IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
24.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 815 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 16 (67 %)
Poikia: 8 (33 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 42,0 vuotta
Ylläpitäjä
miljaaa-

Jäsenet (24)

tarantella2Ratsun-SiniiiiiTöölönhelmiBadMamaansshit`^RootzaBlindeyeXVuohiHarriRomanttiinaEpilepsia_lehmästrongman--werewolf--[]-[]_benaEipuuu
« Uudemmat - Vanhemmat »
emmä haluu laittaa tähän mitään ku en haluu ettii niitä kuvia netistä :(
http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704
Jos olet sitä mieltä, että tuo tyttö pitäisi heittää jokeen pentujen perässä, lisää tämä blogiisi ! vittu mä löisin tuota turpaa jos vaa näkisin ton penikan saatana! :D

Nekrofiili^[Ei aihetta]Luonut: Nekrofiili^Lauantai 17.04.2010 18:39

Eläinrääkkäys on ihmisen aiheuttamaa eläimen tahallista kidutusta.
Kuvitteleppa, että olet pieni koiranpentu. Muutaman viikon vanha. Sinut ryöstetään kotipihaltasi ja laitetaan pimeään autoon. Näet muitakin koiria ja eläimiä. Osa kuolleita, osa kituvia ja osa eläviä. Kuolleilta on revitty nahat päältä ja nyljetty. Kituvilta on revitty nahkaa irti ja katkottu jalkoja, mutta jätetty kitumaan. Osat ovat samassa tilanteessa, kun sinä. Säikähdät kun auto pysähtyy. Yrität mennä piiloon. Pelkäät. Miehet avaavat oven ja löytävät sinut. Yrität rimpuilla mutta toinen miehistä lyö sinua kylkeen kovaa. Se sattuu ja vinkaiset. Toinen miehistä sanoo: "Ole hiljaa pentu!" ja katsoo sinua vihaisesti. Näytät katuvalta, mutta se ei auta. Saavut pimeään halliin. Näet muita eläimiä, jotka ovat piikkejä täynnä ja kituvat. Näet pöydän jonka päällä on: veitsi,shamppoita ja etikoita.Sinut nostetaan pöydälle. Yrität päästä karkuun. Tassusi sidotaan kiinni. Sinut laitetaan pöydälle. Tunnet jotain hirveää selässäsi. Veitsi viiltää nahkaa pois. Tunnet jotain vielä kauheampaa. Se kirvelee. Miehet kaatavat revityle nahkallesi etikkaa. Uliset ja yrität päästä irti. Miehet tiputtavat sinut lattialle. Olet edelleen sidottuna. He potkivat sinua. Kärsit. He heittävät sinut laatikkoon, jossa olivat kuolleet eläimet ja kituvat. Kidut niin kauan kunnes kuolet janoon. Elämäsi kesti 3 kuukautta 2 päivää. Kaikki se kidutusta.
Näin tapahtuu monille eläimille! Tunsit varman sisimmässäsi kyyneleitä.
Lisää tämä blogiisi jos olet eläinrääkkäystä vastaan!


Olen suomentanut vapaasti jaettavan amerikkalaisen independent-dokumentin Kymatica. Dokumentti käsittelee teoriaa ihmiskunnasta, planeetasta ja universumista yhtenäisenä organismina. Dokumentti pohtii sitä, miten teoria liittyy yhteiskunnan nykyiseen tilanteeseen, ihmisten kieleen, lakiin ja myytteihin. Elokuva on jakautunut viiteen eri osaan, joista jokainen käsittelee eri asiaa. Punaisena lankana läpi elokuvan on Carl Jungin teoria ihmiskunnan kollektiivisesta alitajunnasta sekä Sigmund Freudin esittämä ihmisen persoonan jako alitajuntaan ja egoon. Elokuva voitti vuonna 2009 New Yorkin kansainvälisellä independent-elokuvien festivaalilla parhaan tieteellisen elokuvan tittelin.

