka osaa olla ihan hot, mut vittu ne niiden pokémonit, oudot harrastukset ja sarkastinen paskaluonne (sarkastisuus on ihan hauskaa, mut sillon ku sarkastisuudest tulee osa luonnettas, ansaitset vaa putkiharjaa perseesees)

Mut srsly tho, miten vitus naisen kaa kuuluu olla yli kuukauden ilman, et hermot, itsekunnioitus, elämänilo, vapaus, rahat, gainsit ja sielu menee ja penis surkastuu? Vinkkejä ja brotips tähän blogiin kts.

inb4 "misogyyni"

Kuvassa ilmeeni kun mietin, tulenko koskaan löytämään naista, joka tykkää sarjiksista, omaa huumorintajun, elää terveellisesti, omistaa xboxin (käyttää sitä), eikä ota elämää liian tosissaan ja jonka perseenreikä on kiree ku 7-vuotiaan

SaneGrillsLuonut: SaneTorstai 10.10.2013 03:48

How to pick up grills

Haha istun täs koneel ja odotan et kello lyö kakstoist et megamassit napsahtaa tilille et voin laittaa mun aesthetic as fuckshit-vaatteet tilauksee, ni ajattelin kuluttaa tän jäljel olevan vartin kertoakseni teille kui yksinkertasil keinoil saa naisii.

Aina kaikki kuumottelee miten saan naista ja 4 ever alone omgf, mut se ei loppujen lopuks oo niin vaikeet, kunha tietää mitä tehdä ja heti ku tietää mitä tehdä sais vaik kaikki naiset tält maapallolt, koska ne on vittu kaikki ihan samanlaisia

Ja gangat: jos huomaatte jonkun kohdan joka ei toimis teihin (as if), sanokaa ihmees lols

1.
Ensinnäkään älä ikinä piilottele kiinnostustas naiseen, äläkä myöskää tee sitä liian ilmiselväks

Ole miehekäs, älä anna huomioos sillon ku nainen pyytää sitä. Oo vaativa, piruile, älä välitä liikaa, älä anna niille kaikkee aikaas, älä anna niille kaikee huomioos, älä keskitä kaikkee energiaas vaa yhtee naisee.

Jos nainen friend zonettaa sut, lopeta yhteydenpito välittömästi

Jos nainen pettää sua, jätä se samantien äläkä enää mieti koko muijaa

Jos innostut vitsailee liikaa ja nainen vetää herneen nenään sano: "mä voin hyvittää tän sulle, annan loistavii hierontoi" tai halaa sitä

Älä ikinä ala selittelee, pyydä anteeks VAIN ku se on oikeesti tarpeellista. Älä ikinä epäile ittees, IKINÄ

Usko kaikkee tekemisees, visualisoi mitä haluut, toteuta se, älä epäile ittees, IKINÄ

Itsevarmuudel saa mitä vaan. Itsevarmuus toimii kaikkeen: naisiin, koiriin, haastatteluihin, jopa kavereiden saamisee. Itsevarmuudel pääsee jopa eroo kytistä. Itsevarmuus on ominaisuus joka sul on oltava. Se on elinehto.

Jos haluut puhuu naiselle, mee sen luokse ja sano "Moi", jos sul on epäilyksiä, murhaa ne.

"E-e-entä jos se nauraa mulle Dx" Siin tapaukses ei kannata pukeutuu ku beta, älä puhu ku beta äläkä käyttäydy niin et se nauraa sulle. Naiset on ku koirii: ne haistaa sun epäröinnin ja pelon samantien ku heräät aamulla. Sul on aivot, käytä niitä, suunnittele, usko suunnitelmaas ja toteuta se.

Seiso selkä suorana ja ota mitä haluut. Naiset haluu miehii, ei pikkupoikii tunteinensa. Naiset haluu miehii jotka aikoo muuttaa maailmaa ja maailma haluu miehii jotka aikoo muuttaa sitä.

Älä koskaa kysy "haluaisitko sä..." vaan aina oleta et ne haluu. Muunna kysymys käskyks ja jos ne ei silti kykene tai ei haluu, vastaus on silti sama, ainoona erona se et annat itsestäs miehekkäämmän kuvan.

"Haluutko tehä jotain tänä viikonloppuna?" Muuta se "oon vapaa tänä viikonloppuna, chillataa ja pidetää hauskaa"

Kato silmiin ku puhut naiselle, äläkä vuorottele silmien välillä vaa valitse yks ja poraa reikä siihen. Kun aihe vaihtuu tai alat ite puhumaa, on ok rikkoo kontakti hetkeks, mut pidä se aina ku puhutte ja varsinki jos se on jotain seksuaalist, älä vitus riko katsekontaktii bro

Muista aina hymyillä välil ja antaa itestäs lähestyttävämpi kuva. Ongelmii seksikkään hymyn kaa? Kuvittele et oot just aikomas nussii siit täytteet pihalle

Pidä aina peukaloit taskuis ku seisot paikallas ja loput sormet osottaa haaroihin. Se on seksuaalist ja itsevarmaa ja ainaki parempaa ku piilotella käsiäs taskuissa tai jättää ne ulos hengaa varsinaisesti tekemättä mitää. Awkward as fuck.

