IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
7.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 3926 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
531 jäsentä
Tyttöjä: 67 (13 %)
Poikia: 464 (87 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 353 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,4 vuotta

Jäsenet (531)

pexi_1SlutiferregitalmahtikarhuMario-J0n1-DerectiondonaHudZorKaunisjuhoChuck_NorrisPadrespauli12345datanakkifruideboi_95eki866
« Uudemmat -
Vihapuheet halutaan kieltää, tai ainakin niitä halutaan huomattavasti rajoittaa. Mitä ihmettä on vihapuhe? Vihaista puhetta? Halutaanko siis kieltää lailla se, että kiroan työkaverin kanssa esimiestämme vihaisesti puhuen?

Mua raivostuttaa sen pullean oravannaaman omahyvänen virne joka kerta kun se kertoo jonkun ihan laaduttoman ja muutenkin mun aivoja satuttavan huonon vitsin mulle VAAN SEN TAKIA ETTÄ SE TIETÄÄ ETTÄ HARRASTAN KOM..

Eiku hetkinen, ei tuo nyt oikein tunnu vihapuheelta. Ei ainakaan sellaiselta, mitä poliitikot ja muut mediapersoonat nyt kaikki kilpaa tuomitsevat. Mitähän en nyt sisäistä. Katsotaanpa, Tino Singh määritti vihapuhetta mm. näin: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tino%20Singh%20Vihakirjoittelussa%20on%20kyse%20rodusta/1135268136435?ref=fb-share

"Singhin mukaan kyse on rodusta."

Ah, no siinäpä se! Vihapuhe on siis sitä, kun puhuu vihaisesti tietyistä roduista, ilmeisesti tummista.

Päästäänkin siihen mun todelliseen kysymykseen, eli miksi vihainen puhe tietttyjä ryhmiä kohtaan tulisi kieltää?

Aika turha mun mielestä puhua tasa-arvoisesta, yhdenvertaisesta yhteiskunnasta, jos yksi ryhmä nostetaan sananvapauden yläpuolelle. Tiedän, tiedän: tässä kohtaa joku neropatti tiedottaa, että eihän ketään olla sananvapauden yläpuolelle nostamassa ja tottakai saa kritisoida, ei vaan saa kritisoida liian vihaiseen sävyyn. Niin, "ei liian vihaiseen". Sille liian vihaiselle kun ei ole olemassa mitään virallista arvosteluasteikkoa, vaan se on täysin mielivaltainen määrite. Mitä jos olisi sellainen laki, että oma-aloitteisesti saa toista lyödä, muttei liian lujaa? Todellisuudessa "vihapuheeksi" riittää se, että lukijalle jäi paha mieli tekstin päätyttyä.

Tämä on vakava ongelma, sillä kaikki tosiasiat eivät aina ole miellyttäviä ja on ihmisiä, jotka yksinkertaisesti eivät halua kuulla tosiasioita, koska tosiasiat ovat välillä kenkkuja. Internetiin kirjoitetun tekstin itsessään ei siis tarvitse olla itsetarkoituksellisen vihainen, mutta jos se käsittelee aiheita, kuten maahanmuuttokriittisyys, ulkomaalaisten tekemät rikokset, ulkomaalaisten työttömyys tai vastustaa rasistisia ulkomaalaiskiintiöitä työmarkkinoilla, voi ulkomaalaiselle tai ulkomaalaisista tykkäävälle ihmiselle tulla paha mieli. Tämä on ongelma siksi, koska se, millaiseksi teksti tarkoitettiin voi olla aivan eri asia, kuin miten teksti tulkitaan.

