IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
17.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 1782 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 1 (8 %)
Poikia: 13 (92 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta
Ylläpitäjä
patukki

Jäsenet (14)

WiKakillerpoptege^Romppanen^^kopoJop-1hojokojoBrenkkuuu-Andezsuperiorpower-opozZlisko-
« Uudemmat - Vanhemmat »


Vielä testikäytössä E90 red (oikealla), oma E90 mocca alkaa olla jo sen verran risana ;)
Tämä blogimerkintä (ja tietenkin kuvanottohetken nettiyhteys) tuon punaisen kautta bluetoothilla.

______________________________
ja pari tuntia tästä, se olikin jo oma ;) kommarikokoelmassa siis 2x E90 ja 1x 9500

espah[Ei aihetta]Luonut: espahKeskiviikko 14.01.2009 20:29

ihan kiva ku sää käyttäää juhanin E90 :D

killerpopE90Luonut: killerpopSunnuntai 11.01.2009 02:40

Nyt tapahtui se, mitä en uskonut käyvän tälle puhelimelle (E90). Nokia 9500:sta luopumisen syynähän oli se, että siitä toinen sarana petti ja koko laitteen tieturipuolesta tuli käytännössä käyttökelvoton - kuva kun näkyi ajoittain tai ei ollenkaan.

Kirjoitusajankohdasta voisi toki kuvitella, että olen konttaamassa baarista kotio ja rikkonut puhelimen omaa huolimattomuuttani. Mutta ei, siitä ei ole kyse.

Tapahtui siis iltapäivällä 10.1.2009. Olin matkalla ja käytin normaaliin tapaan puhelintani irkkaamiseen ja kun olisin sulkenut kannen, se ei enää sulkeutunutkaan - kannen kääntömekanismiin liittyvät osat vain tulivat laitteen reunasta ulos, enkä niitä väkivalloin ala sinne laittamaan takaisin.

Toisin kuin Nokia 9500, tätä on pidetty hyvin huolellisesti. Putoamisia on varjeltu, vaikka laite on selvästi jämäkämmän oloinen kuin 9500 koskaan. Takuuaikaa laitteella on toki vielä 5kk jäljellä, mutta en jaksa uskoa, että tämä menisi millään tapaa takuun piiriin. Lieneekö muilla edes tapahtunut tällaista? Ainoa selitys, minkä keksin on laitteen suuri käyttömäärä - nettiyhteys on luurissa auki käytännössä kokoajan ja tämä on se väline, jolla töissä olen yhteydessä ulkomaailmaan. Kantta avataan ja suljetaan kymmeniä kertoja päivässä, yhteensä useita tuhansia kertoja jo sen elinkaaren aikana.

Takuuhuoltoon laite on ollut tarkoitus viedä jo ajat sitten, syynä näppäimistö, joka ottaa kiinni näyttöön. Se kaiketi korjataankin mukisematta.

Onneksi asun naisen kanssa, jolla on koneellansa Windows - sain tuolla Nokian Suitella siirrettyä yhteystiedot ja otettua varmuuskopiot puhelimen muistista PC:lle. Odotellessa sitä, että Nokia saa tuosta Suitestansa toimivan Linux-version...

Ainiin, en tainnut vielä sanoa, että vituttaa ja aika rankasti. Tässä alkaa kovasti tekeen mieli Sony Ericssonin X1:sta
« Uudemmat - Vanhemmat »