Elokuvassa esitetään jonkin verran virheellistä tietoa faktana, minkä lisäksi elokuvan retoriikassa on puutteita. En aio alkaa tehdä mitään debunkkauskirjoitusta elokuvasta, koska luotan ihmisten järkeen, mutta annan molemmista väitteistäni yhden esimerkin. Ensinnäkin elokuvassa puhutaan komeetasta, jota vanhat sivilisaatiot kutsuivat nimellä "glincening one". En löytänyt tällaiselle nimitykselle minkäänlaista lähdettä, vaikka pengoin sekä Internetiä että kirjastoa. Täysi lähteiden puute tässä asiassa saa minut epäilemään, että asia ei ehkä tainnutkaan olla ihan näin.

Toiseksi elokuvan amerikkalaista common law -järjestelmää ja merenkulkulakia käsittelevässä osiossa puhutaan siitä, miten kieltä manipuloimalla voidaan syöttää ihmisille pajunköyttä. No, elokuvantekijä itse syyllistyy tähän samaan puhumalla termistä "sertifikaatti" sen eri merkityksissä ja määrittelemällä termin kuitenkin pelkästään käyttäen pankkeeraustermien sanakirjasta löytyvää yhtä merkitystä. Asiassa on kyse samasta kuin jos minä perustelisin termin "kurkku" merkityssisällön käyttäen ihmisen anatomian sanakirjaa, ja ryhtyisin sitten puhumaan sen perusteella maanviljelystä.

Puutteistaan huolimatta elokuvassa on kuitenkin hyviä pointteja. Annan tästäkin esimerkin. Elokuvassa elokuvan tuottanut Benjamin Stewart muun muassa puhuu siitä, miten eläinten kaltoinkohtelun vastustajat muuttuvat helposti osaksi ongelmaa. Hänen mukaansa nämä julmuutta vastustavat aktivistit monesti ainoastaan kanavoivat omaa vihaansa muihin ja käyttävät muiden epäoikeudenmukaista käytöstä oikeutuksena omalle epäoikeudenmukaiselle käytökselleen. Tästä on esimerkkejä ympäri maailman. Esimerkiksi vuonna 1999 USA:ssa tapahtui noin 1200 pommitusta, vandalisaatiota ja fyysistä hyökkäystä eläinten oikeuksien nimissä. Ruotsissa eläinoikeusaktivistit ovat myrkyttäneet lihaa ja vieneet sitä elintarvikekauppoihin. Suomessa eläinoikeusaktivistit ovat muun muassa syyllistyneet tuhansien kanojen tappamiseen laittomalla hyökkäyksellään.

Benjamin Stewartin sanoin: "Se, mikä minua huolettaa, ovat ne ihmiset, jotka ovat epäinhimillisyyttä vastaan, ne ihmiset, jotka ovat eläimiin kohdistuvaa julmuutta vastaan ja tuntevat itsensä oikeutetuiksi luullakseen, että on oikein vahingoittaa tai toivoa vahinkoa eläinten kaltoinkohtelijoille. Sillä nämä ihmiset ovat niitä, jotka tuovat alitajuisen julman käytöksen kokonaan uudelle tietoisen julman käytöksen tasolle, joka on täysin hyväksyttävää heille. He kuvittelevat, että on heidän tehtävänsä jakaa muille ihmisille oikeutta kuin he olisivat jonkinlaisia auktoriteetteja. He eivät näytä ymmärtävän, että se on vain toinen muoto täysin samasta vihasta."

Kaiken kaikkiaan elokuva on puutteistaan ja lennokkuudestaan huolimatta katsomisen arvoinen, erityisesti mikäli on kiinnostunut näistä nykyään nousussa olevista amatööridokkareista. Kuten elokuvassa todetaan "Ei ole olemassa hyvää tai huonoa informaatiota; on vain informaatiota. Kaikki riippuu siitä, mitä sillä tekee."

Linkit:
- Kymatica YouTubessa
- Kymatican virallinen sivusto
- Torrent-tiedosto elokuvasta
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Everybody PLEASE Give your vote and copypaste this to your
Blog,myspace,twitter,facebook... EVERYWHERE where possible!!!