Toinen suuri ongelma sananvapauden tukahduttamisessa Norjan tapahtumien varjolla on se, että juuri tämänkaltainen toiminta oli sitä toimintaa, joka Breivikin ajoi tekemään mitä teki. Hänellä varmasti on myös seuraajien ympäri internetiä ja maailmaa. Tukahduttamalla sananvapauden suojellaksemme erityiskansalaisia, teemme Breivikistä marttyyrin ja voimme olla varmoja, että Norjan tapahtumat toistuvat tulevaisuudessa. Ehkä jopa pian. Norjan tapahtumista syytetään naisettomuutta, videoepelejä, kasvatusta ja äärioikeistolaisuutta. Voisi olla hyvä myös tarkastella tekojen oikeita ärsykkeitä tekosyiden sijaan. Paras tapa pyrkiä ennaltaehkäisemään Norjan joukkosurman kaltaisia tapahtumia on oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa kaikilla on samat oikeudet ja velvollisuudet, ryhmästä riippumatta. Oikeudenmukaisuus lievittää vihaa.

Epäoikeudenmukaisesta kohtelusta syntyvää vihaa ei voi kieltää tai kitkeä, epäoikeudenmukaisuuden voi.

Jumalauta, minä haluan vihaista puhetta! Minun tekstini ovat internetissä avoimesti kaikkien kommentoitavina sen takia, että niitä kritisoitaisiin, jos tarvetta on ja minä huomioin kritiikin ja pyrin kehittymään sekä kirjoittajana että ajattelijana. Minulla on tekstejä internetissä, joista en enää edes ole samaa mieltä, koska mun ajatusmaailma on muuttunut niin paljon sitten sen kun kirjoitin kyseisen tekstin. Tästä kiitos ihmisille, jotka ovat tekstien ajatuksista mun kanssa keskustelleet. En halua sulkeutua johonkin kuplaan, jossa ei esiinny mielipiteitä, kantoja ja näkemyksiä, joista minä en henkilökohtaisesti satu tykkäämään, enkä halua sensuroida asioita, mistä tulee paha mieli.

Puhukaa saatana vihaisesti.

iiri`sriimihärGäLuonut: iiri`sKeskiviikko 11.08.2010 15:59

jeAAhahHH sirpaaaaaaaaaa on tittelityyyyyyyyyyy ! ! !:D:D:D ::OooooOOoOoOO APUAAAAAAA SIRU PANE MUA PEPPPII!I !!!!!!! SAMBADI HELPPA MEEEEEEEJ! !!!!!!!!!!!!!!!!!! 69 ;DAsfsadg apuaa ! karkuuun motototoyoyooyoyooorrororo !!!111111

iiri`sHAHAHALuonut: iiri`sTorstai 01.07.2010 01:36

Julistan täten kauan odotetun ja pelätyn Don't Fap Decemberin alkaneeksi. Paras mies voittakoon!

EikkaZeZeeargh!Luonut: EikkaZeZeeMaanantai 19.10.2009 17:50

VITTU! vissii hiusmurtuma rantees :((( ei pysty käden kaa tekee mittää.
Liika runkkaus.

nikso`:DdLuonut: nikso`Maanantai 28.09.2009 02:47

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieLauantai 19.09.2009 20:33

"wanna wank my frank ?"

O___O

okei en revenny

Väski[Ei aihetta]Luonut: VäskiTiistai 07.07.2009 04:32

asdasdasdasdasdasdsadsadsadsadsadsadasdsad t:matsku

laalaa][Ei aihetta]Luonut: laalaa]Torstai 07.05.2009 03:19

Voinko puhua suoraan?
Vai kuuluuko mun teeskennellä?

Sanoa, että on hauskaa,
vaikka kaikki menee päin persettä.

Ja jos ihan totta puhutaan,
en jaksais puhuu ollenkaan.

Negatiiviset tunteet on kai pakko piilottaa,
epävarmuutta ei saa näyttää, se voi vahingoittaa.


Vitut.

KuukkeliskuIso kiitos vitun retardiLuonut: KuukkeliskuKeskiviikko 15.04.2009 22:24

Naurattaa ny.

kröröögrgöö meen uloss :::D no vittu asd jotai kiivejä. vai kiiwejä vai miten vittu se kirjotetaan, pitää googlaa. .d.d.d

vittu ihailkaa hienoa lintua ja se hankkii k-extra kiivejä joka hajoo tol.

ps. mitä vittuu toi video
http://www.youtube.com/watch?v=T2SnDB_orzQ ? 8---D
« Uudemmat -