IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

E90Sunnuntai 11.01.2009 02:40

Nyt tapahtui se, mitä en uskonut käyvän tälle puhelimelle (E90). Nokia 9500:sta luopumisen syynähän oli se, että siitä toinen sarana petti ja koko laitteen tieturipuolesta tuli käytännössä käyttökelvoton - kuva kun näkyi ajoittain tai ei ollenkaan.

Kirjoitusajankohdasta voisi toki kuvitella, että olen konttaamassa baarista kotio ja rikkonut puhelimen omaa huolimattomuuttani. Mutta ei, siitä ei ole kyse.

Tapahtui siis iltapäivällä 10.1.2009. Olin matkalla ja käytin normaaliin tapaan puhelintani irkkaamiseen ja kun olisin sulkenut kannen, se ei enää sulkeutunutkaan - kannen kääntömekanismiin liittyvät osat vain tulivat laitteen reunasta ulos, enkä niitä väkivalloin ala sinne laittamaan takaisin.

Toisin kuin Nokia 9500, tätä on pidetty hyvin huolellisesti. Putoamisia on varjeltu, vaikka laite on selvästi jämäkämmän oloinen kuin 9500 koskaan. Takuuaikaa laitteella on toki vielä 5kk jäljellä, mutta en jaksa uskoa, että tämä menisi millään tapaa takuun piiriin. Lieneekö muilla edes tapahtunut tällaista? Ainoa selitys, minkä keksin on laitteen suuri käyttömäärä - nettiyhteys on luurissa auki käytännössä kokoajan ja tämä on se väline, jolla töissä olen yhteydessä ulkomaailmaan. Kantta avataan ja suljetaan kymmeniä kertoja päivässä, yhteensä useita tuhansia kertoja jo sen elinkaaren aikana.

Takuuhuoltoon laite on ollut tarkoitus viedä jo ajat sitten, syynä näppäimistö, joka ottaa kiinni näyttöön. Se kaiketi korjataankin mukisematta.

Onneksi asun naisen kanssa, jolla on koneellansa Windows - sain tuolla Nokian Suitella siirrettyä yhteystiedot ja otettua varmuuskopiot puhelimen muistista PC:lle. Odotellessa sitä, että Nokia saa tuosta Suitestansa toimivan Linux-version...

Ainiin, en tainnut vielä sanoa, että vituttaa ja aika rankasti. Tässä alkaa kovasti tekeen mieli Sony Ericssonin X1:sta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.