Oletko koskaa miettiny mist untuva takeissa, peitoissa ym. on peräisin?
Mä nimittäin en ole, mutta omistan vain yhden untuvatakin, ja enää en kyllä untuvaa käytä.
HYI HELEVETTI!!!!

Siis kattokaa tää video:
http://www.katsomo.fi/?progId=8931

Kuulette kuvanauhalta, kuinka linnut huutavat "apua"!!
Farmilla lintujen siivet ja jalat sidotaan ennen kynimisen aloittamista, jotta panikoituvat linnut eivät pääse karkaamaan tai potkimaan työntekijää.
Lähes kaikki maailman suuret untuvantuottajat Puolassa, Unkarissa ja Kiinassa kynivät hanhia elävinä, mikä aiheuttaa linnuille suuria tuskia.
Eläinsuojelujärjestöjen mukaan jopa 50 - 80 prosenttia kaikesta maailmanmarkkinoiden untuvasta on kynitty elävistä linnuista.

Tällä hetkellä isot kauppaketjut tarkistavat untuvien alkuperää esim. IKEA, JYSK ym eivät tiedä tarkalleen untuvien alkuperää vaikka väittä/ivät muuta!


Itse en ainakaan tämän jälkeen pystyisi rauhassa nukkumaan untuvilla! Lintuparat revitty verisiksi ja todella isot haavat ommeltiin neulalla ja langalla kiinni linnun huutaessa kovissa tuskissa!

Hanhet kynitään ennen teurastamista jopa neljä kertaa.

HYI HELVETTI SANON MINÄ! Ja laittakaa tota linkkiä etiä päin. Kiitos.

JufdaOikeutta eläimille!Luonut: JufdaPerjantai 24.04.2009 15:52

Mieti uudelleen.

"Kun peitetehtävissä olleet tutkijat matkustivat äskettäin kiinalaisille turkistarhoille, he huomasivat järkytyksekseen, että useat eläimet ovat yhä elossa ja taistelevat hengestään, kun työläiset kääntävät ne selälleen tai nostavat roikkumaan hännästä tai takajaloista, tavoitteenaan nylkeä eläimet. Kun nämä työläiset alkavat nylkeä eläimen raajoja, vapaana olevat raajat potkivat ja sätkivät. Työntekijät myös tallovat yhä taistelevien eläinten pään ja niskan päälle saadakseen tarpeeksi siistin leikkuujäljen.

Kun turkki on vihdoin nyljetty eläimelta, veriset ruumiit heitetään kasaan toisten samanlaisten kanssa. Jotkut niistä ovat yhä hengissä, hengittävät raskaasti ja räpyttelevät silmiään hitaasti. Joidenkin eläinten sydämet lyövät yhä, vielä 5-10 minuuttiakin nylkemisen jälkeen. Yksi tutkija tallensi kameralle nyljetyn supikoiran raatokasan päällä, jolla oli yhä tarpeeksi voimaa nostaa verisen päänsä ylös ja katsoa suoraan kameraan.

Ennen kuin eläimet nyljetään elävältä, ne revitään häkeistään ja paiskataan maahan; työntekijät moukaroivat eläimiä metalliputkilla tai hakkaavat niitä kovaa pintaa vasten. Tämän teon tarkoituksena ei ole suinkaan tappaa eläimiä, vaan aiheuttaa rikkoutuneita luita ja kouristuksia. Eläimet katsovat avuttomina häkeissään, kun työläiset liikkuvat rivejä eteenpäin nylkien eläimen toisensa jälkeen."

Vieläkö epäröit?
-> http://www.all-creatures.org/anex/raccdog.html
tänään sain facebookissa videon joka järkytti enemmän kuin mikään muu eiläimiin koskeva video aiemmin.
Olen erittäin eläinrakas ja tämä video repi melkein sydämeni pois paikoiltaan. Katso sillä tämä video sisälsi tietoa johon en ole törmännyt aikaisemmin..



Uusi
http://www.youtube.com/watch?v=ZVsuGOpvUxc&feature=related
« Uudemmat - Vanhemmat »