IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
22.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 821 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,7 vuotta

Jäsenet (2)

immu73Trixie82
« Uudemmat - Vanhemmat »

TheSaintElämän uusi käänneLuonut: TheSaintTiistai 20.10.2009 21:29

Meikähän nyt tässä alottanu uuden duunin Tikkurilassa Finnbody kuntoklubilla tääl myyntineuvottelijana ja suunnitelmissa kouluttautua ohjaajaksi ja ehkä jopa traineriksi asti kun vaan jonain päivänä siihen sitten on varaa :D
Terveellisempiin elämäntapoihin ja kovaan treenaamiseen uuden innon saatuani keväällä tämä oli looginen askel ja nyt onkin hienoa kun voi työn ohessa kuntoilla ja treenata aamuin illoin :) (toivottavasti tulostaki sitten syntyisi x) )

Olisi hienoa jonain päivänä pystyä olevaan motivoiva ja inspiroiva roolimalli ihmisille, etenkin nuorisolle lähteä liikkumaan ja kuntoilemaan aktiivisesti sekä muutenkin vaihtamaan rellestämisen terveellisempiin elämäntapoihin. Pari iltaa dokaamatta kuukaudessa niin sillä rahalla kustantaa jo kunnon kuntoklubille itselleen kuukausikortin kaikilla herkuilla.

Nyt täs koittanu kämppääkin etsiä mut asuntotilanne on todella ruuhkassa täl hetkellä stadissa joten en oo viel onnistunu saamaan asuntoa.

Lisäksi tietysti mun wrestling show esiintymisiä pystyy nykyään seuraamaan kerran kuussa FCF:n Wrestling eventeissä Helsingin Gloriassa.. Nyt show taas huomenna keskiviikkona 21.10. jossa kohtaan transvestiitti Jessica Loven. Pitää vissiin näyttää vähän taas yleisölle miten homoa heitellään pitkin seiniä ;D
« Uudemmat - Vanhemmat »