IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
24.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 324 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 4 (40 %)
Poikia: 6 (60 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,8 vuotta
Ylläpitäjä
juxxis

Jäsenet (10)

juxxisJaakko_o[o_O]|osQ|Izzie^^Kalinka^_captured_Endofitall-juha-tähtimys
« Uudemmat - Vanhemmat »
Norjassa on kuollut vitusti porukkaa. Siihen se hyvä ilta sitten loppukin. F U ja pahaa illanjatkoa.

MarsalkkaPääministeritentti.Luonut: MarsalkkaTorstai 14.04.2011 09:27

Vittu mitä paskaa.

Noniin! Ensimmäinen kysymys oli että millainen johtaja te olette/olisitte?

Ja vastaukset käännettynä suomeksi:

Katainen lupaa käydä kylvyssä jos pääsee johtoon.
Kiviniemi on kaikkea samaan aikaan, eli ei mitään.
Soini näkee itsensä messiaana.
Ja Urpilainen viimeistelee paketin olemalla marionetti.

Siinä neljä tirehtööriehdokasta johtaan sirkusta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Kuka näistä nyt sitten on se vähiten paskin vaihtoehto?


Toinen kysmys koskee sitä, että pitäisikö puolueen johtajan olla myös puolueen pääministeriehdokas.

Siis mitä vittua? Kyä hei nyt on tärkee asia! Nää on just niitä kysmyksiä mihin me halutaankin vastaus. Tää vaikuttaa mun ääneeni niin helvetisti. Tällä on niin vitusti merkitystä! Ei jumalauta.. varmaan vielä kysyvät lempiväriä ja ruokaa.


Kolmannessa kysymyksyssä puhutaan siitä voiko henkilökohtaiset välit olla esteenä päätöksenteolle ja suomen johtamiselle ja siitä kehitetään aasinsilta kysmykseen; onko kolmen suuren hallitus mahdollinen?

Onhan se periaatteessa ja teoriassa mahdollinen, mutta tuskin tulemme näkemään ratkaisua, jossa Keskusta-Kokoomus korporaatio ottaisi mukaansa hallitustsempaloihin ainoatakaan kansanedustajaa puolueesta jota he eivät pysty määrämään. Kyllä, mielestäni nykyisessä Kiviniemen hallituksessa Vihreät ja RKP ovat mukana ainoastaan muodon vuoksi, ja sillä ehdolla että he tekevät mitä heille sanotaan.

Urpilainen valaisi asian hallituksen suhteen hyvin, mutta ei hyvänen aika, ei ihmiset ole SDP/Kesk-KOK vaihtoehdon välillä, vaan hölmöt. Kiviniemi kuittaa tämän väitteen nokkelalla SDP:hen päin nojaavien nukkuvienpuolueen jäsenien perseennuolennalla väläyttäen sinipunahallituksen mahdollisuuden, valaen kuitenkin uskoa Keskusta -ja Kokoomuslaisiin saman ministerikokoonpanon jatkuvuudesta.

Käytännössähän Kataisen kommentti: "Siirrytään nyt asioihin." Pitää paikkansa, ei sillä ole mitään merkitystä millainen tulos vaaleissa on, joku puolue sieltä enemmistön tulee saamaan tavalla tai toisella, ja sen puolueen linjaa vedetään seuraavat vuodet.

Siis kuka helvetti näitä kysymyksiä on tänne ratkonu?


Neljäs kysymys koskee sitä, että pitäisikö Suomen osallistua tukemaan Portugalia? Sekä talousjärjestelmää ylipäätään.

Tää nykyinen rahatalousjärjestelmä on niin vitun järjetön, että sen takia tämmönen valtion konkurssiin meneminen on edes mahdollinen.

En tiedä pitääkö Suomen mennä takaamaan vai ei, mutta jotain tolle rahatalousjärjestelmälle pitää tehdä, muutenhan tää sama vitun rumba on taas edessä 10-20 vuoden päästä. Tätä kuitenkaan ei tule tapahtumaan, onhan se raha niin vitun tärkeetä ja rakasta, ei sillä oo merkitystä, että porukka vetää itteensä kiikkuun lainojensa takia, kunhan norsunluutornissa on millä mällätä.

En todellakaan ihmettele jos jopa Euroopassa tullaan näkeen kansannousuja 20 vuoden sisällä.


Viides kysymys koskee eläkeiän nostoa.

Kysymys ei juurikaan mun tulevaisuuten vaikuta, mutta mielipide multa löytyy asiaan. Minä en aio pyöriä elämästäni 82 560:tä tuntia rahan perässä, todennäköisempi luku tulee olemaan noin 17 280 tuntia.

