IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
10.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 016 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Ylläpitäjä
LS05

Jäsenet (3)

N3WB13AgathaLS05
« Uudemmat - Vanhemmat »

viznutMielipidetappeluistaLuonut: viznutTorstai 04.02.2010 03:08

Minusta olisi jo korkea aika kaupallistaa mielipidetappelut, joita intternetissä käydään. Seuraavassa ehdotelmani siitä, kuinka asia hoituisi täällä galtsussa.

Yhteisöt muutettaisiin "adresseiksi", viitaten sellaisiin aivopieruihin mitä esim. adressit.comista löytyy. "Adressi" tarkoittaa nykyisessä suomalaisessa intternet-kielessä suunnilleen samaa kuin "mielipide jolle kerätään kannattajia", eikä suinkaan sitä, mitä sana tosielämässä tarkoittaa.

Adressiin voisi liittyä joko kannattajaksi tai vastustajaksi. Kannattajat ja vastustajat näytettäisiin eri väreillä (esim. sinisellä ja punaisella). Väri näkyisi tietysti aina myös keskustelukommenteissa. Näin inttämiskilpailut helpottuisivat, kun kaikki yhteen aiheeseen liittyvä inttäminen keskittyisi yhteen paikkaan, eikä kommentteja tarvitsisi vaivautua lukemaan, jotta saisi tietää, kummalla puolella kommentoija on.

Käyttäjät voisivat ostaa galtsupoleteilla itselleen virtuaalipommeja, joita he voisivat liittää keskustelukommentteihinsa, jolloin niihin tulisi lisää tehoa. Adressin sivulla olisi jatkuvasti näkyvissä, kumpi puoli on voitolla (lasketaan mm. kummankin osapuolen jäsenmäärästä ja jäsenten käyttämien pommien määrästä).

Jotta inttäminen ei edistyisi mihinkään, voitaisiin kerralla näkyvien kommenttien määrä rajoittaa esim. viiteen uusimpaan. Eihän kukaan jaksa mitään menneitä kelata tai lukea mitään tylsiä kuvauksia ennen kuin suoltaa oman ylevän ja järkkymättömän mielipiteensä aiheesta.

Saitin etusivulla voisi olla vielä kannustimena näkyvissä ne mielipiteet, joiden puolesta tai joita vastaan on viime aikoina räjäytelty eniten virtuaalipommeja. Näin mielipiteiden välillä olisi jatkuva tärkeyskilpailu. Jos joku pitää esim. tärkeänä sitä, että muumilimppari pitää saada puolentoista litran pulloihin, niin hän voisi pyytää esim. synttärilahjaksi 1000 euron edestä poletteja adressin nostamiseksi etusivulle.

MäikkyKATY PERRY SUOMEEN!!!!! Luonut: MäikkyKeskiviikko 25.02.2009 13:07

Kaikki allekirjottamaan adressi NYT HETI;)
Kävihän Katy Ruotsissakin, miksei siis Suomessa?

http://www.adressit.com/katyperrysuomeen

SexualHexual[Ei aihetta]Luonut: SexualHexualSunnuntai 26.10.2008 05:31

http://www.adressit.com/kannabis kaikki meette alle kirjoittaaaa
« Uudemmat - Vanhemmat »