IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
21.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 073 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
21,6 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,3 vuotta

Jäsenet (3)

Lumi-na`IlaPerkeleSumo_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vajaa vuosi Tikkarinteen gheton asukkaana oli ja meni. Eipä itelleni ainakaan tapahtunu sinä aikana juuri mitään ihmeellistä, paitsi tietysti koulussa oli MUAHTAVAN hauskaa ja näin päin pois. Ikenet ja nenäontelot meni paskaan kuntoon mitä ilmeisimmin homeongelman takia, toivotaan että ehtivät parantua kesän aikana.

Tänään lähdettiin asuntolasta poies. Vaikka eilen siivoiltiin yhdessä yleisiä tiloja niin jonkinlaista jälkipyykkikommenttia voisin tässä oman huvini vuoksi antaa, kun tuli siivotessa näitä mietiskeltyä.

Esimerkiksi kaikenlaista paperia ynnä muuta pikkukamaa jäi yleisen pöydälle PALJON. Kasailin kyllä kaikki paperit nippuun ja piti viedä ne paperinkeräykseen, mutta kyyti tulikin aiemmin enkä ehtinyt, perkele! Ja ne lasipurkit, herramunjee. Niitä oli valtavasti. Koska käytävällä lojuneen pyykkitelineen alkuperä jäi arvoitukseksi, en sitä kehdannut mukaani pölliä.

Jääkaapista ja pöydältä olis voinu kukin omat ruokansa ottaa mukaan tai heittää helvettiin. Ja muutenki huolehtia pitkin vuotta, että ne tulee syötyä tai heivattua pois... Vaikka eilenkin lensi paljon ruokaa ja tavaraa roskiin, niin Hennan kanssa viskeltiin vielä tänään varmaan kolmisen kiloa ruokaa biojätteeseen, ja sekajätettäkin tuli ihan kivasti. Bioroskis ahmaisi niin kuukausia vanhoja (!) kuin täysin syömäkelpoisiakin ruokia. Osan käyttökelpoisista ruuista söin välipalaksi ja osan vein kotiin. Muun muassa täysi avaamaton paketti riisiä, tölkki ananasmehua, puolikas pikkelsituubi ja vähän muroja. Kiitti siitä. Mutta silti: hyi hävetkää! Ruokaa ei saisi jättää heitteille ja hukkaan. Vittuku ei kaikki teidän tähteet mahtunu mulle mukaan :)

Aterimia ja astioita jäi kaappeihin ja tiskialtaaseen myös melkoinen määrä, että turha heittää sitten ensi vuonna legendaa siitä kuinka asuntolassa katoaa tavaroita :D Mutta minä sain uuden teemukin ja vesilasin. Ja kirosin, kun lehtiroskikset ovat nykyään umpinaisia. Onneksi ammattikorkeakoulun roskiskatoksesta löytyi puhelinluettelo, siihen mukavasti kääräisin astiani ja huoneen kaapinovesta irrottamani palapeilit.

Mutta hyvää kesää, peace&love, älkääkä ottako tätä purinaani turhan vakavasti. Ja kaikille oppilaitoksien asuntoloihin ympäri Suomea ensi syksynä muuttaville pienoinen pyyntö: kunnioittakaa asuntolan muita asukkaita, heidän tavaroitaan ja yhteisiä tiloja/kalusteita. Ja hoitakaa siivous- ynnä muut vastuunne... Ja lopuksi muistuttaisin, että kierrätys on kiva juttu ja sitä kannattaisi ihan oikeasti ajatella.
« Uudemmat - Vanhemmat »