Ku kävelet, kävele hitaasti ja itsevarmasti, kato ihmisii silmii ku kävelet, älä vitus uskalla edes kattoo maahan samal ku kävelet tai tuun vierailee sun unis

Istuessas nojaa taaksepäin vähä, oo rento, levitä jalkas vähä leveemmäks ku hartias, äläkä risti käsiäs ellet haluu näyttää mad cuntilt joka haluu kostaa maailmalle

Älä pommita naisii txtareil. Ei mitää lässynlääsoittoja, vaan soitat sillon ku sul on oikeet asiaa tai haluut nähä sen. Jos nainen ite soittaa sulle, puhu vapaasti, mut jos sust tuntuu et convo on kuolemas, sano et sun pitää tehä jotain. Valehtele jos pakko, mut tee se järkevästi.

Jos nainen tekee jotain noloo tai outoo, tee se selväks sille ja vittuile vähä, mut älä liikaa ja varmista et sun vittuilus on edes hauskaa. Naiset nauraa helposti.

Ei äkkinäisii pään liikautuksii, liiku hitaasti ja itsevarmasti. Kävele niinku omistaisit koko paikan. Vie tilaa

Kosketa naistas ku kävelette, töni leikiten, ohjaa sitä kädelläs alaselästä. Naiset tykkää ku mies kontrolloi niitä ja kertoo mitä tehä. Avaa ovia, ohjaa poispäin vesilammikoista tai muusta paskasta johon se vois vahingos astua. Oo aina sil "vaarallisel" puolel tietä, oli se sit vieres autotie tai muuten vaa hämärii hiippareit liikkeel

Jos on kylmä, anna sun takkis, älä kysele haluukse sitä, Jos se tärisee ja sanoo et sil on kylmä, ni takki helvettii ja pue se sen päälle, älä kysy, älä sano mitää, just do it.

Jos sun mielest naises sano jotain väärää, SANO SE SILLE. Naiset kunnioittaa miehii joil on mielipiteit, joten älä oo vaa samaa mieltä kaikesta. Sen sijaa puhu ja keskustele sen kaa, mielummin ku sanoist vaa "kyllä rakas, aivan niin rakas"

Jos ne alkaa puhuu niide exist, vaiha äkkii puheenaihet. Jos se on joku nyyhkytarina, sano "hei meil on hauskaa, ei pilata sitä surullisil asioil"mut oo valmiin nopeesti puhuu jostain muusta, käsikirjota vaik puheenaiheit valmiiks, mut nyyhkytarinat jätetää myöhemmälle vaiheelle suhtees.

Älä tyydy naisii joil on alhaset kriteerit. Jos et oo aidosti kiinnostunu, vaihda maisemaa

Älä ignoree kaikkii ketkä ei oo ku Voguen kannest ja ajattele et ansaitset vaa sen joka näyttää Megan Foxilt, koska hyvännäköset ja kuumat on yleensä helpompii ja samal isompii lutkii

(Tietenki allekirjoittanut itse viimeksi kun puhui naiselle, kadotti fedoransa ja hukkui spagettiin)

Ja inb4 kukaa tulee epäilee ettäkö copy pastesin tän jostain ni mitä vittuu sä luulet? Et mursin koko naisten psykologisen DNA-rihmaston tänä armon vuonna 2013 keskiyöllä?
Fuck no, tää on kaikki henkilökohtasist kokemuksist ja murusist joita oon keränny ympäri internettii sinä aikana ku must tuli fuckin ZEEEEEEZ breh!

Nii ja np jäbät ei tarvi kiittää vaa go get sum

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTITorstai 07.02.2013 10:33

Ei vittu hei oikeesti -.-
K-I-S-M-I-T-Ä-Ä!!!!! naiset on niin vaikeit että en oikeesti kestä enän!!!!

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTILauantai 25.08.2012 16:29

Miksi naiset rakastuu rentuihin? -Hei mä en tiedä mut se sopii mulle.
VOIHAN HELVETTI. Kauhee tunne. haluan SEURUSTELLA! ja täysiä. mutta toisaalta mahdottomuus. kokemusta on.Ja sinkkuna on ihan jees. Mutta mielummin seurustelisin. Mutta ku en voi :<Kuluis ny vähä aikaa ja mun elämän tilanne muuttuis... sitte hommaan heti tyttöystävännnn..XD

vittu jos oon koko lukio ajan sinkku XDD Mut ei voi mitää... ehkä. voihan nyt helvetti.

Mikä tää tunne on XD ei oo ollu sataan vuoteen XD Ei sen jälkeen ku viimeks seurustelin XD

At least I wanna go to gaybar XD

MatsuriJätän tän vaan tähän...Luonut: MatsuriTorstai 10.11.2011 23:57c i e l o ☆ sanoo
katoin sillee täs on lotan naiset rivissä

WobbuffetwoahLuonut: WobbuffetTorstai 15.09.2011 23:41

tuli vaan tällanen olo että..
naiset on ihania.

PIILAPIILA!Luonut: PIILAPIILAPerjantai 09.09.2011 20:59

tessamirella[Ei aihetta]Luonut: tessamirellaTiistai 26.04.2011 23:12

meikä haluaa naisen.laik herp derp >:___D
« Uudemmat -