Miten vitun sairasta ajatusmaailmaa on se, että näiden johtajien mielestä on tärkeää saada nuorille työpaikka heti valmistumisen jälkeen ja saada kaikille se 40 vuoden työura. Mää oon tätä asiaa käsitelly aiemminkin blogissani, siis oravanpyörää ja kulutusyhteiskuntaa.

Vetää niin sanattomaks taas etten pysty sanoon mitään muuta kuin että vittu mitä paskaa. Onko se sitten ihme, että ihmisillä on näin hyvässä valtiossa niin huono olla? Täällä tarjotaan kaikki tarjottimella, mutta silti vaan valitetaan kokoajan miten elämä on perseestä ja ikinä ei oo aikaa mihinkään, etc, jos meidän valtion johto pyrkii työntään ihmiset tohon oravanpyörään ja imeen ihmisistä mehut irti.. jotta saadaan verotuloja! Rahaa rahaa rahaa rahaa, voi vittujen vittu. Harmittaa kattoo surullisia ja onnettomia ihmisiä tässä valtiossa mihin syntyminen on lottovoitto vaikka saisit pelkät lisänumerot. Niin ja useimmiten siihen surullisuuteen ja onnettomuuteen nämä ihmiset johtaa arki, kuunnelkaapa joskus sitä kännivuodatusta miten elämä on perseestä.

Sitten omasta valinnastaan työttömänä ja osa-aika työttömänä olevia haukutaan lusmuiks yms. Oletteko te jumalauta oikeesti tosissanne? Että teidän arvostus pitäis ansaita tuhlaamalla 1/3 elämästään hajoten työhönsä ja valittaen tuolla jossain pubissa popedan soidessa paskaa elämää? Joo ei, pitäkää vaan se arvostuksenne, mää mieluummin nautin jokaisesta hengenvedostani, kuin oon teidän mittapuulla arvostettu ihminen. Kerätkää te vaan sitä materiaa, arvostusta, yms, mitään niistä te ette mukaanne saa, ja ei teitä oikeesti/aidosti tuu muistaan kukaan muu kuin seuraava sukupolvi. Vai kuinka hyvin te 12-25 vuotiaat muistatte suurmiehen nimeltä Kekkonen? Niin, ette te häntä oikeasti muista, muistatte vain sen mitä hänestä on kirjoitettu. Tärkeää mielestäni on se, miten te muistatte itsenne? Haluatteko, muistonne menevän kutakuinkin näin: 1/3 elämästä työtä tai opiskelua, 1/3 elämästä nukkumista ja viimeinen 1/3 jaettu ruokailulle, tietokoneelle, televisiolle ja alkoholille? Minä en halua. Ai niin juu, onhan teillä se muiden arvostus.

"Mun verorahoilla vittu makoilet vaan kotona!!1". Liity kerhoon jos noin paljon vituttaa, ei maksa mitään ja antaa paljon.


Sieltä tuli netistä naseva kysymys: "Mitä uutta te lupaatte nyt, kun edellisetkin lupaukset jäivät alkumetreille?"
Ja hienosti tuo naisjuontaja osasi väistää sen, mutta komeesti ehti Kiviniemi nolata itsensä huutamalla: "Ruoan alvia laskettiin!"

N-E-L-J-Ä-N vuoden aikana saavutitte noin paljon. Voi jumalauta.


Kuudes kysymys koskee kuntia, ja niiden veroitusta.

Kysymyksen esittämisen mahdollistaa, arvaatteko mikä? Nykyinen rahatalousjärjestelmä.

En jaksa edes paneutua tähän kysymykseen sen tarkemmin, etteköhän te minun mielipiteeni rahatalousjärjestelmästä tiedä. Voin mää heittää tähän kuitenki yhden helmen esimerkin. Okei, innostut viljelemään kotonasi mansikoita. Lahjoitat niitä aluksi ystävillesi, mutta innostut kuitenkin toiminnasta niin paljon, että haluaisit kesällä käydä myymässä yhden sadon torilla. Siis viljelit itse mansikoita, omassa kodissasi, ja haluat pientä maksua vastaan jakaa niitä muille suomalaisille, yksinkertaista, simppeliä, ja kaunista. Ainakin siis teoriassa, mutta jos haluat niitä herkullisia, säilöntäaineettomia luomumansikoitasi myydä, pitää maksaa veroja.

Hetkinen, mitä?

Teit kaiken alusta asti itse, ja siitä sun pitää maksaa veroo? Minkä takia? Valtio tarvii veroja, jotta voidaan ylläpitää palveluita? Miten me ollaan päädytty talousjärjestelmään, jossa valtion tarvii kerätä kansalaisilta verorahoja voidaakseen ylläpitää palveluita. Miten voidaan olla talousjärjestelmässä, jossa valtio voi olla velkaa? Mitä järkee tässä on? Ei mun mielestä mitään.


Seitsemäs kysymys koskee turvallisuutta, natoa, yk-operaatioita ynnä muuta.

Semisti paskan geopoliittisen sijaintimme vuoksi näen itse Suomen tarvitsevan yleistä asevelvollisuutta, tai sitten puramme sen ja toivotaan, että joku meidät pelastaa jos joskus jotain tapahtuu. Ideaalitilanteessa yksikään maa tässä maailmassa ei tarvitsisi armeijaa.


Jos vedetään tää koko helvetin show yhteen tiivistettyyn pakettiin niin se on kutakuinkin tässä:

Kolme vaihtoehtoo tirehtööriks pellekerhoon.
Suomalaisia pidetään niin idiootteina, että pitää kysellä jonninjoutavia vaalien tärkeimmässä tärkeimmässä lähetyksessä.
Kaikkia puolueita johtaa raha, ainoa ero on se, että miten puolueet sitä haluavat käyttää.


Kattokaa ny kessuakin! Ei paljon hymyilytä ajatella, että noista joku/jotkut tulee johtaan tätä maata seuraavat(kin) neljä vuotta.
Luottokessu<3

Jos rahatalousjärjestelmän mahdottomuus jäi ihmetyttään niin tässä on luettavaa: http://ebolakani.blogspot.com/2010/01/velkapyramidiponzihuijaus.html
Siinä on vielä taidonnäytteet.

HOMOPESUSIENI» joo vittu repes XdLuonut: HOMOPESUSIENITorstai 06.01.2011 03:23

Pieni poika kysyy isältään:
- Isä, meillä on ainekirjoitusta koulussa. Saanko kysyä jotain?
- Tietysti, poikani! Kysy pois.
- Mikä on politiikka?
No jaa, politiikassa on viisi ryhmää:
1) kansa
2) hallitus
3) talousvalta
4) työläisluokka ja
5) maan tulevaisuus.
- Isä, en ymmärrä. Voitko selittää?
- OK, otetaan meidän kotimme esimerkiksi:
Minä tienaan rahat tähän meidän huusholliimme, joten minulla on taloudellinen valta. Sinun äitisi määrää ja käyttää rahat, joten hän on hallitus. Yhdessä me huolehdimme sinun tarpeistasi, sinä olet siis kansa. Pikkuveljesi on maan tulevaisuus ja hänen hoitajansa on työläisluokka. Ymmärrätkö nyt?
- Joten kuten ...
Yöllä poika heräsi siihen, että pikkuveli itki. Hän nousi katsomaan mikä oli, ja huomasi että veikalla oli kakat vaipassa. Hän meni vanhempien makuuhuoneeseen, missä äiti nukkui sikeästi,eikä herännyt pojan kuiskauksiin. Sitten hän meni lastenhoitajan huoneen ovelle ja näki avainreijästä, että isäkin oli siellä ... Kun he eivät vastanneet hänen koputuksiinsa meni hän takaisin nukkumaan.
Seuraavana aamuna poika sanoi isälleen:
- Isä, nyt minä taidan ymmärtää mitä politiikka on.
- Mainiota! sanoi isä. Selitä omin sanoin.
- Luulen että se on näin:
Hallitus nukkuu ja kuorsaa sillä aikaa kun taloudellinen valta panee työläisluokkaa perseeseen, kansaa ei noteerata millään lailla ja maan tulevaisuus on kaulaansa myöten paskassa.

Snowcat_89[Ei aihetta]Luonut: Snowcat_89Lauantai 18.09.2010 19:12

Kommunisti
[ ] Kaikki ovat tasa-arvoisia
[x] ...mutta jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset
[x] Demokratia kuuluu valtaväestölle
[x] Valta kuuluu kansalle
[ ] ...ja sen käyttö keskuskomitealle
[ ] USA on perseestä.
[ ] Neuvostoliittoa ei arvostella!
[ ] Marx ja Engels olivat hyviä jätkiä
[ ] ...niin myös Lenin...
[ ] ...ja Stalin ja Mao!
Tulos: 3/10

Sosialisti
[x] Tasa-arvo kuuluu kaikille
[x] Valta pitäisi olla kansalla
[ ] Parannetaan hyvinvointia, säilytetään kilpailukyky
[ ] Minua sorretaan
[ ] Punainen on lempivärini
[ ] Kuuntelen Agit-Propia ja työväenlauluja
[ ] Vappuna marssitaan!
[ ] Käytän rikkaista sanaa "porvari"(kapitalistia enemmän)
[ ] en ole porvaripentujen kaveri
[ ] Kokoomus on perseestä
Tulos: 2/10

Keskustalainen
[x] Tasa-arvo ja demokratia
[ ] Asun maalla
[ ] Elän maataloustuilla
[ ] En oikein tiedä, mitä mieltä olen
[ ] Mielipiteeni riippuvat seurastani
[ ] Asiat ovat nyt hyvin
[ ] En haluaisi muuttaa mitään
[ ] Koti, uskonto ja isänmaa
[ ] ...mutta myös vapaus, veljeys ja tasa-arvo
[ ] Vanhanen on kova jätkä
Tulos: 1/10

Porvari
[ ] Rahalla saa
[ ] Minusta tulee isona rikas (EVP = elää vaimonsa palkalla)
[ ] Köyhät ovat luusereita
[ ] Työttömyys on laiskuutta
[ ] Mitään ei saa ilmaiseksi
[ ] Puhun termeillä, joita muut eivät ymmärrä
[ ] Luen Kauppalehteä
[ ] ja se tulee minulle myös kotiin
[ ] Koti, uskonto ja isänmaa
[ ] ...kunhan se ei uhkaa vapaata kauppaa.
Tulos: 0/10

Natsi
[ ] Kolmas valtakunta oli siisti paikka ( siellä pidettiin puhtaudesta huolta saksalaisen perusteellisesti)
[ ] Hitler oli hieno mies
[ ] Rasismi on rakkautta!
[ ] Uskon valkoisen rodun ylivertaisuuteen
[ ] Uskon, että valkoinen rotu on katoamassa
[ ] ...enkä huomaa siinä mitään ristiriitaa
[ ] Holokaustia ei tapahtunut
[x] En välitä politiikasta
[ ] Hakkaan mieluummin neekereitä
[ ] Piirtelen hakaristejä joka paikkaan :D
Tulos: 1/10

Viherpiipertäjä
[x] Luonto on itseisarvo
[x] Ilmasto lämpenee
[ ] Haluan pelastaa maailman!
[x] Olen kasvissyöjä
[x] En kannata ydinvoimaa
[ ] Olisin valmis laskemaan elintasoani
[ ] Lajittelen jätteet
[ ] Olen hyvä ihminen
[ ] Mieluummin hamppu kuin tupakka
[ ] Kuolema Ideaparkille!
Tulos 4/10

LOL! :D

Shintarohuaaah Luonut: ShintaroMaanantai 25.05.2009 02:51

tuun niin kuoleen huomisessa kokeessa.. en tajua politiikasta paskan vertaa mitää. -_-

IllusinaatioPerus sunnuntai.Luonut: IllusinaatioMaanantai 04.05.2009 01:53

Mä en jaksa. Ku kattoo telkkarii esim kaikista kolmaneksparasta ohjelmaa heti Muumien ja Madventuresin jälkeen joka on uutiset nii sieltä ei tuu muuta ku politiikkaa ja politiikkaa. Ja sit jotku vielä sanoo että kansa tietää liiän vähän politiikasta. Hel no, mä tiiän turhanki paljon ja katon vaa uutiset... Enkä ees vielä oo äänestysiässä nii ei periaatteessa tarttis ees tietää. Sit on vittu tekstiviestiskandaalit ja kaikki muut Seitsemän päivää lehteen kuuluvat jutut, jota jauhetaan uutisissa. Ei nii kauheesti jaksa kiinostaa kuinka jotku pääministerit tekstailee ja että onko puutarha kunnossa. Oon sitä mieltä että politiikka on suurinta tosi- TV:tä. Kelatkaa nyt eks oo aika paljon samoja piirteitä. TV:tä katselemalla sitä näkee, isot rahat on kehässä ja katsoja voi vaikuttaa äänestämällä. Kaikki tosi- TV ohjelmat on puuduttavan tylsii samoin politiikka. Taidan lopettaa kokonaan telkkarin kattomisen ku alkaa ärsyttää.

Toi kuva on BTW mun muokkaama. Googlen kuvahausta löytyy aina jotain jännää, Näin ton ja eka mitä tuli mieleen sanasta HOPE oli DOPE... joo just nii.
help me, mitä tarvitaa junior Myrttisen yko 1 kokees?

thaSanttu[Ei aihetta]Luonut: thaSanttuLauantai 24.01.2009 10:54

OUEJAAA !!

yhteisööt :D:Dd

Hyvä järjestyski on vielä:Dd
« Uudemmat - Vanhemmat »